Dedem kayıp!!!

Herkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür
Gözünüz aydın.
Aklı gidip gelen adamı tek başına camiye bile olsa göndermeyin. Ben hem babaannemle hem babamla yaşadım bu süreci. Babamın gizli gizli peşine takıldığım bile oldu. Sevgi izi bir seçenek ama yine de biri kayıp olduğunu anlamadığı sürece işe yaramıyor. Yalnız çıkmasın artık.

benzer bir şekilde kp kaybolmuştu

evden çıkmış gitmiş, o zaten yalnız bir yere gitmiyordu, kapı da kilitli imiş ama o an aklı gelmiş açmış kapıyı çıkmış

ayağında ev terliği, ev kıyafeti ama düzgünce giyimliymiş

oturdukları mahallede dikkat çekmemiş

7 kat inmiş gitmiş

sonra birileri apartman kapısında görmüş

muhtemelen kapıyı açamamış, hangi zili çalacağını bilememiş

ama hal hatır soranlara cevap verip hoşça kal deyip yine gitmiş onlarla içeri girmemiş

kv fark ettiğinde aramaya başlamış

bizimkiler vs gidip tüm parklara vs bakmıştı hatta eşim bir adam görmüş uzaktan buldum diye sevinmiş, bir de yanına gitmiş benzeyen yaşlı bir adam ama babası değil

en son yan komşu balkondan görmüş kv koşmuş elinden tutmuş getirmiş

bir de o gün bir üst sokakta pazar kuruluyormuş buluncaya kadar canları çıkmış

ama kayıp olduğu anlaşılmadığı için kimsenin onu bulmak, yardımcı olmak, sevgi izine bakmak gibi bir durumu olmamış ki

mahallede sürekli gezen yaşlılardan biri diye düşünülmüş yani pijamalı vs olsa belki dikkat çeker de bizimki mahallenin geneline göre düzgün bir giyimle çıkmış

tanımayan insanlar maalesef hasta olduklarını bilemiyor, parkta oturan her yaşlıya kayıp muamelesi de yapılamayacağı için zor oluyor bulunmaları

geçmiş olsun

bundan sonra yalnız bırakmasınlar cidden çok yıpratıcı bir süreç

Müge anlıya gıdın hemen bulurlar

Bu arkadas oyle biraz

Müge Anlı; Esra Erol hatta Serap Ezgü ye bile başvurun derim ben. Bir de sevgi izi yaptırın. En çabuk öyle bulunuyor.

Herkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür
Gözünüzaydın,çok sevindim

Gözünüz aydın.

Alzheimer, ağır psikolojik sorunları olan veya zihinsel engeli olan insanlarımızın kaybolması halinde yakınlarına ulaşabilmek için bileklerine aileden birinin telefon numarasını dövme vs yaptırmak iyi olur sanırım, galiba bir zamanlar böyle bir öneri de vardı Müge Anlı'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…