Dedem kayıp!!!

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Herkese iyi geceler bugün saat 16.20 civarında kocaeli darıca da dedem kayboldu polise başvuru yaptılar ve beklememiz söylendi. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcağımı bilemiyorum 65 yaşında ve hafızası gelip gidiyor bazen camiiye diye çıkmış telefonu da evdeymiş. Ne olur yaşayan varsa bir akıl verin.

Müge Anlı'nın ihbar hattına fotoğraf vs yollayabilirsiniz ya da arayın onlar size ne yapmanız gerektiğini söylerler.
İnstgramda ve twitterda büyük sayfalara mesaj atın, ekşide başlık açın vs.
Geçmiş olsun, umarım sağ salim bulunur dedeciğiniz.

Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim bir an önce bulursunuz.. Başımıza çok şükür böyle bir durum gelmedi daha önce ama bence müge anlı ya giderseniz biran önce bulunur diye düşünüyorum.. Fotoğrafını göstermeleri yeterli oluyor çoğu zaman..

Benim de alzheimer başlangıçlı dedem kaybolmustu, panikle herkes koşup aramaya çıkmıştı. Neyse ki kısa sürede bulunmuştu.
Konuyu okuyunca yaşadığımız o paniği hatırladım. Umarım sizin dedeniz de çabucak bulunur. Bu sokağa çıkma yasağında, üstelik sokağa çıkma yaşını aşmış bir dede. İnşallah bir bekçi falan bulup güvenli bir yere almıştır,onlar da size ulaşmaya calisiyorlardir (

Allah razı olsun hepinizden hafızasının gidip gelmesi çok endişelendiriyor beni kötüyü düşünmek istemiyorum ama ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Civarda ki bütün özel hastane pansiyon heryeri aradım ama yok

Gece şimdi inşallah bir bekçiye denk gelir

Çok haklısınız, benim dedeminde hafızasında problem var alzheimer hastası, anlıyorum sizi. Kötüyü düşünmeyin muhtemelen hafıza gidip geldiği için eve dönememiştir, umarım güvenli bir yerdedir.
Bir de bulunduğu gibi sevgi izi yaptırabilirseniz çok iyi olur,böylece kaybolduğunda polis kolundaki koddan bulup size haber verir.

Çok teşekkür ederim inşallah sağ sağlim bulunursa ilk işim o olucak

bu saate kadar bulunmadiysa başına kötü birşey gelmemiştir insalah
Bende ondan korkuyorum biraz sinirlidir benim dedem ya biriyle kavga ettiyse dünyanın binbir türlü hali var neler duyuyoruz diycem hava almak istedi ama dönerdi saat kaç oldu

Rabbim iyilerle karşılaştırsın.İnşaallah biran önce bulunur.Müge anlıya falan watsapp ihbar hattı tarzı birerden foto atsanız yayınlamazlarmı ?Pek bilgim yok ama bulunduğu bölgenin sosyal medya hesaplarına da atılabilir.Yerel basın v.s. aklıma bunlar geldi.Rabbim yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…