canım benim nazar mı değdi size ?

canım herkes nazar var sizde diyo..
yani eşim nişanlıyken öyle aşıktı ki bana anlatamam, arkadaşlarımın ağzı açık kalırdı yaptığı süprizlere, romantikliğine..
gerçi evlilikte okadar olmaz tabi ama bukadarı da abartı..
büyü yapldığını öğrendik 6-7 ay önce ama sonra hoca bozuldu artık çok dua edin vs dedi..
acaba hala tekrarlıyolarmı büyüyü bilemem??

Canım hatırladığım kadarıyla yazayım
Her şeyin kilit noktası eşinizi şaşırtmak mesela işten eve geldi en sevdiği yemekleri hazırlayıp hoşgeldin yakışıklı kocacım diye karşılıyosunuz yemeğini yiyor çayını içiyor günününğn nasıl geçtiğini soruyosun sarılıyosun öpüyosun ilgiye boğuyorsun adamı... Bu bir kaç gün devam ediyor adam bir şalırıyor hep böyle değilseniz tabi kitabın yazarı bir uzman kişilere göre hareket ediyor ama ben ümitliyi ordaki çifte çok benzettim neyse ikinci adım adam her eve geldiğinde saçlarınızı ıslak bırakıyosunuz bu arada çok bakımlı olucaksınız bu süreçte saçınız başınız makyajınız dört dörtlük olucaksınız evdesiniz diye salmayın kendinizi sonra adam soruyo zaten senin saçların niye ıslak diye buda bir kaç gün sürüyor sonra iş yerini arayın ya da telefonunu kısa bir cevapsız bırakın yada iş yerine söyleyin beni arasın diye o arayınca bakmayın merak etsin eve geldiğinde sorucak niye telefonuma bakmadın diye sinirlenebilir o yüzden eve 5 te geliyorsa 4 te yapık ki adam meraktan bayılmasın hahahh sonra sok darbe öyle iş çamaşırları alın öyle gecelikler alın ki delirsin mesela tv mi izliyo o gecelikle yanına gelin biraz salının odanıza gidin size yaklaşabilir yaklaşmayadalir ama öyle seksi olun ki yaklaşmama gibi bir şansı kalmasın ve uzun tutun oyun oynayın yatakta oldu bittiye getirmesin ve yazarın söylediği şeylerden biride zevk almıyorsanız yalan söylemeyin taklit yapmayın o zaman adam daha çok çabalicak size kendini kanıtlamaya çalışıcak ve en önemlisi tatlı dil anlayış benim aklımda kalan bunlar kızlar ama kitabı bulursanız okuyun zaten inci yeşilyurt harika bir kadın internetten araştırıj ben hayranım kitabı alıp okumanızı tavsiye ediyorum umarım benim aklımda kalan size yardımcı olur
teşekkürler canım desteğin işin..
bi kısmını uyguluyorum zaten ama yine de denicem tavsiyelerini

ayyyy esim yanimda dede ruhlu bir kocayla yasiyorum falan yazdigimi bir gorse deliye doner

yuzune karsi icimden gecenleri.soyluyorumda baskalariyla paylastigimi gorse cildirir

dede ruhlu koca surekli esime boyle derim ben ya demekki ayni duygulari paylasiyoruz:)
benimki de görse çıldırır..
o yüzden kullanıcı adımı söylemiyom benim herife nolur nolmaz

Dünden beri topiği okuyorum aliba çarşambanın gelişi perşembeden belli.. Çünkü sevgilim tam bir dede ruhlu 30 larda üsküdar musiki cemiyetine kaydolup derneklere üye oluruz ona kalsa ama ben tam bir tez canlıyım evlenince düzelir açılır diyorum.. Hata mı ediyorum ya
şimdiden kendini alıştır derim ozaman canım..
ama en azından sen neyle karşılaşacağını biliyomuşsun..
ben eşekten düşmüşe döndüm..
oyyy kıyamam ben sanaaa.. geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam donuk kocaydı başlık hatta bazı arkadaşlar nüü uyuyun falan demişti denedinmi onu
nüü uyumamız mümkün değil bizim..
popomu dönük yatarken bile üstümde pijamam olduğu halde benim adam araya yorgan sıkıştırıyo...
malum boğa burcu beyninin %50si bilfiil cinsellik..
uyyamıyo tensel temas olunca