- 28 Ağustos 2022
- 45
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Biktimartikyeter
-
Uzun zamandır hayatımda kimse yok zaten . Eski mevzular açılıyor.Sevgili ile dedikodu ne alaka? Yaparlarsa yapsınlar yaşını başını almış insansın aileden akrabalardan icazet mi alacaksın biriyle görüşürken?
Bu bende korkakliğa sebep oldu hayatıma kimseyi alamıyorum.Bence çok kafaya takmayın soylenenleri.Evet erkek arkadaşım oldu,çok normal,olmaması anormal deyin.Çalışan insansınız kendinize her konuda laf söyletmeyin,altta kalmayın.Güçlü durun ,size uygun birisini bulursanız tekrar deneyin.
Herkes her konuştuğuyla evlenseydi ohoooo diyin. Yaşını başını almış biriyim bu konuda yönlendirmenize ihtiyacım yok tabiki tanışıp görüştüklerim olacak diyin kendi imparatorluğunuzu ilan edin. Ezilip büzülürsen işin zor söyleyeyim.Uzun zamandır hayatımda kimse yok zaten . Eski mevzular açılıyor.
İşte bazı aileler çocuklarına o kadar zarar veriyor ki örneği bu.Bu bende korkakliğa sebep oldu hayatıma kimseyi alamıyorum.
İnsanların ne dediğini umursamayın.Hakkınızda yapılan dedikodulara nasıl katlaniyorsunuz ? Benim bir iki kere erkek arkadaşım oldu bunu da ailem duydu en ufak hata da bunlar hep önüme geliyor yaşım 30 üstü artik kaldıramıyorum kamuda memurum ama hala bu durumlar devam ediyor ben de kafaya takıyorum okumuş olmam memur olmam birsey değiştirmiyor katlanamıyorum artık ve kendimden utanır hale geldim .Nefret ediyorum kendimden nolur artık eleştiri duymak istemiyorum artık kaldıramıyorum
Bunu diyen sen misin? Şehirden şehire araba kiralamadılar elalem ne der diyen sen değil miydin?İnsanların ne dediğini umursamayın.
O farklı bir konu çarpıtma.Bunu diyen sen misin? Şehirden şehire araba kiralamadılar elalem ne der diyen sen değil miydi
Nasıl farklı canım sen çok önemsiyorsun milletin ne dediğini.O farklı bir konu çarpıtma.
Hakkınızda yapılan dedikodulara nasıl katlaniyorsunuz ? Benim bir iki kere erkek arkadaşım oldu bunu da ailem duydu en ufak hata da bunlar hep önüme geliyor yaşım 30 üstü artik kaldıramıyorum kamuda memurum ama hala bu durumlar devam ediyor ben de kafaya takıyorum okumuş olmam memur olmam birsey değiştirmiyor katlanamıyorum artık ve kendimden utanır hale geldim .Nefret ediyorum kendimden nolur artık eleştiri duymak istemiyorum artık kaldıramıyorum
O araba mevzusu oldu tartistik ayrıldık ben ona başka şehirden değil bizim sehrimizden tut dedim.Annemle konuşmussun etmişsin dedi kopma noktam oldu ayrılalım dedim.Nasıl farklı canım sen çok önemsiyorsun milletin ne dediğini.
Elalem olayı şöyle babam dediki gelin arabası diye tutturma.Evden gelin alma olmasin burada komşular görür ağır laf ederler dedi herkes onda haklıydı.Bu benim çok zoruma gitti.Ayrildim.Hala da geldi en son bir ay önce neden ayrıldığını anlayamadım dedi.Nasıl farklı canım sen çok önemsiyorsun milletin ne dediğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?