dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Merhaba kızlar,
Gene çok çaresizim ve soluğu burada buldum. Az sonra yazacağım şeyler gerçekten düşünmesi bile iğrenç olan şeyler benim için. Maalesef ama size danışmam lazım.

Annenannem öleli 3 yıl oldu. Annem, ben ve dedem yaşıyoruz bir evde, anneannem gittikten sonra dedemin yanına taşındık yalnız kalmasın diye İlk başlarda kolaydı, ama gittikçe zorlaşmaya başladı.
Bu arada yaşı 70 oldu.

Dedem internetle tanışalı beri sürekli ..... izliyor maalesef. Çok kez yakaladım onu bizzat izlerken. Hatta facebook'ta paylaÅŸmıştı bir tanesini de yanlışlıkla :) Acınacak halimize baya bir gülmüştüm maalesef. Nereye gitsek bulunduÄŸumuz ortamdaki bayanlara bir sevgi gösterileri, yavÅŸamalar…
Anlayacağınız 70inden sonra azdı lafı gayet doğruymuş. Öyle birşey varmış.

Yaklaşık 2 ay önce bir kadınla tanıştı, oda 60 yaşında. O kadınla tanıştıktan sonra kendine olan güveni daha da yerine geldi. Daha çok böyle ÅŸeylere bakar oldu. Tek konuÅŸtuÄŸumuz konular yatak hikayeleri. Kendi kendine böyle ÅŸeyler anlatıyor, açık fıkralar anlatıp gülüyor. Annemin iÅŸ arkadaşını arayıp 'benimki çalışmıyo bana hap lazım' demiÅŸ. annem rezil oldu iÅŸ yerinde düşünsenize…

Buraya kadar herşey kabul edilemeyecek düzeyde değil.Asıl şimdi başlıyo maalesef.

Geçen haftalarda annem tuvaletteyken bi bakmış, dedem kapıyı aralamış onu izliyo. O sırada da özel bölgesini traş ediyormuş. çıplakmış yani
İlk önce anlayamamış bi süre bakmış gerçekten biri mi var diye. Sonra 'baba' demiş, dedemde hemen kaçmış içeri.

Benle konuşurken evde, gözleri sürekli göğüslerimde. Artık bu yaz ayında evde askılıyla dolaşamıyorum.

VE EN KÖTÜSÜ!
Dün eve geldiğimizde bi baktık dedem gene ..... izliyo. VE BİRDE ORUÇLU DÜŞÜNÜN! Güldük annemle hemen kaçtık, utanmasın diye. Neyse kapattı zar zor.
Bende sonra merak ettim dedem nelere bakıyo diye. Kendim kaşındım yani. Geçmişine baktım.
Bakmaz olaydım…
'dede torun seks' 'dedesi torununa …' bu tarz abuk subuk ÅŸeyler yazmış google'a.
Bi sürü genç kızlarla alakalı şeyler var.
ama en kötüsü bu dede torun olayı..

Sabahtan beri ne yapacağımı bilemedim. Annemin korkudan ödü patladı.
Kara kara ne yapacğımızı düşünüyoruz.
Teyzeme anlattık böyle şeyler normal her erkek böyle dedi.
Gerçekten doğru mu? Böyle şeyler normal mi?
Umursamamız mı gerekiyor ?

Bana bişey yapar diye korkmuyorum, yapacağını sanmıyorum tabii ki de. O benim dedem.
Ama insan kötü hissediyor. Soğudum dedemden.
Of çok kötü çok..

Yalnızlığa ihtiyacı var bence ayrı eve çıkmalısınız.Ay tövbe tövbe çok çirkin bir şey insan tiksinir.Ya huzur evine yatırın o da memnun olur hemşireler var diye ya da siz ayrı eve çıkın.Bence teyzeniz rahatına düşkünlüğünden yapmış böyle.O zaman yanınd birkaç ay o kalsın ya da yanına alsın da görelim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şok oldum okuduklarim karşisinda. Dedeniz bildiğiniz hasta. Hemde çok ciddi hasta tedavi olmasi lazim. P.... izlemesi sevgilisi olmasi evlenmek istemesi açiklanabilir tamam ama annenizi gözetlemek sizi süzmek dede-torun hikayelerine bakmak ne demek. Benim başima böyle bir şey kalsa ayni evde uyuyamam asla. Kapinizi kitlemeden uyumayin. Dedeniz artik azmiş evlendirmenizde fayda etmez. Genç citir bir eş ister kendine. 60 yaşinda ki sevgilisi olsa da ayni devam eder. Iliskiye girme hevesi degil dedenizde ki istekleri çok farkli belli ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vay dedem geldi aklıma vay :ssz:
70 yaşlarında adam önünü zor görürdü, iki laf konuşamazdıı
canım dedem benim cennet olsun mekanın :ssz:

ay töbe de :(
Dedem sonuçta. Ölmesin ama bir an öce aklı başına gelsn inşallah

Canım o zaman psikoloğa götürün ilaçla falan belki biraz düzelir. Yanında düzgün giyinmeye dikkat edin
Allah yardımcınız olsun

💐🌸🌺

Mesele azması değil ki bunu bu kadar açık seçik yaşaması asıl sorun. İlla seyredecekse tedbirini alsın. Hadi onu da geçtim öz torununu ve kızını kadın yerine koyup o gözle bakması mide bulandırıcı. Korkunç birşey. İnsan oradan kaçarak uzaklaşır. :50: Siz hala 70inden sonra azması normal mı diye soruyorsunuz.

