• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedem vefat etti ama hiçbirşey hissetmiyorum

Merhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba 😔
Yaşlı ve hasta birinin ölmesine üzülmeyin zaten. Normal yani. Sıralı ölüm.... Üzülecek bişey yok. Üzülmemeniz gayet normal. Ben de hiçbişey hissetmemiştim.

Merhaba bayanlar. Sorun bende mi bilmiyorum bugün dedem vefat etti ama ben nedense çok bir üzüntü yaşayamıyorum. Sanki benim kanımdan biri değilde herhangi biri vefat etmiş kadar üzüldüm işte diyeyim size anlayın. Merak ettiğim varmı böyle olan? Ben mi duygusuzum? Dedemi öyle çok görmedim gerçi gördüğüm zamanlarda ondan herhangi bi sevgi de görmedim. Küçüklükten beri resmen dayımın çocuklarıyla bizi ayırirdi (onları daha çok severdi) belki bundandir diye düşünüyorum bilmiyorum üzülmek istiyorum ama uzulemiyorum. Zaten yaşlıydı hastaydı vs diye düşünüyorum çok mu gaddarim acaba 😔
Üç hafta önce aynı şeyi bende yaşadım. Hiç bi paylaşımımız yoktu. Önemli olan oğlu ve ondan olan torunlarıydı. Evlendim düğünüme gelmedi. Gözümden bi damla yaş akmadı. Bence normal bi paylaşım bi anı yok ki. Babannemi kaybettim mesela bi hafta kendime gelemedim.

Seni çok iyi anlıyorum.Dedem öleli bir 5 yıl kadar oldu sanırım.Haberi ilk aldığımda hiç bir şey hissetmedim,hissedemedim daha doğrusu.
Cenazede ister istemez bir kötü oldum,ağladım tabi ama o kadar.
Benim dedemde seninki gibi torunları arasında ayrım yapardı,ne babaanne ne dede sevgisi gördüm yani.E arada bir bağ olmayıncada sevdiğin biri ölmüş gibi değilde bir insan ölmüş diye üzülüyosun sadece.
Mekanı cennet olsun tabiki,ölmüş gitmiş artık bu saatten sonra bunları konuşmanın kimseye faydası yok.Allah'a haval ettim işte.
Sende çok yüklenme kendine bence.

Başınız sağolsun. Çok paylaşımınız olmamış. Çok etkilenmemiş olmanız normal. Ayrıca kimse hislerinden dolayı suçlu veya gaddar olmaz. Kendinize bu kadar haksızlık yapmayın

Back
X