Evet saka gibi gerçektenGerçekten doktora gidince hiçbir şey kalmamasıneyse canım güzel haber transferin iptal olmayacak bir sorun görünmüyor inşallah kan sonuçları da normal çıkar. Bizde neden sürekli böyle anormal şeyler oluyor onu hala anlamış değilim
Insallah canim yani sebepsiz kalması cok garip. Bir mutlu oluyorum bir üzülüyorum psikoloji kalmadıKan sonucuna göre bir sebep söyler belki umarım değerlerin güzel gelir stres yapmamaya çalış
Yok canım ya kendimi boşuna umutlandıramam zaten tüp bebekle olmayan şey normal yolla nasıl olsun ki sabah maydonoz yedim inşallah artık sökülür biraz spor falan yapayım evde bir an önce gelsin de süreç gittikçe uzuyor çünküAllah allah belki geç döllenmedir canım belli olmaz. Biraz daha bekle olmadı kan ver.
Çıktı mı sonuçlarda canımEvet saka gibi gerçektenOnu bende anlamadım. Baska yere yazdım yaşayan var mı diye kimse dönmedi milletin başına gelimiyorki boyle şeyler
Evet yılbaşından sonra zamdan yaparlar muhtemelen. O belli olmaz canim kimilerinin tüp bebekten sonra normal oluyorYok canım ya kendimi boşuna umutlandıramam zaten tüp bebekle olmayan şey normal yolla nasıl olsun ki sabah maydonoz yedim inşallah artık sökülür biraz spor falan yapayım evde bir an önce gelsin de süreç gittikçe uzuyor çünkü
Çıktı hersey normal transferini yapicam dedi. Birdaha olursa haber ver mutlaka dedi. Estrofem yazdı düşük doz kullanalım dedi. Bakalim insallah birdaha gelmez.Çıktı mı sonuçlarda canım
Aa estrofem neden yazdı acaba rahim duvarında incelme görmüş olabilir miÇıktı hersey normal transferini yapicam dedi. Birdaha olursa haber ver mutlaka dedi. Estrofem yazdı düşük doz kullanalım dedi. Bakalim insallah birdaha gelmez.
Kesin zam yaparlar ben de o yüzden sürecin uzamasını istemiyorum zatenEvet yılbaşından sonra zamdan yaparlar muhtemelen. O belli olmaz canim kimilerinin tüp bebekten sonra normal
Görünürde birşey yoktu canım. Olsa söylerdi rahimde hic incelme yoktu tam tersi kalinlasmis duruyordu.Baya yakınlaştırdı inceledi ultrasonda sivi gordu ama yumurta catladigi icin var bunlar dedi. Hormonlarimda iyi hepsi olması gerektiği gibi. Ama önlem aldı galiba ne olur ne olmaz diye. İncelme olsa bile hemen kanama olmazki catlama olduktan 14 gun sonra falan regli oluyoruz. Cok farklı birsey canım ben zaten hissettim bir gariplik olduğunu oturup kalkarken basinc oluyormus gibi oldu resmen kasıklarımda regli ağrısı gibi degil. Daha siddetliydi sancı gibi.Aa estrofem neden yazdı acaba rahim duvarında incelme görmüş olabilir mi
Benim kafama takildi simdi bu acaba rahimim incelmeye mi başladı ya. Belkide dediğin gibi ondan oldu belkide dahada kalinlasmisti yeni incelmeye başladı fark edilmedi.simdide dahada incelme olmasın diye verdi estrofemi. Dozunda cok düşük sabah 1 aksam 1 olarak ayarladı ne ise yaricak ki bu kadar doz. Normalde daha fazla veriyordu bana yapay siklusta. Sabit tutmaya yararmı ki bu doz. Kafamda bir sürü soru işareti kaldı. Yarin gidip e2 lh progesteron mu baktirsam tekrar acaba dusme falan varmi diyeAa estrofem neden yazdı acaba rahim duvarında incelme görmüş olabilir mi
Kafanda soru işareti varsa mutlaka baktır istersenBenim kafama takildi simdi bu acaba rahimim incelmeye mi başladı ya. Belkide dediğin gibi ondan oldu belkide dahada kalinlasmisti yeni incelmeye başladı fark edilmedi.simdide dahada incelme olmasın diye verdi estrofemi. Dozunda cok düşük sabah 1 aksam 1 olarak ayarladı ne ise yaricak ki bu kadar doz. Normalde daha fazla veriyordu bana yapay siklusta. Sabit tutmaya yararmı ki bu doz. Kafamda bir sürü soru işareti kaldı. Yarin gidip e2 lh progesteron mu baktirsam tekrar acaba dusme falan varmi diye
