Dedemden bunaldım artık

rubycikokata

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
177
82
13
23
Arkadaşlar herkese merhaba. Anneannem şubat ayında vefat etti. Dedem bizimle kalıyor artık dayanamıyorum. 4 tane çocuğu var. huysuz tembel geveze illallah dedirtti. Yattığı yerden su istiyor kalkıp almıyor. DAKİKA BAŞI YEMEK İSTİYOR. Perşembe günü doktora götürdüm oturup ağladım sinirden sadece hayatı zehir ediyor asla kolaylaştırmıyor. Anneanneme çok çektirdi nefret ediyorum. Evlat ayrımcılığı ve torun ayrımcılığı var erkek çocukları kıymetli.

Annem dayım kavgalı dedem sağlığında mal ayrımı yaptı. annem nasıl kabul edersin diye dayımla kavga etti. Dedemle ve anneannemle sonradan barıştı.

Sürekli kıyafetime yeme içmeme çıkmama karışıyor. evi var ama idare edemiyor. Tuvalete gidiyor sifonu çekmiyor elini yıkamıyor. kıyafetimden sana ne nasıl istersem öyle giyinirim paranı faize koyduğunu biliyorum yediğin harama bak dedim. Ayıp böyle gezme annen gibi giyin diyor. Kız boğazı kaz boğazıymış. Sürekli iğrenç akraba çocuklarıyla beni matchliyor.

telefonda konuşurken başka biriyle babam için 2 kızı var damatlara mal edinme derdinde demiş yoktum. Kız kardeşim 2 oğlun var ama damadına kaldın. önüne kırmızı halılar serdiğin altınlar verdiğin gelinlerin evde istemiyor kendine ağla babama kurban ol tırnağı olamazsın demiş. Oturup ağlamış kurt kocayınca diye. Kardeşim sinir krizi geçirdi evde istemiyorum bıktım diye. Üniversite sınavına hazırlanıyor dershaneye gidiyor okumaz boşuna vermeyin diyor sanki cebinden 1 tl çıkıyor.

Sırayla baksınlar neden bir kişiye yük. araba aldım zaten eve girmiyor artık hiç girmez dedi tebrik etmedi. Engelli raporu var dayım araba aldı. hastane işi olunca ben uğraşıyorum. nankör bir kere Allah razı olsun demiyor.

Annem ne desek ağlıyor babam diye ya ben onun yanına taşınacağım ya o kalacak diyor. Neyine güveniyor bilmiyorum babam da mutsuz artık. Susup kenarda otursa hiç dert yok.

Evlat ayrımına rağmen anneniz hala böyle ise annenizi yollayın babası ile. Belki aklı başına gelir. Ben oğlum diye kudurup kızını harcayan adamlara asla acımıyorum. Ama annenize de acımıyorum. Asla barışmamalıydı. Anneniz Şimdi size yazık ediyor.

Annem babam boşanma noktasına gelir

O adamla yaşamaktansa gelsinler dicem ama dede ölünce anneniz ne yapacak o zaman? Haklısınız o da ayrı bir sıkıntı
Babam da rahatsız artık sigara içiyor balkonda koşa koşa geliyor içmiyor babam yanında artık dayanamadı ben evimde huzursuz olamam dedi yaktı bu sefer alınıyor. Teyzem bakmak istemiyor evlat kaybı yaşadı kuzenim 23 yaşında vefat etti kendine hala gelemedi uğraşamaz. Dayımın birinde kayınvalidesi var çocuklarına bakıyor. Diğerinde de gelin istemiyor bakmam diyor. Bakmam diyenin kocası ortalık karıştıran emekli oldu oturup o baksın babasına ben babamı onların elinde maskara edemem diyor. Sanki çok iyi bi baba yine okuttu beni bu eve para getiriyorum babam da kalacak diyor. Babamla da araları bozuk. Dedem hepsine ev araba aldı kızlarına almadı ben okuttum onları yeter dedi. Susmuyor karşılık verince ağlıyor

