dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Allah islah etsin. Bir doktora ohtiyaci var dedenin. Belli bir yaştan sonra erkekler düşkün oluyor duymuştum ama bu surumu yaşamayan en azindan belli etmeyen birçok insan var. Çalisiyor sonuçta akli başinda yaptiginin yanlis oldugunun bilincinde ama sapitmis artik. Yerinde olsam uzak dururdum yalniz kalamam kapiyi falan kitlerim. Ne demek sana evladini izlemek sapiklik bu benim de dedem var herkes ayni diye kendini kandirma evlendirin ya da yanindan taşinin tavir koymazsan kendini toparlamaz ki

Bu iş ensestliğe kayıyor ama
Bi adamın kızına torununa meyletmesi normal mi?
Hayır hiç normal değil
Evinizi ayırın bence
Dedeyi de evlendirin istiyorsa
Biraz durulur belki

töbe Estağfurullah :53:
Daha neler duyacağız :19:
Yaşlı sapık dedenle aynı ortamda olmayın..
Ayrı yaşayın derim.. :19:

Son düzenleme:
yoookkk artıııkk!!şaka mı bu?:53::53::53:
daha neler duyacaz ya?
acilen bi huzurevine bırakın..
anneni gözetleyecek kadar nete öle şeyler yazacak kadar gözü döndüyse her an herşey olabilir

Pardon; anneniz özel bölgesini kapı aralıkken mi temizliyor, dedenizin izlediğini hatta kaçtığını görebilecek kadar aralıkmış kapı, sonradan açılıp aralandıysa zaten hemen anlaşılırdı... Yazım üslubunuz bile (gülmeler, komik bir şeyler anlatıyormuş gibi ifadeler) konunun hayal ürünü olduğunu gösteriyor.. Üzüldüm adınıza, tahminin doğruysa..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Gene çok çaresizim ve soluğu burada buldum. Az sonra yazacağım şeyler gerçekten düşünmesi bile iğrenç olan şeyler benim için. Maalesef ama size danışmam lazım.

Annenannem öleli 3 yıl oldu. Annem, ben ve dedem yaşıyoruz bir evde, anneannem gittikten sonra dedemin yanına taşındık yalnız kalmasın diye İlk başlarda kolaydı, ama gittikçe zorlaşmaya başladı.
Bu arada yaşı 70 oldu.

Dedem internetle tanışalı beri sürekli ..... izliyor maalesef. Çok kez yakaladım onu bizzat izlerken. Hatta facebook'ta paylaşmıştı bir tanesini de yanlışlıkla :) Acınacak halimize baya bir gülmüştüm maalesef. Nereye gitsek bulunduğumuz ortamdaki bayanlara bir sevgi gösterileri, yavşamalar…
Anlayacağınız 70inden sonra azdı lafı gayet doğruymuş. Öyle birşey varmış.

Yaklaşık 2 ay önce bir kadınla tanıştı, oda 60 yaşında. O kadınla tanıştıktan sonra kendine olan güveni daha da yerine geldi. Daha çok böyle şeylere bakar oldu. Tek konuştuğumuz konular yatak hikayeleri. Kendi kendine böyle şeyler anlatıyor, açık fıkralar anlatıp gülüyor. Annemin iş arkadaşını arayıp 'benimki çalışmıyo bana hap lazım' demiş. annem rezil oldu iş yerinde düşünsenize…

Buraya kadar herşey kabul edilemeyecek düzeyde değil.Asıl şimdi başlıyo maalesef.

Geçen haftalarda annem tuvaletteyken bi bakmış, dedem kapıyı aralamış onu izliyo. O sırada da özel bölgesini traş ediyormuş. çıplakmış yani
İlk önce anlayamamış bi süre bakmış gerçekten biri mi var diye. Sonra 'baba' demiş, dedemde hemen kaçmış içeri.

Benle konuşurken evde, gözleri sürekli göğüslerimde. Artık bu yaz ayında evde askılıyla dolaşamıyorum.

VE EN KÖTÜSÜ!
Dün eve geldiğimizde bi baktık dedem gene ..... izliyo. VE BİRDE ORUÇLU DÜŞÜNÜN! Güldük annemle hemen kaçtık, utanmasın diye. Neyse kapattı zar zor.
Bende sonra merak ettim dedem nelere bakıyo diye. Kendim kaşındım yani. Geçmişine baktım.
Bakmaz olaydım…
'dede torun seks' 'dedesi torununa …' bu tarz abuk subuk şeyler yazmış google'a.
Bi sürü genç kızlarla alakalı şeyler var.
ama en kötüsü bu dede torun olayı..

