Dedemden bunaldım artık

annen kabul ettiği için ne diyebiliriz ki ? bütün malını dağıttı mı kalan evi satıp özel bir bakımevine verin.
Bu konu geçince annem asla kabul etmiyor sorun zaten annem. Zaten aman aman malı da yoktu köyde tarlaları vardı onları dağıttı evi var arabası var köy evi var bu kadar onlar duruyor sadece.

Bu konu geçince annem asla kabul etmiyor sorun zaten annem. Zaten aman aman malı da yoktu köyde tarlaları vardı onları dağıttı evi var arabası var köy evi var bu kadar onlar duruyor sadece.
imşallah annene verir. yoksayın , aklı yerinde değil farzedin. he he diyip geçin.

imşallah annene verir. yoksayın , aklı yerinde değil farzedin. he he diyip geçin.
Asla vermez asla bi kere eve kapıda ödemeli kargo geldi para yoktu ondan istedim onu geri istedi. Ev 4e bölünür diyor hakkınızı alırsınız diyor köydeki de oğlanların olurmuş. Maaşı var 35 bin tl emekli maaşı daha çıkarıp 200 tl vermedi tamam vermesin ama gidip kuzenime veriyor eminim artık.

telefonun numarasını ver dolandıralımkırışırız

telefonun numarasını ver dolandıralımkırışırız
Çok mantıklı bi hareket geçen kardeşimle bunu konuştuk. Bana dayımın kızını örnek gösteriyor o evden çıkmaz diye 30 yaşında ve 100 kilodan fazla o hanım hanım hamarat diyor göbeğini açmıyor diyor çok seviyorsan git onunla yaşa dedim.

dedene olan öfkenle kuzeninin bedeni hakkında olumsuz konuşman hoş değil evet kızgınsın ama yapma. dolandırabiliriz en fazla esra erola çıkarıznude ister kimseye söyleme deriz

dedene olan öfkenle kuzeninin bedeni hakkında olumsuz konuşman hoş değil evet kızgınsın ama yapma. dolandırabiliriz en fazla esra erola çıkarıznude ister kimseye söyleme deriz
Artık bende de ahlak terbiye kalmadı malesef yanlış ama nefret ediyorum onlardan. O da çalışmıyor okumuyor alsın baksın 1 ay biri 1 ay biri neden tüm yük bizde

Artık bende de ahlak terbiye kalmadı malesef yanlış ama nefret ediyorum onlardan. O da çalışmıyor okumuyor alsın baksın 1 ay biri 1 ay biri neden tüm yük bizde
bunun cevabı annende. ortada kalacağını bildiği için annen sorumluluğu almış görmezden geleceksiniz anneni üzdüğünüzle kalırsınız.

Üzülürse üzülsün artık farkında değil ama babamın da sınırı var aşılıyor boşanma noktasına gelecekler
babanla annen konuşup halledecek annen kardeşlerine dönüşümlü bakalım dşyecek ya da kalan mallar satılıp deden bakımevine verilecek ama siz yine bir şey yapamazsınız , size tavsiyem babanızın yanında bu muhabbeti açmayın ki annenize kinlenip öfkelenmesin kendi aralarında halletsinler.

Bilemedim , ne desem diğer demediğim eksik kalacak.
Yani diğer evlatlar hayırsız diye anne-baba sokakta mı kalmalı?
Öte yandan evet o evlat ayrımları insanda unutulmayan sürekli kanayan yaralar açıyor.
Anneniz yükü çok fazla dağıtmış gibi, yani bakımı kendine ait olup hastane işlerinde kardeşlerini aktif etmeye çalışabilir. Bu şekilde anlaşmasını yapabilir.
Allah yardımcınız olsun.

Annenizin babası. Belli ki merhametli bir kadın. Kardeşleri bakmıyor diye babasını kaderine terk edemez. Dediği gibi ya kendi evinde bakacak yada gidip babasının evinde bakacak. Başka formül görünmüyor.
Evet belli ki katlanılmasi cook zor bir adam. Haklı sebeplerle sevmiyorsunuz. Ama annenize destek olup onun işini kolaylaştırmak adına daha anlayışlı olmaya çalışın. Babanizi da yumuşatın. Bunu dedeniz değil anneniz için yapın. Bazı sözlerini duymazdan gelin. Yaşlıdır deyin geçin. Anneniz üzülüp hasta olmasın.

Bence babanız annenize sağlam bir rest çekse anneniz bu kadar ısrarcı olmaz. Gerekirse boşanmakla tehtid etsin, kötü olun yani. Yoksa aile içinde de birbirinize zarar vereceksiniz.

Yahu benim suçum ne 4 tane çocuklar niye bir kişide yük

Maalesef ben annenize de çok üzüldüm. Yazık hem annesini kaybetmiş canından bir parçayı hem de babası öyle bir insan ki evinde huzuruyla acısını bile yaşayamıyor kadıncağız. Şu dönemde elinizden geldiğince annenize destek olmaya çalışın birazcık zihni açılıp depresyon uzaklaşınca neyin ne olduğunu görecektir. Yol yordam bulunur hatta birleşilip bakıcı ayarlanır bu işin sonu o çünkü. Benim annem 1 sene kendine gelememişti anneannemi kaybettiğimizde, ben de 3 ay boyunca acısını çok yoğun yaşamıştım. Hala aklımıza geldikçe direkt ağlatır anne baba kardeş evlat sevgisi bir başka.

Annen kendini evlat yerine koymadan adama böyle bir sorumluluk altına girdiyse kendi yapacak. Hastane ihtiyacı varsa var sanane, annen çevirsin bir taksi götürsün. Su mu istiyo, kalksın annen götürsün.
Annesini kaybetmiş, hayırsız kardeşleri olan, kocasından ve kızlarından bile red yiyen yapayalnız kalmış bir kadın için acımasızca sözler bunlar. Allah yaşatmasın büyük sınav kınamamak ya da büyük konuşmamak lazım.

Konu sahibi bu kadar rahatsız oluyorsanız annenize usulünce açıklayıp onun gönlünü kırarak değil güzellikle konuşun. Kardeşleri toplayıp adam gibi konuşma yaptırmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…