- 13 Eylül 2025
- 177
- 82
- 13
- 23
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Bu konu geçince annem asla kabul etmiyor sorun zaten annem. Zaten aman aman malı da yoktu köyde tarlaları vardı onları dağıttı evi var arabası var köy evi var bu kadar onlar duruyor sadece.annen kabul ettiği için ne diyebiliriz ki ? bütün malını dağıttı mı kalan evi satıp özel bir bakımevine verin.
imşallah annene verir. yoksayın , aklı yerinde değil farzedin. he he diyip geçin.Bu konu geçince annem asla kabul etmiyor sorun zaten annem. Zaten aman aman malı da yoktu köyde tarlaları vardı onları dağıttı evi var arabası var köy evi var bu kadar onlar duruyor sadece.
Asla vermez asla bi kere eve kapıda ödemeli kargo geldi para yoktu ondan istedim onu geri istedi. Ev 4e bölünür diyor hakkınızı alırsınız diyor köydeki de oğlanların olurmuş. Maaşı var 35 bin tl emekli maaşı daha çıkarıp 200 tl vermedi tamam vermesin ama gidip kuzenime veriyor eminim artık.imşallah annene verir. yoksayın , aklı yerinde değil farzedin. he he diyip geçin.
telefonun numarasını ver dolandıralımAsla vermez asla bi kere eve kapıda ödemeli kargo geldi para yoktu ondan istedim onu geri istedi. Ev 4e bölünür diyor hakkınızı alırsınız diyor köydeki de oğlanların olurmuş. Maaşı var 35 bin tl emekli maaşı daha çıkarıp 200 tl vermedi tamam vermesin ama gidip kuzenime veriyor eminim artık.
Çok mantıklı bi hareket geçen kardeşimle bunu konuştuk. Bana dayımın kızını örnek gösteriyor o evden çıkmaz diye 30 yaşında ve 100 kilodan fazla o hanım hanım hamarat diyor göbeğini açmıyor diyor çok seviyorsan git onunla yaşa dedim.telefonun numarasını ver dolandıralımkırışırız
dedene olan öfkenle kuzeninin bedeni hakkında olumsuz konuşman hoş değil evet kızgınsın ama yapma. dolandırabiliriz en fazla esra erola çıkarızÇok mantıklı bi hareket geçen kardeşimle bunu konuştuk. Bana dayımın kızını örnek gösteriyor o evden çıkmaz diye 30 yaşında ve 100 kilodan fazla o hanım hanım hamarat diyor göbeğini açmıyor diyor çok seviyorsan git onunla yaşa dedim.
Artık bende de ahlak terbiye kalmadı malesef yanlış ama nefret ediyorum onlardan. O da çalışmıyor okumuyor alsın baksın 1 ay biri 1 ay biri neden tüm yük bizdededene olan öfkenle kuzeninin bedeni hakkında olumsuz konuşman hoş değil evet kızgınsın ama yapma. dolandırabiliriz en fazla esra erola çıkarıznude ister kimseye söyleme deriz
bunun cevabı annende. ortada kalacağını bildiği için annen sorumluluğu almış görmezden geleceksiniz anneni üzdüğünüzle kalırsınız.Artık bende de ahlak terbiye kalmadı malesef yanlış ama nefret ediyorum onlardan. O da çalışmıyor okumuyor alsın baksın 1 ay biri 1 ay biri neden tüm yük bizde
Üzülürse üzülsün artık farkında değil ama babamın da sınırı var aşılıyor boşanma noktasına geleceklerbunun cevabı annende. ortada kalacağını bildiği için annen sorumluluğu almış görmezden geleceksiniz anneni üzdüğünüzle kalırsınız.
babanla annen konuşup halledecek annen kardeşlerine dönüşümlü bakalım dşyecek ya da kalan mallar satılıp deden bakımevine verilecek ama siz yine bir şey yapamazsınız , size tavsiyem babanızın yanında bu muhabbeti açmayın ki annenize kinlenip öfkelenmesin kendi aralarında halletsinler.Üzülürse üzülsün artık farkında değil ama babamın da sınırı var aşılıyor boşanma noktasına gelecekler
Onu da annen düşünecek. Hastaneye falan kendisi götürsün babasını. Hepiniz tavır almalısınız.Annem babam boşanma noktasına gelir
Bilemedim , ne desem diğer demediğim eksik kalacak.Arkadaşlar herkese merhaba. Anneannem şubat ayında vefat etti. Dedem bizimle kalıyor artık dayanamıyorum. 4 tane çocuğu var. huysuz tembel geveze illallah dedirtti. Yattığı yerden su istiyor kalkıp almıyor. DAKİKA BAŞI YEMEK İSTİYOR. Perşembe günü doktora götürdüm oturup ağladım sinirden sadece hayatı zehir ediyor asla kolaylaştırmıyor. Anneanneme çok çektirdi nefret ediyorum. Evlat ayrımcılığı ve torun ayrımcılığı var erkek çocukları kıymetli.
Annem dayım kavgalı dedem sağlığında mal ayrımı yaptı. annem nasıl kabul edersin diye dayımla kavga etti. Dedemle ve anneannemle sonradan barıştı.
