Evet benim de 50 ydi. Günleri bile aynı şekilde vermiş. Sonlara doğru çok hafif şişkinlik oldu benimde çok belirti yoktu daha rahat oldu ama böyle. İnşallahİyi düşün iyi olsun canım. Insallah tutunmustur. Suan bende aynılarını kullaniyorum letu gunde 2 tane bugun reglinin 4. Günü gonalfta eklendi. 50 doz. Senin dozunda 50nmiydi canım bana daha yüksegini vermedi. Bende hic yumurtam buyuyomus gibi hissetmiyorum. Normalde ben hissedirm büyüyünce cok femara falan kullandığım icin. Az cok büyüdüğünde vucudumun verdiği verdigi tepkileri biliyorum. Küçük igne batmalari gibi olurdu bunda malsef olmuyor

senin de yolun kolayca sorunsuz ilerlesin inşallah
 senin de yolun kolayca sorunsuz ilerlesin inşallah 

uzun bir süre denemeyeceğim başka yerlerle görüşeceğim hatta öyle karar aldık. Sizi takipte olacağım güzel haberler duymak istiyorum sizden
 uzun bir süre denemeyeceğim başka yerlerle görüşeceğim hatta öyle karar aldık. Sizi takipte olacağım güzel haberler duymak istiyorum sizden 

adetin ikinci veya üçüncü günü doktora gittiniz ya herhangi bir kan testi istedimi sizden
 adetin ikinci veya üçüncü günü doktora gittiniz ya herhangi bir kan testi istedimi sizden