- 3 Şubat 2018
- 25.958
- 111.707
- 598
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Kız kardeşim 2 oğlun var ama damadına kaldın. önüne kırmızı halılar serdiğin altınlar verdiğin gelinlerin evde istemiyor kendine ağla babama kurban ol tırnağı olamazsın demiş.
Çok iyi demişsiniz. Anneniz evlatlarını ayıran babasına kul köle olmak istiyorsa olmaya devam edebilir. Ben sizin yerinizde olsam eğer yapıyorsanız ev işlerine de yardım etmeyin, kardeşinizin zaten sınav senesiymiş. Siz de minimum iletişimde olun. Pis WC'yi de, dilini de anneniz çeksin. Belki yaranır.çok seviyorsan git onunla yaşa dedim
Konu sahibi dedesine bakmakla yükümlü değil, üstelik dedesi ortada kaldım Allah razı olsun kızım torunların sahip çıktı da demiyor. Evdekilere huzursuzluk yaratıp insan yerine koymuyor sorun yaratıyor terbiyesizce ithamlarla rahatsızlık veriyor bir de.Annesini kaybetmiş, hayırsız kardeşleri olan, kocasından ve kızlarından bile red yiyen yapayalnız kalmış bir kadın için acımasızca sözler bunlar. Allah yaşatmasın büyük sınav kınamamak ya da büyük konuşmamak lazım.
Konu sahibi bu kadar rahatsız oluyorsanız annenize usulünce açıklayıp onun gönlünü kırarak değil güzellikle konuşun. Kardeşleri toplayıp adam gibi konuşma yaptırmalısınız.
Zaten aman aman malı yoktu ama köydeki tarlaları dayımlara ikiye böldü. Ayrıca onlar ev araba alırken hep desteklemiş 100 bine ev aldığında 45 bin vermiş gibi. Şimdi kendi evi var onu 4 kardeş bölermiş köydeki ev yine olanların olurmuş. Kızlar mala girmez diyor teyzem annem okudu iş sahibi oldu onlar okumadı diyeMallari nasıl paylaştırdi dedin 4 çocuğu arasinda
73 yaşında. Şubattan beri bizimle yaşıyor ayrı eve de çıkamayız malesef. Kullanıyor sakinleştirici ama uyku için.Bireysel olarak sorunu çözmenin yolu ayrı bi eve çıkmanızdan geçiyor. Maddi imkanınız var mı bilmiyorum ama kardeşinizde farklı bi ev çok mantıklı bi fikir. Sınav senesinde kızcağızın olduğu ortam korkunç. Babanıza gelince çekmek istemiyorsa annenizde gerekirse boşanırım diyosa boşanmayı göze alsın. Ama unutmayın ki dedeniz kaç yaşındaydı? Bi ayağı çukurda dediğimiz yaşlarda heralde. Bu günler dede ölünce bitecek. He çekmek zorunda mısınız? Hayır. Anneniz hakkınızda giriyo mu? Evet. Ama ya sabredip bu günlerin geçmesini bekleyecek ya da testi çekip ben yokum diyeceksiniz. Dede belki doktor kontrolünde sakinleştirici kullansa bu kadar problem yaratmaz ama bilemem şimdi doktor verir mi. Belli ki dayılarınız ve teyzenizden hayır yok. Onlarla konuşsanızda kavga da etseniz çözüm yok ordan yana. Kendi içinizde çözmenin yolunu bulmanız lazım. Bu adam sizi ne kadar sürede çıldırttı peki? Ne zamandır evinizde?
Eşimin dedesi de huysuz bi adam. İlaçlarını almazsa küfürler, eski defterleri açıp açıp ağır laflar etmeler hiç acımıyor. Ama dede bunama tanısı almış raporlu ilaçları olan bi adam. Bilemedim. Uyku için ayrı, bu şekilde sakinleşsin diye ilacı ayrı var.73 yaşında. Şubattan beri bizimle yaşıyor ayrı eve de çıkamayız malesef. Kullanıyor sakinleştirici ama uyku için.
