Dç.dr Özkan özdamar

Canim nasılsın? nasil gidiyor senin süreç yolunda mı herşey

Iyi canim nasil olsun bir degisiklik yok. Senin nasil gidiyor ? Evet taktırıcam eşimde gidip fiyat almadı bakalım ne kadar dicekler.
İyi gidiyor çok şükür canım ayaklarım üşüyor sadece normalde de olan bişeydi benim zaten ben sağlık kabinine sordum 100 ml lik buldum izotonik serumla beraber takması etmesi her şey dahil 1500 tl

İyi gidiyor çok şükür canım ayaklarım üşüyor sadece normalde de olan bişeydi benim zaten ben sağlık kabinine sordum 100 ml lik buldum izotonik serumla beraber takması etmesi her şey dahil 1500 tl
İyi fiyata bulmuşsun canım. Evdemi taktırcaksın.

Canım bende baktım sağlık kabinine simdi serumu falan hepsini aldım diye söyledim 100 150 tl gibi bir rakama takarız dediler. Gidip orayla konuşucam yarın bakalım.

Canim nasılsın? nasil gidiyor senin süreç yolunda mı herşey
Çok canım sıkıldı canım ya omnitrope kullanıyorum ya bu geceki dozu uygularken farkettim reçetede 5mglık ilaç için 10ünite yazmış doktor bana verilen ilaç 10mglık ama hemşire 10 ünite şeklinde uyguladı ve o şekilde devam etmemi söyledi şuan yanlış olabilir mi diye çok canım sıkıldı ya. Yazdım ama dönmediler bunsaatte

Serumun geri kalanı çöp olucak sanırım demi
Bilmiyorum canim gidince konusucam onu. Olursada yapcak birsey yok bulunmuyor sorduklarımda da. Sizin recetenizle getirte bilirim diyor ama 500 luk getircek yine heralde yarin gidince konusucam taktiracagim yerde.

Canını sıkma canım nasil oluyor ki ben kullanmadığım icin suan anlayamadım malesef. Sen nasil uyguladılar peki canım bugünü ve digerlerini aynı şekilde mi. Şey bu reçetenin üstündeki numarayi ara erken kullanıyorsan canim

Bilmiyorum canim gidince konusucam onu. Olursada yapcak birsey yok bulunmuyor sorduklarımda da. Sizin recetenizle getirte bilirim diyor ama 500 luk getircek yine heralde yarin gidince konusucam taktiracagim yerde.
Bakalım hayırlısı inşallah. Sürekli bu saatlerde uyanıyorum daha hiçbir şey hissetmiyorum bebeklerim benimle olsunlar diye dua ediyorum

Bakalım hayırlısı inşallah. Sürekli bu saatlerde uyanıyorum daha hiçbir şey hissetmiyorum bebeklerim benimle olsunlar diye dua ediyorum
Bende hep gece 4 te uyanıyorum canım. Ben de pek birsey hissetmiyorum ara sıra kasikta ağrıdan başka biraz göğüslerim ağrıyor o da ilac etkisinden. Normal yani progesteron yapiyor. İnşallah canim bende hep dua ediyorum surekli bizimleler falan diyorum 3 tane çocuğa tamamlicaz falan diyorum 1 tanede kedimiz var Birseyi 40 defa söylersen olur derler ya benimkide o hesap olumlu konuşayım olumlu olsun kafasındayım. Dün baktım esim kediyi severken senin kardeslerin olcak falan diyor ay sonrada bir üzüldüm olmazsa o da cok üzülecek kötümü yaptım acaba diye vicdan azabı çekmeye falan başladım bugün 7. Gun dayanamıyorum aslinda test yapmak istiyorum. Esim kesinlikle karşı son ana kadar bekliyelim diyor mecburen beklicem. Cok zor olmaya başladı beklemek. Insallah bizimlelerdir.Bu sefer yüzümü güldür Allahım amin

İnşallah canım ikimizinde bebişlerimizin kaliteleri bile aynı hemen hemen ben fotoğraflarını aldım bu arada buzdolabına koydum magnetle tutturdum ilk fotoğrafları eşimle bizde onları sevip sevip duruyoruz Rabbim oldu sevincini yaşatsın bize

Bu arada ben 7. Günün sabahı test yapmak istiyorum çıkmasada üzülmiycem devam edicem ilaçlarıma öyle hazırladım kendimi belkide o çizgiyi görücem artık diye düşünüyorum bilmiyorum
Sadece bir tavsiye eğer yapmak istiyorsan yarın sabah sende yap yani kafaya takmam diyorsan ama üzülürüm diyorsan beklemen daha iyi tabi
Ben diğer iki denememde de yapmıştım bu arada ama kafaya takmamıştım yani fazla

Canim icimden benimde almak gecti ama sonra almak istemedim çünkü olmazsa atmaya hic kıyamam ve sürekli bakar üzülürüm diye

Ben de diğerlerinde yaptim ister istemez mod düşüyor biraz. Eşimde yapma gerek yok net sonuç alırız içimiz rahat olur diyor bakalim ikna edersem 10. Günü kan vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…