dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Huzurevine konacak kadar bilinçsiz değil…
Gayet halen çalışıyor hatta. Mühendisliğe devam ediyor.
Yani normal değil miii… Ama yaşlılarda azar derler.
Of kafam çok karışk

canım zaten huzurevinde sağlık sorunu olan yaşlılar kalamaz, sağlıklı olanlar kalabilir, ayrıca dedemdir bir şey olmaz deme, her gün neler okuyoruz.

Onu bunu bilmem ama çok tedbirli olmalısınız.Özellikle giydiğiniz kıyafetlere çok dikkat edin derim ben.Çok samimi de olmayın malum durum ortada.Adam durduk yere dede torunla alakalı manyakça şeyleri izlemez.Belli aklında bir şeyler var (Allah korusun) bunu illa uygulayacak diye bir şey yok ama kendi kafasında fantazi kurmuş olabilir ki bu kafasını çok meşgul ederse neler olabilir düşünemiyorum...

Hic inandirici degilsiniz, anlatim sekliniz bile sanki olaylardan eylence cikarmissiniz.
kaldiki gercek siz ne acayip bir ailesiniz???
Annen banyoda kapi acik bi yerlerini temizliyo, kilitlemek aklina gelmiyormu.
Dedeni p izlerken orucluyken hemde, görüyosunuz ve gülerek gidiyosunuz utanmasin diye.
Cok igrenc bir ailesiniz Bence

Ayy yok artik.İgrenc buldum ben sahsen tiksindim kendi dedemden bile ne alakaysa.Bence tasinin ya olurmu oyle sey? Annenizi gozetlemesi inanilmaz sinirimi bozdu

Nasıl gülebiliyorsunuz ben ağlıyorum şu anda interneti kapattırın yada kablosunu kesin yapamaz ya bilinmedik birşeyler olsun bilgisayar bozulsun mesela. annene de sana da hayretler içerisindeyim tuvaletteyken onu izliyor senin sürekli göğüslerine bakıyor ve sen gülüyorsun. tüylerim diken diken oldu yemin ederim sindiremiyorum içime. ben anlatamayacağım yaşadıklarımı ama Allah böyle insanların canını tez vakitte alsın.

siz de durumunuz varken çıkın gidin o evden. kızmış torunmuş dinlemiyor bu ALLAHIN BELALARI

Buna normal diyen teyzenin tek derdi var dedenizi ona yollamayın!!! Ya da teyzeniz de anormal harbii

Ona kim bu yaşta interneti öğretti? Tek muhabbetiniz bu derken, niye bu tarz mevzularda konuşuyorsunuz ki adamla?

Eğer bu konu gerçekse, bence acil takip altında bulunabileceği bir kuruma yatırın, masrafı da çocukları bölüşsün.

.

Canım sana n'oldu ya?

İşte adamın demekli hep içinde varmışki, 70 inde sonra böyle rezil oluyor. Eee kontrol güdüleri azalıyor belli yaştan sonra, fikri neyse zikri açık meydana çıkmış. Niye cehennem, hani Allah merhametliydi diyenler al bir kapak daha...İyiki cehennem var.

.

Gecen gun bir konuda boyle bir olay yazmistim ailemle ilgili. Oradan esinlenip olay cikarmaya ve eglenmeye çalışıyorsun bence.
Yoksa bu kadar serinkanli anlatmazdin..

Kesinlikle anlatim tarzi hic normal degil..

katılıyorum iğrençlikte aşmıssınız ya bu ne rezillik , kafanız iyi değil ailecek

Annenin yerinde olsam savcıliga suç duyurusunda bulunurdum bilgisayar da verirdim incelensin nelere bakılmis evden uzaklaştırma isterdim bu kadar olmaz sapıgın tekiyke ayni evde yasiyosunuz dedemdir tecavüz etmez diyosunuz pardon ama o dede bozuntusu o videoları arattirirken ve izlerken kendini tatmin ederken acaba kimi hayal ediyo hic düsündünmü dikizlenen annenimi yoksa göhsüne bakilan senimi

Teyzenize bi sorun bakalım neresi normalmiş bu olayın.Bir dedenin değil seyretmek,dede torun gibi bir münasebeti düşünmesi kendi evlaını banyoda dikizlemesi ne kadar normalmiş.Dedenizi doktora götürün.Doktora bu durumları anlatın.İlaç verecektir.

Yapmaz ha? Öz kızından çocuğu olan pislikler var bu ülkede. Eğer konu gerçekse bu adam gece siz uyurken neler yapıyordur acaba. O videoları izlerken kimi hayal ediyordur. Sapıklıktan başka bir şey değil. Hoşunuza gidiyor sizin de galiba hala orada durduğunuza göre.

Bizde ondan korkuyoruz. Daha 70 yaşında böyle ise bunun 75'i var 80'i var…
Bu tarz şeyler bile insanı öyle soğutuyor ki. Eve gelesim gelmiyo artık o kadar çok moralim bozuk ki.
Huzurevine almıyorlrmış zaten. Atıyorlarmş böylelerini.
Tek çare doktor galiba ama dedemin doktora birşey anlatacapını sanmıyorum.

Özür dilerim öyleyse, sanırım inanmak istemiyoruz böyle konulara ondan şüphelenecek şeyler arıyoruz.

Aynen katılıyorum size

Verilen cevaplardan sevgili hanimlarimizin bir cogunun dünyadan bi haber oldugunu anlamis bulunmaktayim.Bir cogu ay ne kadar igrenc , sapik dedeniz minvalinde seyler söylemis.Arkadaslar yaslilikta ortaya cikan Alzheimerìn bir sürü cesidi var.Erken bunama denen hastalik var.Ve bu durumdaki insanlarin neler yaptigina görseniz sasarsiniz.Umarim igerenc, sapik diyenler gün gelir de ayni seyleri kendi anne ve babalariyla tecrübe etmek zorunda kalmazlar.

Bir süre bakimevinde calistigim icin bu tür olaylari yadirgamamayi ögrendim.Bu durumda yapilacak en iyi sey bir geriatri uzmanina danismak olacaktir.Bir takim ilaclarla bu rahatsiz edici davranislardan kismen de olsa kurtulabilirsiniz diye düsünüyorum.

....... izlemesini erkektir die gectimde anneni izlemesi internete dede torun yazmasi falan midemi bulandirdi bu yasta hicde normal deil bir an once kacin uzak durun o adamdan bence psikolojisi bozulmus yani eskiden de oyyle deilse psikolojisi bozulmus allah yardimciniz olsun

" aşk-ı sehadet "

Siz hala bu kadar sabırlı ve saf temiz düşüncelerle kalıyorsunuz tebrikler. GAYET NORMALMİŞ GİBİ KARŞILIYORSUNUZ?????...dede denilecek tarafı bile yok benim gözümde değersiz...insan değil....yaşlıysa yaşlı ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…