- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Hayır bilmiyor.Ben hatalarımla yüzleştim hep bunun utançlığıyla yaşadım.Bi anlık zevkle insan hem kendini hem geleceğini yaşıyor elimden gelse her genç kıza tek tek sahip çıkmak korumak isterdim.Evlenecrginiz adam biliyor muydu
DiktirdinizmiHayır bilmiyor.Ben hatalarımla yüzleştim hep bunun utançlığıyla yaşadım.Bi anlık zevkle insan hem kendini hem geleceğini yaşıyor elimden gelse her genç kıza tek tek sahip çıkmak korumak isterdim.
Ben tam anlamıyla birliktelik yaşamadım.Erkekler nasıl derler her haltı yersiniz ama kendinize bakire dersiniz diye kısacası benim yaşadıklarımda ondan ibaretti ama gel görki insan kendine bakireyim diyebiliyor insan sadece kendini kandırıyor aslında.Mesele bekaret değil senin içinde kalbinde yaşadıkların hissettiklerin erkeklere mi kızsam kızlaramı bilmiyorumDiktirdinizmi
Bence bu konuda erkek arkasında durmalı yaptığının çünkü kadın yani benim gibi kadınlar sevdikleri adamla yaşarBen tam anlamıyla birliktelik yaşamadım.Erkekler nasıl derler her haltı yersiniz ama kendinize bakire dersiniz diye kısacası benim yaşadıklarımda ondan ibaretti ama gel görki insan kendine bakireyim diyebiliyor insan sadece kendini kandırıyor aslında.Mesele bekaret değil senin içinde kalbinde yaşadıkların hissettiklerin erkeklere mi kızsam kızlaramı bilmiyorum
Seviştik beni bırakamaz düşüncesindeysen sevmekten çok sevildiğine emin olsaydın keşke.Bence bu konuda erkek arkasında durmalı yaptığının çünkü kadın yani benim gibi kadınlar sevdikleri adamla yaşar
Sevisirken evliligi dusunmek nasil bi kafa? Su adamlari bi salın ya. Evlenmek icin sevisilmez. Istedigin icin ihtiyacin oldugu icin sevisilir. Erkek olsam asla sevistikten sonra evlilik muhabbeti yapan kadinla evlenmezdim ki zaten onlarda evlenmiyor. Kafayi evlilikle bozmayin ya. Esimle tanisana kadar 2 kisiyle beraber olmustum anlasamadik ayrildik. Esimle de evlenmeden once beraber oldum anlastik zamanla evlilige ilerledi bi kadar kasmayın nolur ya sevismekle evliligin ne alakasi var simdi?Yok öyle değil hatta hayatımda ilk kez düşündüm dedi
Neleri öğretmiycen?Hayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dedi
KusucamHayır bilmiyor.Ben hatalarımla yüzleştim hep bunun utançlığıyla yaşadım.Bi anlık zevkle insan hem kendini hem geleceğini yaşıyor elimden gelse her genç kıza tek tek sahip çıkmak korumak isterdim.
Evli misiniz? Sevgiliniz mi? Çocuklar kimin?Dediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Neyi düşünmüyorsun dedi?Sevistikten sonra ağladım biraz laf yaptım o da ben sanki seni yarı yolda bıraktım gibi konuşuyorsun dedi ve kırıldı sonrs ben anlatmaya çalıştıkça konuştuda konuştu en sonunda kırıldım artık dedim sen hiç düşünmüyorsun dedi ben uyuyorum iyi geceler dedi
Bence bu konuda erkek arkasında durmalı yaptığının çünkü kadın yani benim gibi kadınlar sevdikleri adamla yaşar
İfade özgürlüğü var da bu kadar da değil yahuHayır anlatamadım ben o bunu demedim ben çocuk olur ilerde dedim ne yani sen şimdi bunu yaşıyoruz diye çocuklarımıza bunları ogretmicekmisin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?