Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen geçen bakire olmayıp da evlenen var mı diye konu açmıştın. Sevgilinle cinsellik yaşıyorsun ama bir taraftan da beni yarı yolda bırakır mı diye endişelerin var. Demek ki bu endişeleri sevgiline de yansıtıyorsun.
Ima ederek konuşma direkt endişeni anlat. Hatta bu kadar rahatsizsan da sevişme. Anladığım kadarıyla sana zarar veriyor bu durum.
Arkadasim cidden yanlis anlama kalbini kirmak istemiyorum ama sen en ufak seyde buraya gelip konu acmayi adet edinmissin. Gecenlerdede sevgilimle iliskiye girsek,beni birakirmi diye konu açmıştın. Senle beraber olup evlebmemesinden korkuyordun. Belliki beraber olmussunuz ama surekli evliligi konu etme. Oluruna birak birseyleri dusunme. Carpa diem yani ani yasa.
Yoksa buralar senin konundan gecmiyecek
Evli degil, sevgilisi.Cocuk falan da yok.Hanfendi hur iradesiyle sevistikten sonra adama kisaca " sen serefsizsin , cocuklarimizi hic dusunmuyosun, ilerde bizim kizimiz olursa onunla da evlenmeden sevisseler " diye saldirmis
Sevistikten sonra ağladım biraz laf yaptım o da ben sanki seni yarı yolda bıraktım gibi konuşuyorsun dedi ve kırıldı sonrs ben anlatmaya çalıştıkça konuştuda konuştu en sonunda kırıldım artık dedim sen hiç düşünmüyorsun dedi ben uyuyorum iyi geceler dedi
Yazdıklarınızdan anladığım şu siz sevişip birşeyleri yaşadıkça evlilik konusunu açıyorsunuz bilinçaltınızda onun sizi kullanıp bırakacağı korkusu var oda buna küsmüş böyle düşünmenize ne kadar süredir beraberliğiniz var ciddiyet adına adım attımı mesela sizin ailenizle tanıştımı veya sizi ailesiyle tanıştırdımı ortada nişandır sözdür bu gibi konuşmalar yaptımı yoksa buluşuyorsunuz geziyor tozuyor birşeyler yaşıyorsunuz bu kadar mı aradaki saydığım adımları atmadıysa kusura bakmayın ama sizinle sadece sevgili olmak istiyor bişeyler yaşıyor sizde ciddi konuları açınca tadı kaçıyor rahatsız oluyor hepsi bu durum gayet açık
Evli degil, sevgilisi.Cocuk falan da yok.Hanfendi hur iradesiyle sevistikten sonra adama kisaca " sen serefsizsin , cocuklarimizi hic dusunmuyosun, ilerde bizim kizimiz olursa onunla da evlenmeden sevisseler " diye saldirmis
Konu sahinin tek kelimelik cevaplarından, konuyu çözüp anlayabilen arkadaşları tebrik ediyorm Keşke sizdeki bu çabanın yarısı konu sahiminde olsaydı, kendini ifade edebilseydi
Konuyu anlamamızda yardımcı olan Mmervemeric222
arkadaşımıza teşekkür ediyorum öncelikle.
Ben evlenmeden önce birliktelik yaşamaya inancımdan dolayı karşıyım. Başkaları neder diye değil, günah ve zina olduğu için yapmıyorum.
Birlikte olurken kendini kaybetmiş değilsin, bile isteye birlikte olmuşsunuz sevgilinizle sanırım. Sonra da adamı suçlamak neden? Birlikte olursam benimle evlenir diye düşündün herhalde. Onun kafa yapısı demek senden farklı. Kendini suclu hissedecektiysen böyle bir girişimde bulunmayacaktın. Hele adamı suçlamak bence çok yanlış. Nişanlı bile değilsiniz üstelik. Yani size verdiği bir söz yok ortada.
Eğer evlilik öncesi birliktelik ruhunuza ağır geliyorsa bunu yapmayacaksınız. Bazen duyuyorum, bazıları evlenmeden önce birlikte olmak istemiyor ama adam beni terk eder diye oluyorlar. Bir kadının kendine ve bedenine saygısı olması lazım diye düşünüyorum. İstemediğiniz şeyleri başkaları uğruna yapmayın.
Bir de tedavi görüyormuşsun. Doktorun ne diyor? Ben senin yerinizde olsam önce ruhsal sağlığımı düşünür ve iyileşmeye bakarım. İyileşene kadar istemediğin ve ruhuna ağır gelecek şeylerden kacın. Kacın ki karşı tarafı sanki tek sorumlusu oymuş gibi suclayıp hayatını ona da kendine de zindan etme.
Adam senle birlikte olduğuna zaten bin pişman olmuştur diye düşünüyorum. Önce birlikte oluyor, sonra şerefsizlikte suçluyor sonra da senin kızına bunu yapsalar diyerek psikolojik şiddet uyguluyorsun. Çok yanlış.
Allahın sevgili kuluymuşum ki geçte olsa çıkarabildim o kişiyi hayatımdan ve eşimle tanıştım Allah yüzüme güldü.Bu yüzden kızlara çok kızıyorum hata yapmasınlar aşk gelip geçici şeydir insana hata yaptırır.