Sabahtan beri ne yapacağımı bilemedim. Annemin korkudan ödü patladı.
Kara kara ne yapacğımızı düşünüyoruz.
Teyzeme anlattık böyle şeyler normal her erkek böyle dedi.
Gerçekten doğru mu? Böyle şeyler normal mi?
Umursamamız mı gerekiyor ?

Bana bişey yapar diye korkmuyorum, yapacağını sanmıyorum tabii ki de. O benim dedem.
Ama insan kötü hissediyor. Soğudum dedemden.
Of çok kötü çok..

Hayır böyle şeyler normal değil canım ... Film izlemek erkek için normal olsa da o "dede torun" olayı normal değil.. anneni gözetlemesi de... hç normal değil bunlar... buarada inşallah çocuk p..su izlemiyordur biliyorsunuz ki büyük suç...
Değişim ani olmuş sanırım, mutlaka bir hekime gösterin, nörolog görse iyi olur bence çünkü böyle durumlarda bazen tetikleyici sağlık sorunları olabiliyor, genelde beyinle ilgili... Bir psikiyatristin de görmesinde ve tabi sizin de onun fikrini almanızda fayda var... evlilik kurtarır mı daha mı kötü yapar, hiç bilemiyorum, huzur evi seçeneğini de.. Bunlar için bir uzmandan görüş almak lazım... belki bir ilaç sakinleştirici vs yazarlar...
Allah kolaylık versin, mukayyet olun kendinize... annenle yaşadığınız durum da hiç kolay değil.. birinizin babası birinizin dedesi.. inşallah bir çare bulursunuz...

Ne gülmesi ya annenin babası senin de deden neye güldün neyi komik buldun ey konu sahibi..bu konu kesinlikle fake.böyle bişey olamaz

Yaşı küçükse konu sahibinin başlarda komik gelmiş nasıl tepki vereceğini bilememiş olabilir belki...

Dedenin durum böyle olmasa bile annen özel bölgesini kapı aralık mı temizliyo?
İkincisi bunu hiç bi'insan normal yeaa her erkek böyle diye geçiştirmez.
Buram buram abartı kokuyo da hadi hayırlısı.

Sizden yüz bulmuş. Nasıl gülüp geçiyorsunuz yaa .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esra erola cikarin es bulsun tovbe tovbe dedeniz sapik resmen azmis her halti deniyor gece seni gozetliyor olmasin sakin dede torun arattirdigina gore bol bol uyku ilaci verin uyusun en azindan zarari dokunmaz mazallah o kucuk mavi haplardan alir canlanir saldiriya gecer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya Allah aşkına bu ne böyle? Yuh benim bildiğim 40indan sonra azandir o söz. 70inden sonra azani hiç duymadım valla ay töbe Estağfurullah. Bi de guluyoruz diyorsunuz ya daha da şok oldum. Adam demekki sizi fantezi olarak düşünmüş ki dede torun ilişkilerine bakıyor. Teyyyy benim biricik dedem öyle miydi be camiden çıkmaz ve ajans izlerdi ahhh ahh beni de Tansu diye severdi ( Tansu Çiller ) .
Neyse demem o ki;
Bir an önce uzaklasin yanından. Allah korusun yakında baba kız ilişkilerine de bakar annenizi banyoda dikizledigine göre! !!!

Icraate dokmesinden korkmuyor musunuz? Ben korktum valla..

Son düzenleyen: Moderatör:
👍👍👍👍👍👏👏👏👏 aynen katılıyorum sana... dede anneyi gozleyecek o da ihihihi yapıcak tuhaf!!!!!!!

Dedenin yaptığından çok sizin bunları anlatım tarzınız ve verdiğiniz tepki şaşırtıcı olan.
Konu fake gibi geliyor eğer öyleyse daha da iğrenç, burada böylesi sapkın düşüncelerinizi bunca insana açma cüretini gösterdiğiniz için.

