Dedikodu

o kadar sevmiyorsan ne işin var bu kadar dedikoducu kadının olduğu sitede?git akademik platformlarda dolan
Özellikle bdv'de vakit geçirip dedikodudan uzak olduğunu düşünmek saçma değil mi zaten? Milletin kaynanası, görümcesi, bekareti okuyup,yorum yapmak, vakit geçirmek için ilgini çekiyorsa ay burada bazıları dedikodu çok sever yazana gülerim ama komik olduğu için değil.
 
hay ağzına sağlık.hergün sitede saatlerce kal tüm konuları oku yorumalr yap sonra da ben dedikoduyu sevmem de.buna kargalar bile gülerler.hepimiz başkalarının hayatını okumak öğrenmek için buradayız yalan mı?ha faydalı önerilerde de bulunuyoruz paylaşımlar da yapıyoruz eğleniyoruz da zaman zaman da kalp kırıyoruz
 
Evimdeki psikolok diye bir site var. Oradaki psikologlardan uzaktan seans ile danışabilirsiniz
 
Helal dedikodu
 
Dedikoducu ortamlarda bulunmayın. Biri dedikodu yaparsa da ‘ben burada olmayan biriyle ilgili konuşmamızı doğru bulmuyorum’ deyin. Siz bjnu dedikçe yanınızda dedikodu da yapamazlar ve sizde eşlik etmemiş olursunuz.
Dedikoducu bir tipseniz ve illa birşeyler hakkında konuşmak istiyorsanız da isim vermeden konuşun. Bir arkadaşım, bir akrabamız vs gibi.. bu şekilde en azından doğrudan birinin arkasından konuşmamış olursunuz.
 
Aslında ilk cumlenizde çok haklısınız . Onlar başlayınca bakıyorum ben de konuşuyorum arkalarından. Aslında benimki direkt konuyu açmak olmuyor çoğu zaman onlar konuyu konuşuyorlar ben başkalarının davranışlarını eleştirirken buluyorum . Sonra çok nahoş geliyor ve hep kötü konuşuyorum. Neden benim de sallamak ihtiyacı doğuyor içimden ben kestiremiyorum. O an sadece muhabbete dalmış oluyorum. Sonra da çok pişman oluyorum .
 
valla ben su an bile burada birisiyle mesajda dedikodu halindeyim. ona cevap yazip bu basligi gordum, simdi dedikoduya geri donuyorum
En azından sen kendinle barışıksin sevecensin, birileri gerilmiş ve Show yapcam diye beğenmedim' e basmış bile
 
Zihninizi meşgul edecek şeyler bulun bence, kitap okumak belgesel seyretme gibi. Yani kendinize odaklanın.
 
Dedikodu keyifli birsey..ama kendi hayatimla ilgilendigimden kimseyle ilgili dedikodu yapmiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…