Dç.dr Özkan özdamar

Bekle canım sayılı gün çabuk geçiyor süreci pozitif geçirmekte çok önemli bence negatif düşünmek kötü etkiliyor. Ben bu kez olucak gibi hissediyorum bakalım inşallah
Bencede diger sefer o kadar üzüldüm ağladımki icten ice çıkmayınca. Belkide ondan kimyasal oldu. İnşallah canım

Canim özkan bey sana hangi ilaçları yazdı?
Bugün itibari ile kullandığım ve kullanacağım bütün ilaçlar şöyle; transfer günü intralipid serum,günde 2 progestan fitil, günde bir kez prednol ve coraspin günde bir oksapar günde 2 redostim günde 2 matarex ve euthyrox günde bir olmak üzere

Troidte sorun varmıydı canım sende ? İlaclar ayni bende estrofm fazladan var sadece.
Sende de coraspin ve euthyrox var ilaclarımız şifa olsun

Ben serumunda 100 ml olanı bulamadım siz sordunuz mu? 500 luk vardı bende ondan aldım. Orda direkt 100 ml lik taktilar ama. Ayarlana biliniyor falan dedi ozaman hemşire ama geri kalan çöpmü olacak anlamadım. Üstünde de sonra kullanılmaz gibi seyler yazıyor

Troidte sorun varmıydı canım sende ? İlaclar ayni bende estrofm fazladan var sadece.
Ne kadar çok ilaç varmış canım ya. Doğalda bu kadar ilaç veriyor muydu şaşırdım

Ne kadar çok ilaç varmış canım ya. Doğalda bu kadar ilaç veriyor muydu şaşırdım
Estrofem benden kanlı su geldi ya onun icin. Oksapar kan sulandırıcı coraspinden daha güçlü. Prednol bağışıklık düşürücü embriyoyu red etmesin diye. Serumda bağışıklık icin. Matarex takviye redostimde bağışıklık icin takviye. Coraspini benim rahim hassas fazla şey olmasın diye vermedi galiba. Onun yerine desteklesin diye Estrofem. Birde ben diğer sefer 5 gun prednol kullandim tutundu sonra düştü ya bağışıklıktan suphe etti diye düşüyorum ben. Belki bu seferki gibi kullansaydim prednolu devam ederdi yukselir ve düşmezdi. Euthyrox ta troid icin verilen bir ilacmi takviyemi anlamadım. O yuzden sordum troidle ilgili bir sorun mu vardı diye. Normalde ilac vermek istemiyor nekadar dogal okadar iyi diye bakiyor ama tekrarlayan basarisizlik olunca birseyler ekliyor sanırım.

Prednol de kortizon lu bir ilacmis tuz tüketimi kullanırken sorun oluyormus. Kullanmakta iyi degil bir yandan ama elden birsey gelmiyor. Keşke olsa bir bukadar daha icerdim

Oksapar gunde 1 tane benim. Sen 2 taneyi nasil vuracaksın icim gitti suan cok kötü oksapar.morardim hep ben.

Tedaviye başladığımda prolaktinle tsh baktırmıştım yüksek çıktılar o yüzden kullanıyorum canım amin bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun ben 7. Veya 8. Günde idrar testi yapabilirim ya

Oksapar gunde 1 tane benim. Sen 2 taneyi nasil vuracaksın icim gitti suan cok kötü oksapar.morardim hep ben.
Yanlış yazmışım canım oksapar günde bir bugün eve gelir gelmez vuruldum çook acıyor ama bebeklerimiz için her şey inşallah

Tedaviye başladığımda prolaktinle tsh baktırmıştım yüksek çıktılar o yüzden kullanıyorum canım amin bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun ben 7. Veya 8. Günde idrar testi yapabilirim ya
Aynı zamanda hemen hemen alırız ozaman haberi

Anladım canım olabilir. Prednol kortizon evet ama ne amaçla veriyor bilmiyorum kan sulandırıcı estrofem falan hep yapayda veriliyor ya o yüzden şaşırdım demek ki duruma göre değiştiriyor süreci. Doktorumuza güveniyorum o en doğrusunu veriyordur

Estrofemi rahime destek olsun diye verdi. Yapayda daha yuksek doz kullaniyor. Ben gunde 9 tane falan iciyodum. Dozlar farklı amaçla kullanılıyor sanırım dediğin gibi. Bencede doktorumuz iyi canım sırf özkan bey icin bırakmadım orayı.

Ayy çok heyecan verici yaa günler nasıl geçecek bakalım uzanıyor musun sen şu an mesela
Ben uzanıyorum canım pek iş yapmıyorum. Sagolsun esim yapiyor yemek bulaşık falan. Ayaklarim üşüyor arada sıcak su torbası yapıyoruz. Ben evde koridorda yürüyüş yapıyorum. 2 2.5 litre su içmeye çalışıyorum. Zaman geçmiyor. 4 gun oldu sanki 10 gun geçirmişim gibi hissediyorum.

Eşlerimiz sağolsun en büyük destekçimiz benim eşimde öyle ilk günüm ya bi düz uzanıyorum biraz geçiyor sağa biraz geçiyor sola çok az yürüyüş felan yaptım insan ne yapacağını bilemiyor ya

Yok daha sormadım ama dışarıda genellikle 500 ml lik satılıyor dedi ayarlatabilirsiniz dedi banada onlar ne güzel 100 ml lik ayarlamışlar bakıcam bende bir sorup araştıracağım büyüklerin fiyatı 1500 tl lerde taktırması da 700 tl kliniğe göre bence gayet çok çok iyi

500 luk olanı açınca canım sonrasında tekrar kullanmayın yaziyor üstünde . Biz bundan 100 kullanıp atıcaz galiba. İçine hava girdiğinde enfesiyon riski artiyormus. Acaba bunları 100 luk ayırıp sonradan kullanma imkanı olabilirmi? Yazılara baktım boyle yapana denk gelmedim. Galiba hastanede bize 500 luk açıp pay edip açıldığı gibi veriyorlar. Bölünecekse de steril bir yerde yapılması lazımmış. Her seferinde yenisinimi alcaz simdi biz bunun. Birde kimileri tamamını kullanmış bize 100 lük verdiler.

Napıcaz böyle bilemedim ki bugun bende araştırayım bakayım birşeyler bulursam söylerim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…