Sirf dede değil ki sizde anormalsiniz.
P.o.r.n.o izlediğini görünce -ihihi deyip odadan cikilir mi ?
Annenizi banyoda gözetliyor ve tepki vermiyorsunuz bir de.
İlginç :ssz:

Anlıyorum ki burada baya bir fake konu açan insan var. Bu şekilde çıkışmanızı anlayıoşla karşılamaya çalışıyorum.
Ben durumdan rahatsız olmasam gelip buraya yakınmam zaten mantıken ?
ayrıca evet dedem izliyor açık filmler. Hiçbir zaman 'izleyemezsin' gibi birşey de söylemedik ne annem ne de ben.
Durumun buraya kadar gelebileceğini tahmin etmiyorduk. Kim böyle birşey tahmin ederek hareket eder zaten orası da ayrı bir konu.
Açık filmleri dedem hep izlermiş. Anneannem çok kızarmış ama birşey demezmiş.
Gidip 70 yaşında bir adama 'izleyemezsin' diyemeyiz. Dedem zate ters bir adam, anneannem gitti diye sürekli ağlayıp durur. Psikolojisi iyice bozuldu.
Bazı şeyler daha kötü olur biz ona Yasak koydukça daha çok açılır gözü diye görmemezlikten geldik.
Koskoca adamın elinden bilgisayarı alıp birde kızcak mıydık?

Olayların buraya gelmesinden sonra zaten şuan gerekli tepkiyi gösteriyoruz.
Ha bide annemin tuvalet olayını bence bir daha okuyun.
Annem orada bağırmış dedeme, hihih diyte gülmemiş. DEedem kaçmış içeriye.
Annem birkaç gün konuşmamış, eve gelmeyip iş seyahatıne gitmiş, ben zate yurtta kalıyordum o dönemde.

Ona başka bir ev açıp oraya yerleştiricez.

Ama siizn burdaki cevaplarınız o kadar yersizki kusura bakmayın ama..
Zamanınızı harcayıp okumuşsnuz teşekkür ediyorum.
Ama buraya yazdıklarımın 'herşey' yada 'hiçbirşey' olmadığını bilemezsiniz.
Beni yargılayacaksanız bunun yeri özel mesaj kutusu olabilir, yada ayrı bir başlık açıp beni eleştirebilirsiniz.
Ama kusura bakmayın burada beni eeleştirip fake hesap deme yada sanki hoşuma gidiyormuş gibi konuşamazsnız.

Yeniden zamanınız için sağolun, iyi geceler.

Ya Allah aşkına bu ne böyle? Yuh benim bildiğim 40indan sonra azandir o söz. 70inden sonra azani hiç duymadım valla ay töbe Estağfurullah. Bi de guluyoruz diyorsunuz ya daha da şok oldum. Adam demekki sizi fantezi olarak düşünmüş ki dede torun ilişkilerine bakıyor. Teyyyy benim biricik dedem öyle miydi be camiden çıkmaz ve ajans izlerdi ahhh ahh beni de Tansu diye severdi ( Tansu Çiller ) .
Neyse demem o ki;
Bir an önce uzaklasin yanından. Allah korusun yakında baba kız ilişkilerine de bakar annenizi banyoda dikizledigine göre! !!!

Icraate dokmesinden korkmuyor musunuz? Ben korktum valla..

Ah ah…
Hiç belli olmuyor ki.. Erkekler 70 inden sonra da azarmış, öyle bir olayda var maalesef.
Yaşı yaşı amcalar dışarıda nasıl bakıyor kızlara hayret gerçeketen.

Bir an önce uzaklaşıcaz. İcraaate dökemez dedem asla öyle birşey yapamaz.
Ama gene de hiçbirşey belli olmaz. O yüzden evde durmayacağım bayrama kadar dışarılarda takılacağım hep.
Bayramda dedeme ev tutacağız.
Annemle ikimiz korkudan kapımızı kitler olduk evimizde :(

Ah ah…
Hiç belli olmuyor ki.. Erkekler 70 inden sonra da azarmış, öyle bir olayda var maalesef.
Yaşı yaşı amcalar dışarıda nasıl bakıyor kızlara hayret gerçeketen.

Bir an önce uzaklaşıcaz. İcraaate dökemez dedem asla öyle birşey yapamaz.
Ama gene de hiçbirşey belli olmaz. O yüzden evde durmayacağım bayrama kadar dışarılarda takılacağım hep.
Bayramda dedeme ev tutacağız.
Annemle ikimiz korkudan kapımızı kitler olduk evimizde :(

En mantiklisini yaparsınız. Uff ne biliyim ya o yaşta böyle şeyler yapması çok tuhaf. Aman kendinize dikkat edin lütfen. .

