- 29 Mayıs 2021
- 14.874
- 96.808
- 548
- 37
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Özellikle bdv'de vakit geçirip dedikodudan uzak olduğunu düşünmek saçma değil mi zaten? Milletin kaynanası, görümcesi, bekareti okuyup,yorum yapmak, vakit geçirmek için ilgini çekiyorsa ay burada bazıları dedikodu çok sever yazana gülerim ama komik olduğu için değil.o kadar sevmiyorsan ne işin var bu kadar dedikoducu kadının olduğu sitede?git akademik platformlarda dolan
hay ağzına sağlık.hergün sitede saatlerce kal tüm konuları oku yorumalr yap sonra da ben dedikoduyu sevmem de.buna kargalar bile gülerler.hepimiz başkalarının hayatını okumak öğrenmek için buradayız yalan mı?ha faydalı önerilerde de bulunuyoruz paylaşımlar da yapıyoruz eğleniyoruz da zaman zaman da kalp kırıyoruzÖzellikle bdv'de vakit geçirip dedikodudan uzak olduğunu düşünmek saçma değil mi zaten? Milletin kaynanası, görümcesi, bekareti okuyup,yorum yapmak, vakit geçirmek için ilgini çekiyorsa ay burada bazıları dedikodu çok sever yazana gülerim ama komik olduğu için değil.
Tabi cağnım bilgi sirkülasyonuDeğil miJOYz ahahahahaha
Helal dedikoduHemen hemen herkes yapıyor. Önemli olan başkalarının hakkında duyduğunuz şeyleri çarpıtmadan yada yalan katmadan konuşmanız , hatta konuşmamanız daha iyi olurdu ama napalım madem ağzınızı kapalı tutamıyorsunuz bari sadece doğruları anlatın
Ooo bu sitedekilerin cogu dedikoducunun krallaridirburdan bu konuda akıl alman istediğin sonucu vermez
HerkesinKimlerin dedikodusu mesela?
Aslında ilk cumlenizde çok haklısınız . Onlar başlayınca bakıyorum ben de konuşuyorum arkalarından. Aslında benimki direkt konuyu açmak olmuyor çoğu zaman onlar konuyu konuşuyorlar ben başkalarının davranışlarını eleştirirken buluyorum . Sonra çok nahoş geliyor ve hep kötü konuşuyorum. Neden benim de sallamak ihtiyacı doğuyor içimden ben kestiremiyorum. O an sadece muhabbete dalmış oluyorum. Sonra da çok pişman oluyorum .Dedikodu malzemesini nerden buluyorsunuz?
Dedikodu yaptıgınız insanları aramayarak başlayın.
Yada evde kendi kendinize Dedikodu yapın kendinize anlatın sonra sıkılıp anlatmaktan vazgeçersiniz pek keyifli olmuyor kendin anlat kendim dinle kısmı
Orada da dolanıyorum. Nitekim insanım . Ben burada sadece dedikodu yapılan şeylere bakmıyorum ki . Derya deniz konu var buradao kadar sevmiyorsan ne işin var bu kadar dedikoducu kadının olduğu sitede?git akademik platformlarda dolan
Davranışları sürekli eleştirmek de buna dahil miinsanlara zarar vermeden yalan katmadan rencide etmeden yapılan dedikodu bir nevi sohbettir ve psikologlar da önerirler.
En azından sen kendinle barışıksin sevecensin, birileri gerilmiş ve Show yapcam diye beğenmedim' e basmış bilevalla ben su an bile burada birisiyle mesajda dedikodu halindeyim. ona cevap yazip bu basligi gordum, simdi dedikoduya geri donuyorum
size yazmadım ki ben o yorumu.Orada da dolanıyorum. Nitekim insanım . Ben burada sadece dedikodu yapılan şeylere bakmıyorum ki . Derya deniz konu var burada
Zihninizi meşgul edecek şeyler bulun bence, kitap okumak belgesel seyretme gibi. Yani kendinize odaklanın.Kızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydanyardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum.
Tamam okeyo kadar sevmiyorsan ne işin var bu kadar dedikoducu kadının olduğu sitede?git akademik platformlarda dolan
hem yıllardır hergün bu sitede gezinen hem de siteyi kötüleyenlere kılım kuzum.sanki ceza veriliyor her gün buraya girmeyene mune kulağımızdan tutup getiriyor biziTamam okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?