Bu yaştan sonra tedavisiyle mi uğraşacağız demişsiniz ya. Adam şimdi 70 yaşında, ömür biçmek bize kalmadı tabii ama 90 yaşına kadar yaşayacağını farzedin? 20 yıl ???? Sizce tedaviyi hakediyor mu?
Evlense de kimse böyle sapık adama katlanmaz. Kadın 60 yaşından sonra huzurlu mutlu yuvası olsun diye evlenecek, adam sağa sola iş atıyo, 1 ay katlanmaz...
Teyze ayrı bir vaka.. bu durumu nasıl normal karşılayabiliyor... hayret edilesi....
Sizin de onun anlattığı açık seçik fıkralara vs gülmeniz çok tuhaf...

Her şey çok tuhaf aslında....:31:

Herkes söylemiş bi de ben soylim. Dedenizin tavirlari hic normal degil canim. Kim normal diyorsa onda da bi anormallik var bence. Ya tedavi ettirin ya da ayrilin. Aciyorum derken acinacak hale gelirsiniz sonra

Kardeşim dikkatli olun ve kesinlikle psikiyatri fln tedavi ettirin..Teyzen de şaka gibi ne normali yahu adam öz kızıve torununa sarkiyor yuh:-(:-(

Normal bir durum değil. Anneniz wc deyken onu izlemesi falan. Ve int geçmişinde "dede-torun ..." gibi şeyler bakması.
Yanından ayrılma gibi bi durumunuz yok mu ? Bazı şeyler normal karşılanır belki o yaşta ama dedenin durumu ciddi gibi geldi bana.

Teyzenize söyleyin madem o yaşta normal alsın kendu yanına.
Herkesin evinde yaslisi var ama ben böyle bir sey ilk defa duydum.
Evlendirseniz keşke

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tovbe yarabbim dunya nereye gidiyor. Dedenizi bir huzur evine yerlestirin. Yanlsi anlamayin ama baska birisine bisey yapabilir. Olurmu olur dede torunu dusunenn baska kizlari haydi haydi dusunur..

Sirf dede değil ki sizde anormalsiniz.
P.o.r.n.o izlediğini görünce -ihihi deyip odadan cikilir mi ?
Annenizi banyoda gözetliyor ve tepki vermiyorsunuz bir de.
İlginç :ssz:

allahım bu mübarek günde teyzeniz aklını kaçırmış galiba her erkek böyle ne demek ya bu resmen sapıklık. ne yani kocamız kayınpeder kendi babamız komşularımız böylemi tövbe tövbe hemen dedenizi arı bir eve çıkarın ay bunun acıması mı olur dde resmen sapık olmş annenizi banyoda izlemesi rezillik ya hiç korkmuyomusunuz tüylerim diken diken oldu hemde 70 inde. daha neler duyacağız allahım sen koru hepimizi..........

Sirf dede değil ki sizde anormalsiniz.
P.o.r.n.o izlediğini görünce -ihihi deyip odadan cikilir mi ?
Annenizi banyoda gözetliyor ve tepki vermiyorsunuz bir de.
İlginç :ssz:

👍👍👍👍👍👏👏👏👏 aynen katılıyorum sana... dede anneyi gozleyecek o da ihihihi yapıcak tuhaf!!!!!!!

Dedenin yaptığından çok sizin bunları anlatım tarzınız ve verdiğiniz tepki şaşırtıcı olan.
Konu fake gibi geliyor eğer öyleyse daha da iğrenç, burada böylesi sapkın düşüncelerinizi bunca insana açma cüretini gösterdiğiniz için.

Son düzenleme:
Vay be geçen yıl 75 yaşında bir dede bana aşkını itiraf etmişti. Ayrıca kendisi tiyatrocudur. Şoka girip 'nasıl olur siz dedem yaşındasınız' demiştim. Bana 'tek sorun yaş mı' demişti. O gün bildiğin şok gezdim insanlara güvenimi yitirdim yav. Allahım düşündükçe kafayı yiyorum. Biz tatlı iyi tontoş dede diyoruz onların niyeti götürmek. Ay sinirlendim şimdi. Sapık dedelere zulümmmm 😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dedenle beraber teyzeni de goturun doktora. Ne demek her erkek yapar yaa... :53: Her erkek kizina torununa mi halleniyor? Bu ne rezil bir laftir.. Dedeni o evden uzaklastirin diyecegim ama siz onun yanina tasinmissiniz. Derhal baska bir eve cikin annenle, yapmaz demeyin ikiniz de, yapar.

Back
X