Yapmıyorum hatta bir gram yemek Yapmıyorum bu sabah mesela 11de uyandım umrumda olmadı annem aradı açmadım öğle arası işten gelir bakar babasına ben de hazırlanıp çıkarım akşam gelirim. Evimiz 3 +1 yetmiyor. Anneme de üzülüyorum sürekli ağlıyor huzur evine de sıcak bakmıyor gerekirse işten çıkarım boşanırım diyorÇok iyi demişsiniz. Anneniz evlatlarını ayıran babasına kul köle olmak istiyorsa olmaya devam edebilir. Ben sizin yerinizde olsam eğer yapıyorsanız ev işlerine de yardım etmeyin, kardeşinizin zaten sınav senesiymiş. Siz de minimum iletişimde olun. Pis WC'yi de, dilini de anneniz çeksin. Belki yaranır.
Bu arada 35 bin maaşı varsa huzurevine falan yatırsanız? Evi de var diyorsunuz onu da kira verirseniz karşılar herhalde?
Kullanıyor da huysuzluk devam ediyorEşimin dedesi de huysuz bi adam. İlaçlarını almazsa küfürler, eski defterleri açıp açıp ağır laflar etmeler hiç acımıyor. Ama dede bunama tanısı almış raporlu ilaçları olan bi adam. Bilemedim. Uyku için ayrı, bu şekilde sakinleşsin diye ilacı ayrı var.
Kalkıp su bile almıyor yalnızlıktan korkuyorYakınlarda apart tutup annenizin gidip gelmesi mantıklı görünüyor. Annenizi ikna edecek babanız. Çok mu yaşlı? Geceleri idare edemiyor mu?
Teyzem evladını kaybetti o hiç bakamaz bir dayımın çocuklarına kayınvalidesi bakıyor aynı evde olmaz diğer dayımın karısı istemiyor. Hepsi aç köpek paraları yok ama annem kendi ailesini düşünmeli artıkMaalesef ben annenize de çok üzüldüm. Yazık hem annesini kaybetmiş canından bir parçayı hem de babası öyle bir insan ki evinde huzuruyla acısını bile yaşayamıyor kadıncağız. Şu dönemde elinizden geldiğince annenize destek olmaya çalışın birazcık zihni açılıp depresyon uzaklaşınca neyin ne olduğunu görecektir. Yol yordam bulunur hatta birleşilip bakıcı ayarlanır bu işin sonu o çünkü. Benim annem 1 sene kendine gelememişti anneannemi kaybettiğimizde, ben de 3 ay boyunca acısını çok yoğun yaşamıştım. Hala aklımıza geldikçe direkt ağlatır anne baba kardeş evlat sevgisi bir başka.
Ay zaten bunca haksızlığa rağmen babasını tutan kadını boşasın babanız. Burada bunca konu açılıyor erkekler ailelerini tutuyor diye taslıyoruz anneniz tam boşanılacak kadınAnnem babam boşanma noktasına gelir
O kadar yorum okudum herkesin kalbi taşlaşmış sonunda en iyisini buldum . Yorumlar korkunçAnnesini kaybetmiş, hayırsız kardeşleri olan, kocasından ve kızlarından bile red yiyen yapayalnız kalmış bir kadın için acımasızca sözler bunlar. Allah yaşatmasın büyük sınav kınamamak ya da büyük konuşmamak lazım.
Konu sahibi bu kadar rahatsız oluyorsanız annenize usulünce açıklayıp onun gönlünü kırarak değil güzellikle konuşun. Kardeşleri toplayıp adam gibi konuşma yaptırmalısınız.
Hak ediyor çünküO kadar yorum okudum herkesin kalbi taşlaşmış sonunda en iyisini buldum . Yorumlar korkunç
Hak ediyor çünkü
Ay zaten bunca haksızlığa rağmen babasını tutan kadını boşasın babanız. Burada bunca konu açılıyor erkekler ailelerini tutuyor diye taslıyoruz anneniz tam boşanılacak kadın
Annem boşansa ortada kalır amaBazı büyük babalar şöyle düşünüyor galiba bütün malım oğluma kalsın kızıma hiçbir şey kalmasın niye çünkü kızım hayatını bile bana borçlu ben aslında kızımı diri diri topraga gomecektim gömmedim bu yüzden şimdi bana bakacak. Allah’ın cezasj pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?