Azalarak yok olsun bu erkek zihniyeti
Birazda biz kız evlatlar olarak hatalıyız anne babaya karşı zayıfız zaaflarımız var
Yeterince değer görmediğimiz için heralde
Ya 4 kardeş birleşip bakıcı tutsunlar o da olmuyor parasını da vermiyor aksine sürekli bir şeyler istiyor vermesin parasını biriktirsin ilerde bakıcı tutarız diyor ama kuzenime yediriyor eminim. Bir de o var diye diğerleri geliyor bir de onlara bak. Ben hiçbir şey yapmıyorum sabah çıkıyorum akşam geliyorum isterse açlıktan ölsün umrumda değil annem öğle arasında gelip bakıyor bana kızıyor

tez vakitte karisinin yanina gider insallah
hic saygısızlik yapiyorsunuz falan demeyecegim. kiz bogazi kaz bogazi diyen, kizindan mal kaciran adama bakan ananda suç
Geçen keşke anneannem yerine dedem ölseydi dedim diye annemle dövüştük. Asla gün yüzü görmedi keşke dedem ölseydi anneannem 2 3 sene rahat rahat yaşardı. Şaka yaptım diyor her şeyde gözü var. Rahat yaşıyoruz diye dertleniyor anne babam karışmıyor sana ne yahu. Annem anneannem öldüğü için depresyonda suçlu hissediyor. Babam Ne yapayım babam diyor senden bşr şey istemiyorum diyor eve kargo gelse koşa koşa bakıyor ne var diye ama su içmeye gitmiyor. Kız kardeşimle odamız ayrı ikiniz bir odaya geçin ben kendime oda yapayım dedi hayır dedim. Babam da çok mutsuz artık buraya yakın 1+1 ev tutalım diyor ama yalnız kalmaktan korkuyor. Dayım babam bana ev alırken 45 bin verdi diyor evi 100 bine almış. Geçen de dayımın karısıyla birbirimize girdik. İlik getirmiş yedirirsin diye annem de kızlar kokusunu sevmiyor dedi mecbur kokacaklar dedi. Al evine görür sen yap yedir dedim. Kavga ettik sen bu eve gelme faydanız yok bir de her hafta sizi çekiyoruz gelmeyin eve dedim. Dedeme de kız kardeşim defol git evinde kal sus diyor çığlık çığlığa kavga ediyor artık komşu kapıya polis çağırdı. Annem ev huzurundan çok seviyor babasını

Nefret nefreetttt. Su vermeyin, o kadar söylüyorum. Anneniz vaktinde kendini evlat yerine koymayan adamı bu kadar seviyorsa otursun her işini o görsün. Size çingenelik gibi gelir mi bilmem ama yerinizde olsam o adamı o evde barındırmam, hele ki evdeki herkes varlığından rahatsızsa. Yallah oğullarının evine.

Gelinleri istemiyor. Ben zaten çalışıyordum mayıs ayında işten çıktım sürekli tatile gittim evde olunca da sabah evden çıktım gittim annem babam baktı akşam eve geliyorum şort olunca babandan utanmıyor musun benden utanmıyor musun diyor yok utanmıyorum diyorum. Annem beni okuttu meslek sahibi edindş ben onun sayesinde eve para getiriyorum o da babam kalacak diyor

Okurken içim sıkıştı valla. Ne tavsiye verilir bilmiyorum, ben adama saldırırdım da öyle defolup giderdi herhalde. Sabır diliyorum

bakıcı tutsanız ?

Okurken içim sıkıştı valla. Ne tavsiye verilir bilmiyorum, ben adama saldırırdım da öyle defolup giderdi herhalde. Sabır diliyorum
Az kaldı hastanede beni delirtti oturup ağladım idrar testi veremedi yok sadece hayatı zindan ediyor karşılık veriyorum sonra annem babam biz yaşlanınca bize de böyle konuşursun diyor duyma yaşlı konuşsun diyor

Aç köpekler karınlarını doyuramıyorlar ki bakıcı tutacak paraları olsa. Sadece anneme kalır yine haftada 3 gün biri geliyor eve ama temizlik için
annen kabul ettiği için ne diyebiliriz ki ? bütün malını dağıttı mı kalan evi satıp özel bir bakımevine verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…