Pardon; anneniz özel bölgesini kapı aralıkken mi temizliyor, dedenizin izlediğini hatta kaçtığını görebilecek kadar aralıkmış kapı, sonradan açılıp aralandıysa zaten hemen anlaşılırdı... Yazım üslubunuz bile (gülmeler, komik bir şeyler anlatıyormuş gibi ifadeler) konunun hayal ürünü olduğunu gösteriyor.. Üzüldüm adınıza, tahminin doğruysa..

Şimdi ben buraya bayadır üyeyim. İstersen girdiğimiz eski konularada bakabilrisin.
Hangi gülmeler gerçekten anlayamadım?
'ağlancak halimize gülsem mi' şeklindeki sözlerim gayet imalı olduğu açık.
Annem konusuna gelince, tuvalet kapımız sorunlu. Kapı tam kapandığında geri zor açılıyor, hatta bazen açılmadığıda oluyor. Çok zorlamak gerekiyo. Bizde tam kapatmadan kapıtı kapalı tutuyoruz. Hep böyleydi yani. Evin paspallığı. Yaptırmaya hep üşendik.
O gün ben evde yoktum bana annem anlattı bunu da.
Kapıyı herhalde aralamış ve bakmış.
Belkide ilk başta kötü bir amacı yoktu bilmiyorum sonuçta konduramıyorum.
Ha ayrıca komik birşey anlatıyormuş gibi anlatmışım falan on unereden anladığınızı anlamadım?
Neyse ben zaten konu başlarında gerekli önerileri aldım.
Bundan sonrası sadece sinirlendiiriyor galiba.

psikiyatriste görünmesi lazım bence...
malesef huzurevlerinde de böyle sapıklıklar içinde bulunan yaşlılar var...
bir kere ziyarete gittim görevliler bizi bazı yaşlılara karşı uyarmıştı..
hem de malesef ki bayanlarda böyle sapkınlıklar içinde bulunabiliyorlarmış..
Allah korusun
korkmakta haklısınız acil duruma el atması lazım ailenizin.

Hayır böyle şeyler normal değil canım ... Film izlemek erkek için normal olsa da o "dede torun" olayı normal değil.. anneni gözetlemesi de... hç normal değil bunlar... buarada inşallah çocuk p..su izlemiyordur biliyorsunuz ki büyük suç...
Değişim ani olmuş sanırım, mutlaka bir hekime gösterin, nörolog görse iyi olur bence çünkü böyle durumlarda bazen tetikleyici sağlık sorunları olabiliyor, genelde beyinle ilgili... Bir psikiyatristin de görmesinde ve tabi sizin de onun fikrini almanızda fayda var... evlilik kurtarır mı daha mı kötü yapar, hiç bilemiyorum, huzur evi seçeneğini de.. Bunlar için bir uzmandan görüş almak lazım... belki bir ilaç sakinleştirici vs yazarlar...
Allah kolaylık versin, mukayyet olun kendinize... annenle yaşadığınız durum da hiç kolay değil.. birinizin babası birinizin dedesi.. inşallah bir çare bulursunuz...

Ablacım çok sağol allah razı olsun yorumun için.
Annemin sinirleri çok bozuldu, bugün ben bu dede-torun olayını söylediğimden beri ağladı kadıncağız. Birde gidecek yerimiz olmadığı için daha da kötü durum.
Anca bayramda dedeme ev açabilicez. O zamana kadar ne yapıcam diyip duruyo kadın.
Sakinleştirici değil de, bunun için bir ilaç gerçekten şart. Şap falan koyucaz galiba yemeğine.
Ama bildiğim kadarıyla şap yapmak isteyenlere yani yapabilenlere olur. Bizimki tmamen psikolojik.
Tek seçenek dedemi evlendirmek. Bir kadın olunca başında toparlanır inşallah...

Yaşı küçükse konu sahibinin başlarda komik gelmiş nasıl tepki vereceğini bilememiş olabilir belki...

Yaşım 21, ve nerede güldüğümü gerçekten halen anlamadm.
ağlanıcak halime gülüyorum tarzında imalı bir laftan nasıl böyle eleştiri dolu yorumla geldi gerçekten anlamadm.
SAdece içimi dökmek istedim ve bu inanlar benim eski girdiğim konulara bakmıyorlar mı anlamadm.

Back
X