- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Ooo bu sitedekilerin cogu dedikoducunun krallaridirKızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydanyardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum.
Bu konuya kadinlar kulubunde cogu ic ses der ki;Kızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydanyardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum.
Kimlerin dedikodusu mesela?Kızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydanyardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum.
Yapılan istatistiklere göre en çok dedikodu yapanlar kahvede oturan emmiler mişKızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydanyardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum.
o kadar sevmiyorsan ne işin var bu kadar dedikoducu kadının olduğu sitede?git akademik platformlarda dolanOoo bu sitedekilerin cogu dedikoducunun krallaridirburdan bu konuda akıl alman istediğin sonucu vermez
Bak gördüğün gibi dedikodu yapmadan yüzüne söyleyenler var burdao kadar sevmiyorsan ne işin var bu kadar dedikoducu kadının olduğu sitede?git akademik platformlarda dolan
insanlara zarar vermeden yalan katmadan rencide etmeden yapılan dedikodu bir nevi sohbettir ve psikologlar da önerirler.Hemen hemen herkes yapıyor. Önemli olan başkalarının hakkında duyduğunuz şeyleri çarpıtmadan yada yalan katmadan konuşmanız , hatta konuşmamanız daha iyi olurdu ama napalım madem ağzınızı kapalı tutamıyorsunuz bari sadece doğruları anlatın
Valla zaten ondan bundan konuşmasan çatlarsın sıkıntıdan. Asıl sen dedikoduyu benim isvecli arkadaşlardan duy , dedikodunun kralını yapıyorlarinsanlara zarar vermeden yalan katmadan rencide etmeden yapılan dedikodu bir nevi sohbettir ve psikologlar da önerirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?