- 10 Nisan 2014
- 43.408
- 115.692
- 798
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
sohbet ediyoruz genelde.dedikodu sayılmaz o.dedikodusunu yaptığım 3 5 üye var ama yalan yok ben deKadin kendinden şikayetçi zaten, yapmak istemiyorum ama yapıyorum diye.
Gelelim buraya biz dedikodu aslında genelde yapmıyoruz eninde sonunda konu sahibine olayı kitliyoruz ki bu da dedikodu değil bilfdigin yapıcı konuşma
Yani linc ediyoruz ve konuş sahibi konu açtı açacağına pişman mı oluyor ? Bizde böylece tüm günün stresini atıyoruz . Örnegin dışarda kendini kanıtlayamamış ve benimsetememiş mutsuz insanlar gelip burda ona ahkam keserek kendini oh be rahatladım diyerek mi avutuyor (Kadin kendinden şikayetçi zaten, yapmak istemiyorum ama yapıyorum diye.
Gelelim buraya biz dedikodu aslında genelde yapmıyoruz eninde sonunda konu sahibine olayı kitliyoruz ki bu da dedikodu değil bilfdigin yapıcı konuşma
heeeeeeYani linc ediyoruz ve konuş sahibi konu açtı açacağına pişman mı oluyor ? Bizde böylece tüm günün stresini atıyoruz . Örnegin dışarda kendini kanıtlayamamış ve benimsetememiş mutsuz insanlar gelip burda ona ahkam keserek kendini oh be rahatladım diyerek mi avutuyor () ay ben şimdi dedikodumu yapmış oldum
Hepimiz tersoya bağladık diyorsun. Doğru vallaEskiden cunku internet alemi daha seffafti insanlar daha iyi niyetliydi bence.. simdi burdaki konularda bile birbirini yeme varkonu sahibini tersleme ya da tam tersi konu sahibinin bizi tersledigi konular oluyor..
Herkes yapıyor bunu yapmayani görmedimKızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydanyardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum.
HAHAHAHAH Ay sesli güldüm bende ciddi ciddi okuyordum yaaElinizi mumun alevine tutun ve deyin ki sne daha bu ateşe dayanamıyorsun...
Şaka şaka asdfasdfadf fikrim yok.
dedikodu yaptıktan sonra
aman boşver kimsenın günahını almayalım demiyorsan sıkıntı yok ,
AkkskssjajaajajsjxjxnsnssjsjajajsjxjcjcjsjsjsjxjxjxjxjjElinizi mumun alevine tutun ve deyin ki sne daha bu ateşe dayanamıyorsun...
Şaka şaka asdfasdfadf fikrim yok.
Ben genelde kendim başlatıyorummm ajsjsjsjshsjahhsDedikodunun temelinde yatan yalnızlık korkusudur bence. Konuşmalara katılmazsanız yalnız kalmaktan, dışlanmaktan korkuyorsunuz. Hepimiz maalesef ara ara yapıyoruz kadın da erkek de yapıyor. Çare bulamadım sonlandırıyorum
kız seni görünce aklıma hep mantı geliyor artık:)Ay dedikodu da çok zevkli ya
1. Seks
2. Dedikodu
İyi dedin iftara mantı yapayımkız seni görünce aklıma hep mantı geliyor artık:)
Afiyet şifa olsunİyi dedin iftara mantı yapayım
Aslında benim sorunum kötü konusmak değil . Sohbet konumun başkaları olmasından rahatsızım. salt Eleştirmek amaçlı konuşmuyorum. Konuşacak o kadar konu varken başkalarının konuşulmasi beni irite ediyor . Biri konuşunca da kesemiyoeum önünü mecbur dinliyorum. Ama beş gündür çok iyi gidiyorumAslinda senin dedikodu dedigin sey,etrafindakilerle iletisim kurma bicimin
Sosyal cevrenizle aranizdaki bagin temelinde dedikodu yatiyor demek ki.
Ayrica insanimiz olumlu seyleri konusmayi sevmez pek..O zaten olmasi gerekendir..
Dedikodu ise : Ardindan konusulan kisiyi en sert haliyle elestirme ve yargilama hakki verir.
İste sana cazip gelen de bu. Elestirmek,yargilamak ve kotulemek..Bu gucu ve cureti(asilsiz) kendinde gorebilmek.
Kisaca baskalarinin uzuntulerinden beslenmeyi birakacaksin ve sorunun cozulecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?