- 30 Aralık 2009
- 23.791
- 95.360
- 1.123
- Konu Sahibi Misisipili
Muge'ye basvursaniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın.Herkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür
Sag salim bulunmasina cok sevindimHerkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür
Gözünüz aydın.
Aklı gidip gelen adamı tek başına camiye bile olsa göndermeyin. Ben hem babaannemle hem babamla yaşadım bu süreci. Babamın gizli gizli peşine takıldığım bile oldu. Sevgi izi bir seçenek ama yine de biri kayıp olduğunu anlamadığı sürece işe yaramıyor. Yalnız çıkmasın artık.
Gözünüz aydın.Çok sevindim.Herkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür
Müge anlıya gıdın hemen bulurlarHerkese iyi geceler bugün saat 16.20 civarında kocaeli darıca da dedem kayboldu polise başvuru yaptılar ve beklememiz söylendi. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcağımı bilemiyorum 65 yaşında ve hafızası gelip gidiyor bazen camiiye diye çıkmış telefonu da evdeymiş. Ne olur yaşayan varsa bir akıl verin.
Bu arkadas oyle birazYahu ne güzel yol gösterip moral veriyorsunuz öyle! Kadın zaten acılı ve telaşlı, destek olmak zorunda değilsiniz ama köstek olmayın bari.
yardım ettim zannediyorsunuz ama bi bakın şu yazdıklarınıza, moral bozmaktan ve daha da korkutmaktan başka bir işe yaramıyor!
oh çok şükürHerkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür
Gözünüzaydın,çok sevindimHerkese iyi günler ve hepinizden dualarınızı esirgemediğiniz için allah razı olsun polisler bulmuş bi parkta götürmüşler eve çok şükür