👍👍👍👍👍👏👏👏👏 aynen katılıyorum sana... dede anneyi gozleyecek o da ihihihi yapıcak tuhaf!!!!!!!
Dedenin yaptığından çok sizin bunları anlatım tarzınız ve verdiğiniz tepki şaşırtıcı olan.
Konu fake gibi geliyor eğer öyleyse daha da iğrenç, burada böylesi sapkın düşüncelerinizi bunca insana açma cüretini gösterdiğiniz için.
Sirf dede değil ki sizde anormalsiniz.
P.o.r.n.o izlediğini görünce -ihihi deyip odadan cikilir mi ?
Annenizi banyoda gözetliyor ve tepki vermiyorsunuz bir de.
İlginç
Anlıyorum ki burada baya bir fake konu açan insan var. Bu şekilde çıkışmanızı anlayıoşla karşılamaya çalışıyorum.
Ben durumdan rahatsız olmasam gelip buraya yakınmam zaten mantıken ?
ayrıca evet dedem izliyor açık filmler. Hiçbir zaman 'izleyemezsin' gibi birşey de söylemedik ne annem ne de ben.
Durumun buraya kadar gelebileceğini tahmin etmiyorduk. Kim böyle birşey tahmin ederek hareket eder zaten orası da ayrı bir konu.
Açık filmleri dedem hep izlermiş. Anneannem çok kızarmış ama birşey demezmiş.
Gidip 70 yaşında bir adama 'izleyemezsin' diyemeyiz. Dedem zate ters bir adam, anneannem gitti diye sürekli ağlayıp durur. Psikolojisi iyice bozuldu.
Bazı şeyler daha kötü olur biz ona Yasak koydukça daha çok açılır gözü diye görmemezlikten geldik.
Koskoca adamın elinden bilgisayarı alıp birde kızcak mıydık?
Olayların buraya gelmesinden sonra zaten şuan gerekli tepkiyi gösteriyoruz.
Ha bide annemin tuvalet olayını bence bir daha okuyun.
Annem orada bağırmış dedeme, hihih diyte gülmemiş. DEedem kaçmış içeriye.
Annem birkaç gün konuşmamış, eve gelmeyip iş seyahatıne gitmiş, ben zate yurtta kalıyordum o dönemde.
Ona başka bir ev açıp oraya yerleştiricez.
Ama siizn burdaki cevaplarınız o kadar yersizki kusura bakmayın ama..
Zamanınızı harcayıp okumuşsnuz teşekkür ediyorum.
Ama buraya yazdıklarımın 'herşey' yada 'hiçbirşey' olmadığını bilemezsiniz.
Beni yargılayacaksanız bunun yeri özel mesaj kutusu olabilir, yada ayrı bir başlık açıp beni eleştirebilirsiniz.
Ama kusura bakmayın burada beni eeleştirip fake hesap deme yada sanki hoşuma gidiyormuş gibi konuşamazsnız.
Yeniden zamanınız için sağolun, iyi geceler.