dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Allah korusun deden gibi pis heriflerden öz kızını torununu görünce tahrik olan adam ölünce toprak kabul etmez, bence ysşarkende siz eve kabul etmeyin yarın bir gün size birşey yapıcak cesareti bulamasa da birinin 7-8 yaşında bebeğine bir pislik yapar bu adam kapatın akıl hastanesine

Olasılıklar&şanslar

Allahım şok oldum okurken, sizlere bişye yapmasına gerek yok, bu sapkınlıklarını bilmeni yeter.
inşallah bir huzur evine yerleştirebilirsiniz.
teyzeniz de ayrı bir tuhafmış bunun neresi normal.
bu arada huzur evlerinde sadece bilinçsiz yaşlılar yaşamıyor.

Son düzenleme:
O evden tasinin... Dedeniz yanliz degil... Po...larla, facebookla mesgul oluyor zaten... Yanliz kalacagini dert etmeyin...

Son düzenleme:
dedenin sıkı bir dayağa ihtiyacı var annenle uzaklaşım bence ondan...terbiyesiz annen iyi saldırmamış kendini tutmuş...teyzenede bravo nasıl insansa erkekler yapar diyor sapıklar yapar böyle şeyleri pes doğrusu o evden hemen uzaklaşın

Teyzeniz de bir tuhaf! Ne demek normal. Dede torun da mi normal? Tovbe estagfirullah.

halk arasinda beyni sulanmis derler ya bu tibbende dogru.dedenizin beyni sulanmis.bi doktora goturebiliyosaniz goturun.goturemiyorsaniz siz danisin bi uzmana sakinlzstirecek ilaçlar verrsinler

Anormal olan kısım dede-torun başlıkları. O yüzden teyzenişin eşi falan varsa bu durumu uygun bir dille anlatsın yaptıgının yanlış olduğunu falan.

Kesinlikle onun olduğu ortamdan derhal uzaklaşın.acımasızlık gibi olcak ama ya ileri boyuta taşırsa olayı düşünmek bile istemiyorum.
Madem diriymiş kendi kendine yetiyomuş bırakın yalnız kalsın .bu sizin ve onun hayrına olur

yerlere yatılacak bir şey göremiyorum ben bunda, neden acaba
daha mı fenaymış, otobüsten gelen geçen kıza öpücük atmak da belki sapkın bir yaklaşım olarak düşünülebilir ama dede torun .....su izlemesinden daha fena değildir heralde değil mi?

Eski bir konuymuş .Okudum şok oldum.Ne yaptınız dedeniz için ,devam ediyor mu? Merak ettim.Allah yardımcınız olsun.

benim rahmetli dedem 80 kusur yasında vefat etti hicde boyle bir durumuna sahit olmadık bence ezelinden beri olan seyler yaslanınca ayyuka cıkıyor ben oyle deden tiksinirim sokakta kalsa evime almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…