- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben gaddarlık olarak gormedim ohh Iyi ki ölmüş demiyorsaniz tabiMerhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba![]()
Benim dedem öldü ancak ağlamadım bu üzülmediğim anlamına gelmiyor. Benim de dedemle çok sıkı bir iletişimim yoktu. Gayet normal bu durumunuz. Bence Türkiye'de bu hüngür hüngür ağlama olayı çok abartılıyor.Merhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba![]()
Merhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba![]()
Basın sağolsun canm. Aslında babannemlede öyle çok paylaşımım olmadı ama ona çok ağlamıştım mesela. Çok bir araya gelmesekte geldiğimiz zamanlarda da hissettirdi sevgisini babannem bilmiyorum belki bu yüzden ona ağladım. Ama dedem Rahmetli öyle değildi hiç sevdiğini bile hissetmedim hatta ben küçükken anneme niye kuyruk gibi durmadan bunu yanında getiriyosun dediğini bile duydum yaniPek paylaşımın olmadığı içindir belkide yine de insan üzülür bence.
Benim dedem ölünce dünyam yıkılmıştı ağlamaktan helak oldum bir ay sonra kendime geldim desem yeridir babam gibiydi hala hatırladıkça yüreğim de bir sızı ama beni ilk göz ağrım diye severdi resmimi cüzdanımda taşırmis küçükken ah şuan bile gözlerim doldu ağlıyorum bir dede nasıl en çok seviliyorsa onu öyle seviyorum canım dedem mekanın cennet olsun ruhuna fatiha
Bende sanırım annemin üzüldüğünü bildiğim için üzülüyorum vede tabiki normal komşu ölse bile üzülürüm o derecede üzüntüm sadeceBenim anneannem çok hasta vefat etse sadece annemi çok perişan göreceğim için üzülür ve ağlarım ama annemin o haline ağlarım anneanneme değil![]()
Haklısınız teşekkürler kendimi gaddar gibi hissettim bı anÜzülmek; ne kadar paylasiminiz olduguyla, ne kadar sevdiginiz ve sevildiginizle, anılarınızla bağlantılı. Dedem öldüğünde cok üzülmüştüm. Babaannem öldüğünde mutlu bile oldum. Hissettiginiz hicbir duygudan kendinizi suçlamayin. Ne yasadiginizi siz bilirsiniz.
Evet hastaydı zaten yaklaşık 5 aydır falanDuygusal bir bağınız yoksa çok üzülmemeniz vs normal. Hele ki bu birey hastaysa ve ölümü bekleniyorsa daha da normal.