Dediklerimi yanlış anlıyor

Bak sen bi gün güzelce tane tane noktalı virgüllü sıkıntılarını yaz , konularından tek anladığımız sevişmek istediğin yeminle bu kadar yani , dermanda olamıyoruz çok üzülüyoruz sonra .
Konum o değil

Simdi hatırladım bakire olmayip evlenen var mi diye soran arkadaş değil mi :-)
Ergen gibisin. Ama baska konuda 5 yasinda cocugum var yazmissin. Hangisi dogru ?
Konu sahibinin problemi kadınlar kulübü duvarları sınırında aşılamayacak kadar büyük anlaşıldı. İnşallah acil bir psikolog desteği alır. Zaten bana özelden yazıcam dedi yazmadı, şuan bende madurum. Kalbim paramparça.
Şimdi gidiyorum buradan, elveda.

Siz seviştiniz, sonra sen evlilik filan dedin heralde. Doğruysa eğer çocuğun da var değil mi? Ben çocuklu kadınım beni paçavra gibi kullanıp atamazsın şerefsiz filan dediysen o da alındı galiba.

Biraz turk filmi tadında olmus olabilir ama pek asina değilim bu konularin lugatina.

Doğru mu N Nazlisaglam93

Siz seviştiniz, sonra sen evlilik filan dedin heralde. Doğruysa eğer çocuğun da var değil mi? Ben çocuklu kadınım beni paçavra gibi kullanıp atamazsın şerefsiz filan dediysen o da alındı galiba.

Biraz turk filmi tadında olmus olabilir ama pek asina değilim bu konularin lugatina.

Doğru mu N Nazlisaglam93
Hayır

Konu sahibinin problemi kadınlar kulübü duvarları sınırında aşılamayacak kadar büyük anlaşıldı. İnşallah acil bir psikolog desteği alır. Zaten bana özelden yazıcam dedi yazmadı, şuan bende madurum. Kalbim paramparça.
Şimdi gidiyorum buradan, elveda.

Bana yazacam demedi ama yazmis size yazacakti yanlis yazdi her 😂

Anlamadım adamla sevgilisin senin ya da onun çocukları var sevisiyorsunuz sen kendini kullanılmış mi hissediyorsun?Adamda buna trip mi atıyor

Arkadaşlar ben bir önceki konuyu da pek anlamamıştım, oysa ki yardımcı olmak için bütün özel hayat sorularına da cevap yazmıştım 😁😁

Cidden bunu anlamak için uğraşmayacagim, zira uğraşan da pek anlamıyor zaten 😂

Sevişmek kelimesinde olduğu gibi bu iş karşılıklı yapılıyor. Diğeri tecavüz oluyor. Siz sevistiginize göre zaten kendiniz istediniz karşılıklı istek oldu.
O zaman adam neden serefsiz oluyor?
Adam serefsiz konumunda oluyorsa seviştiği için sizinle siz ne konumunda görüyorsunuz kendinizi???

Ben neden bir sey anlamadim acaba?Cocuk konusuna mi alindi sevgiliniz ya da nisanliniz

Back
X