Sürekli kıyafetime yeme içmeme çıkmama karışıyor. evi var ama idare edemiyor. Tuvalete gidiyor sifonu çekmiyor elini yıkamıyor. kıyafetimden sana ne nasıl istersem öyle giyinirim paranı faize koyduğunu biliyorum yediğin harama bak dedim. Ayıp böyle gezme annen gibi giyin diyor. Kız boğazı kaz boğazıymış. Sürekli iğrenç akraba çocuklarıyla beni matchliyor.
telefonda konuşurken başka biriyle babam için 2 kızı var damatlara mal edinme derdinde demiş yoktum. Kız kardeşim 2 oğlun var ama damadına kaldın. önüne kırmızı halılar serdiğin altınlar verdiğin gelinlerin evde istemiyor kendine ağla babama kurban ol tırnağı olamazsın demiş. Oturup ağlamış kurt kocayınca diye. Kardeşim sinir krizi geçirdi evde istemiyorum bıktım diye. Üniversite sınavına hazırlanıyor dershaneye gidiyor okumaz boşuna vermeyin diyor sanki cebinden 1 tl çıkıyor.
Sırayla baksınlar neden bir kişiye yük. araba aldım zaten eve girmiyor artık hiç girmez dedi tebrik etmedi. Engelli raporu var dayım araba aldı. hastane işi olunca ben uğraşıyorum. nankör bir kere Allah razı olsun demiyor.
Annem ne desek ağlıyor babam diye ya ben onun yanına taşınacağım ya o kalacak diyor. Neyine güveniyor bilmiyorum babam da mutsuz artık. Susup kenarda otursa hiç dert yok.
Mallari nasıl paylaştırdi dedin 4 çocuğu arasindaAnnem babam boşanma noktasına gelir
Annem gerekirse boşanırım diyor amaBence babanız annenize sağlam bir rest çekse anneniz bu kadar ısrarcı olmaz. Gerekirse boşanmakla tehtid etsin, kötü olun yani. Yoksa aile içinde de birbirinize zarar vereceksiniz.
Yahu benim suçum ne 4 tane çocuklar niye bir kişide yükAnnenizin babası. Belli ki merhametli bir kadın. Kardeşleri bakmıyor diye babasını kaderine terk edemez. Dediği gibi ya kendi evinde bakacak yada gidip babasının evinde bakacak. Başka formül görünmüyor.
Evet belli ki katlanılmasi cook zor bir adam. Haklı sebeplerle sevmiyorsunuz. Ama annenize destek olup onun işini kolaylaştırmak adına daha anlayışlı olmaya çalışın. Babanizi da yumuşatın. Bunu dedeniz değil anneniz için yapın. Bazı sözlerini duymazdan gelin. Yaşlıdır deyin geçin. Anneniz üzülüp hasta olmasın.
Maalesef ben annenize de çok üzüldüm. Yazık hem annesini kaybetmiş canından bir parçayı hem de babası öyle bir insan ki evinde huzuruyla acısını bile yaşayamıyor kadıncağız. Şu dönemde elinizden geldiğince annenize destek olmaya çalışın birazcık zihni açılıp depresyon uzaklaşınca neyin ne olduğunu görecektir. Yol yordam bulunur hatta birleşilip bakıcı ayarlanır bu işin sonu o çünkü. Benim annem 1 sene kendine gelememişti anneannemi kaybettiğimizde, ben de 3 ay boyunca acısını çok yoğun yaşamıştım. Hala aklımıza geldikçe direkt ağlatır anne baba kardeş evlat sevgisi bir başka.Geçen keşke anneannem yerine dedem ölseydi dedim diye annemle dövüştük. Asla gün yüzü görmedi keşke dedem ölseydi anneannem 2 3 sene rahat rahat yaşardı. Şaka yaptım diyor her şeyde gözü var. Rahat yaşıyoruz diye dertleniyor anne babam karışmıyor sana ne yahu. Annem anneannem öldüğü için depresyonda suçlu hissediyor. Babam Ne yapayım babam diyor senden bşr şey istemiyorum diyor eve kargo gelse koşa koşa bakıyor ne var diye ama su içmeye gitmiyor. Kız kardeşimle odamız ayrı ikiniz bir odaya geçin ben kendime oda yapayım dedi hayır dedim. Babam da çok mutsuz artık buraya yakın 1+1 ev tutalım diyor ama yalnız kalmaktan korkuyor. Dayım babam bana ev alırken 45 bin verdi diyor evi 100 bine almış. Geçen de dayımın karısıyla birbirimize girdik. İlik getirmiş yedirirsin diye annem de kızlar kokusunu sevmiyor dedi mecbur kokacaklar dedi. Al evine görür sen yap yedir dedim. Kavga ettik sen bu eve gelme faydanız yok bir de her hafta sizi çekiyoruz gelmeyin eve dedim. Dedeme de kız kardeşim defol git evinde kal sus diyor çığlık çığlığa kavga ediyor artık komşu kapıya polis çağırdı. Annem ev huzurundan çok seviyor babasını
Annesini kaybetmiş, hayırsız kardeşleri olan, kocasından ve kızlarından bile red yiyen yapayalnız kalmış bir kadın için acımasızca sözler bunlar. Allah yaşatmasın büyük sınav kınamamak ya da büyük konuşmamak lazım.Annen kendini evlat yerine koymadan adama böyle bir sorumluluk altına girdiyse kendi yapacak. Hastane ihtiyacı varsa var sanane, annen çevirsin bir taksi götürsün. Su mu istiyo, kalksın annen götürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?