Canım bence bu noktada doktora güvenmeliyiz. Düşük vermiş dediğin gibi her ihtimale karşı destek olsun istedi belkide bi sorun var gibi düşünmeyelim. Bir sorun görmüş olsa söylerdi transferide iptal ederdi bence her şeye bakmış işin profesyoneli olan kişi o biz sadece fikir yürütüyoruz ben sana demiştir belki diye öyle dedim neden verdiğini açıklamıştır diye yani estrofem o amaçla kullanıyor ya o yüzden. Bence kafanı karıştırma rahat ol tekrar kan da verme versende bir şey değişmezBenim kafama takildi simdi bu acaba rahimim incelmeye mi başladı ya. Belkide dediğin gibi ondan oldu belkide dahada kalinlasmisti yeni incelmeye başladı fark edilmedi.simdide dahada incelme olmasın diye verdi estrofemi. Dozunda cok düşük sabah 1 aksam 1 olarak ayarladı ne ise yaricak ki bu kadar doz. Normalde daha fazla veriyordu bana yapay siklusta. Sabit tutmaya yararmı ki bu doz. Kafamda bir sürü soru işareti kaldı. Yarin gidip e2 lh progesteron mu baktirsam tekrar acaba dusme falan varmi diye
Bu koruma çizgisidir değil mi canım ya çünkü testi dün sabah yaptım ve hiçbir şey yoktu yani bugün bakayım dedim çöpe atacaktım böyleGörünürde birşey yoktu canım. Olsa söylerdi rahimde hic incelme yoktu tam tersi kalinlasmis duruyordu.Baya yakınlaştırdı inceledi ultrasonda sivi gordu ama yumurta catladigi icin var bunlar dedi. Hormonlarimda iyi hepsi olması gerektiği gibi. Ama önlem aldı galiba ne olur ne olmaz diye. İncelme olsa bile hemen kanama olmazki catlama olduktan 14 gun sonra falan regli oluyoruz. Cok farklı birsey canım ben zaten hissettim bir gariplik olduğunu oturup kalkarken basinc oluyormus gibi oldu resmen kasıklarımda regli ağrısı gibi degil. Daha siddetliydi sancı gibi.
Birseyler oldu içimde ama ne oldu bilmiyorum transferide yapicam dedi bir yandan icimede sinmedi ama güvendim ya napayim
Canım bence kan ver daha net olur belli olmaz. İnşallah vardırBu koruma çizgisidir değil mi canım ya çünkü testi dün sabah yaptım ve hiçbir şey yoktu yani bugün bakayım dedim çöpe atacaktım böyle
Sanmıyorum canım ya dün hiçbir şey yoktu testi zaten doğru düzgün bir çizgi bile değil bugün de kahverengi lekelenme geldi zaten adet olurum heralde. Sen ne yaptınCanım bence kan ver daha net olur belli olmaz. İnşallah vardır
Birsey yapmadım canim kan falan vermedim. Zaten birdaha da gelmedi birsey gayet iyi hissediyorum şuanlık öyle yani. Nasip tabi gönül ister tedaviye gerek kalmadan olsun.Sanmıyorum canım ya dün hiçbir şey yoktu testi zaten doğru düzgün bir çizgi bile değil bugün de kahverengi lekelenme geldi zaten adet olurum heralde. Sen ne yaptın
İyi yapmışsın canım. İster tabiki istemez mi hiç ama olmuyor işte ne yazık ki yeter ki tedaviyle olsun göze alıyoruz artık her şeyiBirsey yapmadım canim kan falan vermedim. Zaten birdaha da gelmedi birsey gayet iyi hissediyorum şuanlık öyle yani. Nasip tabi gönül ister tedaviye gerek kalmadan olsun.
Merhaba Yarın transfer günün sanırım heyecanlı mısın nasılsınBirsey yapmadım canim kan falan vermedim. Zaten birdaha da gelmedi birsey gayet iyi hissediyorum şuanlık öyle yani. Nasip tabi gönül ister tedaviye gerek kalmadan olsun.
Merhaba ne yalan söyliyim canım heyecanlı değilim alışkanlık oldu artıkMerhaba Yarın transfer günün sanırım heyecanlı mısın nasılsın
Canim senin transfer kacta olmustu. Bana iki buçukta dediler sormayı unuttum progesteron fitili sabah gelirken kullanmalımıyım diye .sen kullanmış mıydın asistana yazdım o da dönmedi pazar ya dönmeyede bilir.İyi yapmışsın canım. İster tabiki istemez mi hiç ama olmuyor işte ne yazık ki yeter ki tedaviyle olsun göze alıyoruz artık her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?