- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Eyvallah kardeş .Aynen yarabbim çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvallah kardeş .Aynen yarabbim çok teşekkür ederim
Biraz ağır laflar ettim ve kırıldıKim olabilir başka?
alıngan yazmış bir de, ne dedi de alındı acaba çocuk![]()
özür diledim ama yinede kızdı yattiadama şerefsiz gibi laflar ettin o da ciddiye mi aldı? çok alınganmış gerçekten niye öyle yaptı ki acaba
özür diledim ama yinede kızdı yatti
Konum o değilBak sen bi gün güzelce tane tane noktalı virgüllü sıkıntılarını yaz , konularından tek anladığımız sevişmek istediğin yeminle bu kadar yani , dermanda olamıyoruz çok üzülüyoruz sonra .
Simdi hatırladım bakire olmayip evlenen var mi diye soran arkadaş değil mi![]()
Konu sahibinin problemi kadınlar kulübü duvarları sınırında aşılamayacak kadar büyük anlaşıldı. İnşallah acil bir psikolog desteği alır. Zaten bana özelden yazıcam dedi yazmadı, şuan bende madurum. Kalbim paramparça.Ergen gibisin. Ama baska konuda 5 yasinda cocugum var yazmissin. Hangisi dogru ?
Ee şu an değil onu anladık sevişmişsin artık .Konum o değil
Evet oo canim. Acaba bu bahsettigi adam mi bozmus bakireligini onu merak ettim.Simdi hatırladım bakire olmayip evlenen var mi diye soran arkadaş değil mi![]()
HayırSiz seviştiniz, sonra sen evlilik filan dedin heralde. Doğruysa eğer çocuğun da var değil mi? Ben çocuklu kadınım beni paçavra gibi kullanıp atamazsın şerefsiz filan dediysen o da alındı galiba.
Biraz turk filmi tadında olmus olabilir ama pek asina değilim bu konularin lugatina.
Doğru mu N Nazlisaglam93
Konu sahibinin problemi kadınlar kulübü duvarları sınırında aşılamayacak kadar büyük anlaşıldı. İnşallah acil bir psikolog desteği alır. Zaten bana özelden yazıcam dedi yazmadı, şuan bende madurum. Kalbim paramparça.
Şimdi gidiyorum buradan, elveda.