- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi Misisipili
-
14.30 da çıksa şuan saat 02.20 hava almak değil o canımBende ondan korkuyorum biraz sinirlidir benim dedem ya biriyle kavga ettiyse dünyanın binbir türlü hali var neler duyuyoruz diycem hava almak istedi ama dönerdi saat kaç oldu
Çok geçmiş olsun, lütfen bize de haber verin gerekirse ekşide yazar olan arkadaşlar başlık açıp fotoğraflarını yayınlarlar,tag falan başlatabiliriz.Çok teşekkür ederim inşallah sağ sağlim bulunursa ilk işim o olucak
bunama hastalıgımı var yoksa akıl hastalıgı gıbı bırseymıHerkese iyi geceler bugün saat 16.20 civarında kocaeli darıca da dedem kayboldu polise başvuru yaptılar ve beklememiz söylendi. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcağımı bilemiyorum 65 yaşında ve hafızası gelip gidiyor bazen camiiye diye çıkmış telefonu da evdeymiş. Ne olur yaşayan varsa bir akıl verin.
Insallah sag saglim bulunur cok gecmis olsun akli ne kadar surede gidip geliyor belki camiyi hatirlar caminin oralarda beklerseniz hani evde oturup delirmekten iyidir ayy bu kayip olaylarinda Allah korusun ben cok kotu olurumHerkese iyi geceler bugün saat 16.20 civarında kocaeli darıca da dedem kayboldu polise başvuru yaptılar ve beklememiz söylendi. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcağımı bilemiyorum 65 yaşında ve hafızası gelip gidiyor bazen camiiye diye çıkmış telefonu da evdeymiş. Ne olur yaşayan varsa bir akıl verin.
Siz arayin onlar ekip araba herseyi ayarliyorlarMaalesef benim yok
bu saate kadar bulunmadiysa başına kötü birşey gelmemiştir insalah
Yahu ne güzel yol gösterip moral veriyorsunuz öyle! Kadın zaten acılı ve telaşlı, destek olmak zorunda değilsiniz ama köstek olmayın bari.14.30 da çıksa şuan saat 02.20 hava almak değil o canımkimliği de üzerindeymis polise falan da denk gelmedi demekki ...polise haber verilmedimi hala
bu saate kadar bulunmadiysa başına kötü birşey gelmemiştir insalah
Size diyecek söz yok, destek değilsiniz ama insanları korkutmaktan başka işinizde yok. Yaptığınız iş mi yani yaşını başını almış kadınsınız bir de.14.30 da çıksa şuan saat 02.20 hava almak değil o canımkimliği de üzerindeymis polise falan da denk gelmedi demekki ...polise haber verilmedimi hala
müge hanımdan yardı isteyinHerkese iyi geceler bugün saat 16.20 civarında kocaeli darıca da dedem kayboldu polise başvuru yaptılar ve beklememiz söylendi. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcağımı bilemiyorum 65 yaşında ve hafızası gelip gidiyor bazen camiiye diye çıkmış telefonu da evdeymiş. Ne olur yaşayan varsa bir akıl verin.
Gözünüz aydınHerkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?