- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Sorun neydi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evli degil, sevgilisi.Cocuk falan da yok.Hanfendi hur iradesiyle sevistikten sonra adama kisaca " sen serefsizsin , cocuklarimizi hic dusunmuyosun, ilerde bizim kizimiz olursa onunla da evlenmeden sevisseler " diye saldirmisEvli misiniz? Sevgiliniz mi? Çocuklar kimin?
Yazdıklarınızdan anladığım şu siz sevişip birşeyleri yaşadıkça evlilik konusunu açıyorsunuz bilinçaltınızda onun sizi kullanıp bırakacağı korkusu var oda buna küsmüş böyle düşünmenize ne kadar süredir beraberliğiniz var ciddiyet adına adım attımı mesela sizin ailenizle tanıştımı veya sizi ailesiyle tanıştırdımı ortada nişandır sözdür bu gibi konuşmalar yaptımı yoksa buluşuyorsunuz geziyor tozuyor birşeyler yaşıyorsunuz bu kadar mı aradaki saydığım adımları atmadıysa kusura bakmayın ama sizinle sadece sevgili olmak istiyor bişeyler yaşıyor sizde ciddi konuları açınca tadı kaçıyor rahatsız oluyor hepsi bu durum gayet açıkSevistikten sonra ağladım biraz laf yaptım o da ben sanki seni yarı yolda bıraktım gibi konuşuyorsun dedi ve kırıldı sonrs ben anlatmaya çalıştıkça konuştuda konuştu en sonunda kırıldım artık dedim sen hiç düşünmüyorsun dedi ben uyuyorum iyi geceler dedi
E ama kendi isteyerek yapmış, adama kızmaya hakkı var mı ki?Evli degil, sevgilisi.Cocuk falan da yok.Hanfendi hur iradesiyle sevistikten sonra adama kisaca " sen serefsizsin , cocuklarimizi hic dusunmuyosun, ilerde bizim kizimiz olursa onunla da evlenmeden sevisseler " diye saldirmis![]()

Aynen BendeeKusucam![]()
Allahın sevgili kuluymuşum ki geçte olsa çıkarabildim o kişiyi hayatımdan ve eşimle tanıştım Allah yüzüme güldü.Bu yüzden kızlara çok kızıyorum hata yapmasınlar aşk gelip geçici şeydir insana hata yaptırır.Bence bu konuda erkek arkasında durmalı yaptığının çünkü kadın yani benim gibi kadınlar sevdikleri adamla yaşar