- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Ozelhem yıllardır hergün bu sitede gezinen hem de siteyi kötüleyenlere kılım kuzum.sanki ceza veriliyor her gün buraya girmeyene mune kulağımızdan tutup getiriyor bizi
yazdığımı herkes farklı algıladı ya bu gece sen de dahilll.yav bir üyeye laf soktum altı üstü.hepiniz niye üstünüze alındınız?Ozel
Olarak
Kimseyle gorusmezse kimse burda, dedikodu olmaz..herkes edebiyle yazsin ciksin. Keyif almaya giriyoruz sonucta buraya, keyif vermeyecekse takilmanin manasi yok
Ya evet ben bunu çok yapıyorum açıkçası. Çünkü böyle bir sitede kadınları daha farklı görmek isterdim. Bu beni de geliştirirdi çünkühem yıllardır hergün bu sitede gezinen hem de siteyi kötüleyenlere kılım kuzum.sanki ceza veriliyor her gün buraya girmeyene mune kulağımızdan tutup getiriyor bizi
Alinmadim valla ama aklima geldi.. bi ara baya olaylar kopmustu wp ta orda burda.. bunlarin hepsi ozel gorusmelerden kaynakli.. halbuki burda gorusup ciksaydi ordakiler hic tantana olmayacakti.. nerde cokluk orda b.kluk denir ya..fazla samimiyet karin agritir derleryazdığımı herkes farklı algıladı ya bu gece sen de dahilll.yav bir üyeye laf soktum altı üstü.hepiniz niye üstünüze alındınız?
Nerde kötülüyorlar ?hem yıllardır hergün bu sitede gezinen hem de siteyi kötüleyenlere kılım kuzum.sanki ceza veriliyor her gün buraya girmeyene mune kulağımızdan tutup getiriyor bizi
e k.k bdv den ibaret değil ki.öyle çok konu başlıkları var ki.zaten gelişiyorsun ister istemez.ben hem birşeyler öğrenmek hem birilerine faydlı olmak hem de güzel vakit geçirmek bazen de eğlenmek için buradayım.sadece bilgi peşinde olsam google var ayol yazar herşeyi öğrenirimmmYa evet ben bunu çok yapıyorum açıkçası. Çünkü böyle bir sitede kadınları daha farklı görmek isterdim. Bu beni de geliştirirdi çünkü
yazmış ya buradaki kadınların çoğu dedikoducuymuş diye.ona ithafen yazdım.Nerde kötülüyorlar ?
o olaylara hiiç girmedim bilemem.özel grubumuz var ama o da burada sitede yanii.hiç bir sorun da yaşamadık aramızda o kadar kadın.biraz seçimlerle alakalıAlinmadim valla ama aklima geldi.. bi ara baya olaylar kopmustu wp ta orda burda.. bunlarin hepsi ozel gorusmelerden kaynakli.. halbuki burda gorusup ciksaydi ordakiler hic tantana olmayacakti.. nerde cokluk orda b.kluk denir ya..fazla samimiyet karin agritir derler
Başka kategorileri de okuyorum zaten. Bdv için üye olmamıştım en başta, tesadüfen gördüm burayı. Buradan akıl almak bana iyi gelmişti. O zamanki yorumlr daha naif ve yol göstericiydi. 2012 faln yalnız… neyse dedikodu yapmam dedim, yapanı okumam demedim, o yüzden girecem buraya kusura bakmae k.k bdv den ibaret değil ki.öyle çok konu başlıkları var ki.zaten gelişiyorsun ister istemez.ben hem birşeyler öğrenmek hem birilerine faydlı olmak hem de güzel vakit geçirmek bazen de eğlenmek için buradayım.sadece bilgi peşinde olsam google var ayol yazar herşeyi öğrenirimmm
O kadın düşmanıyazmış ya buradaki kadınların çoğu dedikoducuymuş diye.ona ithafen yazdım.
Sitede olursa sorun olmuyo zaten canim.. dogru yoldasin benceo olaylara hiiç girmedim bilemem.özel grubumuz var ama o da burada sitede yanii.hiç bir sorun da yaşamadık aramızda o kadar kadın.biraz seçimlerle alakalı
valla gayet konforlu bir platform burası.pijamalarımla temizlik topuzu saçımla iki lafın belini kırabiliyorum şu an sizlerle bakk.reel hayat da giyin kuşan evden çık arabaya bin o kadar yol git arkadaşınla buluş ne yiyelim kavgası et alışverişine karışsın sonra o kadar yolu geri tep eve gel.ovvvvvv kim uğraşacak burası iyidir iyiBaşka kategorileri de okuyorum zaten. Bdv için üye olmamıştım en başta, tesadüfen gördüm burayı. Buradan akıl almak bana iyi gelmişti. O zamanki yorumlr daha naif ve yol göstericiydi. 2012 faln yalnız… neyse dedikodu yapmam dedim, yapanı okumam demedim, o yüzden girecem buraya kusura bakma
Herkes dedikodu yapar ki. Kimisi art niyetle yapar kimi ise sosyalleşmek icin. Örnegin cumhur başkanı bile yapıyor , duymadığı geçmediği şeyleri yok şu söyle olmuş yok bu böyle olmuş sırf muhalefet yapmak icinyazmış ya buradaki kadınların çoğu dedikoducuymuş diye.ona ithafen yazdım.
Eskiden cunku internet alemi daha seffafti insanlar daha iyi niyetliydi bence.. simdi burdaki konularda bile birbirini yeme varBaşka kategorileri de okuyorum zaten. Bdv için üye olmamıştım en başta, tesadüfen gördüm burayı. Buradan akıl almak bana iyi gelmişti. O zamanki yorumlr daha naif ve yol göstericiydi. 2012 faln yalnız… neyse dedikodu yapmam dedim, yapanı okumam demedim, o yüzden girecem buraya kusura bakma
O dedikodu olmuyor ki baya baya açıktan söylüyor. Dedikodu biraz daha arkadan olan birşey....Herkes dedikodu yapar ki. Kimisi art niyetle yapar kimi ise sosyalleşmek icin. Örnegin cumhur başkanı bile yapıyor , duymadığı geçmediği şeyleri yok şu söyle olmuş yok bu böyle olmuş sırf muhalefet yapmak icin
bak senle ülkelerarası dedikodu yapıyoruz.taa isveçten buraya yazıyorsun .Herkes dedikodu yapar ki. Kimisi art niyetle yapar kimi ise sosyalleşmek icin. Örnegin cumhur başkanı bile yapıyor , duymadığı geçmediği şeyleri yok şu söyle olmuş yok bu böyle olmuş sırf muhalefet yapmak icin
Arkadan söylediklerini nerden biliyorlar ozaman . Dedektörleri mi var yoksaO dedikodu olmuyor ki baya baya açıktan söylüyor. Dedikodu biraz daha arkadan olan birşey....
Ben stres atıyorum bununlaKızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydanyardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum.
Kadin kendinden şikayetçi zaten, yapmak istemiyorum ama yapıyorum diye.Arkadan söylediklerini nerden biliyorlar ozaman . Dedektörleri mi var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?