Dedikodu .

Biktimartikyeter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
45
5
1
35
Hakkınızda yapılan dedikodulara nasıl katlaniyorsunuz ? Benim bir iki kere erkek arkadaşım oldu bunu da ailem duydu en ufak hata da bunlar hep önüme geliyor yaşım 30 üstü artik kaldıramıyorum kamuda memurum ama hala bu durumlar devam ediyor ben de kafaya takıyorum okumuş olmam memur olmam birsey değiştirmiyor katlanamıyorum artık ve kendimden utanır hale geldim .Nefret ediyorum kendimden nolur artık eleştiri duymak istemiyorum artık kaldıramıyorum

Bu bende korkakliğa sebep oldu hayatıma kimseyi alamıyorum.

Uzun zamandır hayatımda kimse yok zaten . Eski mevzular açılıyor.
Herkes her konuştuğuyla evlenseydi ohoooo diyin. Yaşını başını almış biriyim bu konuda yönlendirmenize ihtiyacım yok tabiki tanışıp görüştüklerim olacak diyin kendi imparatorluğunuzu ilan edin. Ezilip büzülürsen işin zor söyleyeyim.

O kadar normal ki ,halen bunun dedikodusunun yapılıyor olması çok şaşırtıcı.Yasadiginiz yer ve çevreniz çok mu muhafazakar tam anlayamadım ama ben olsam yerinizde ,zerre umursamazdim.İsiniz gücünüz var,yaşınız yerinde,neyin dedikodusu anlayamadım.

Ailenizle yaşadığınız fikrine kapıldım nedense.
Ailenizin evinden çıkın. Kendi evinizi tutun. Eğitimli, iş güç sahibi insansınız. Ayaklarınızın üzerinde durabildiğinizi fark etmek size iyi gelecektir. Kapınızı kapattığınız an ne dedikodu kalır ne bir şey.
Kendinize ayrı bir hayat kurun, sadece size ait olsun.

İşiniz müsait, yaşınız müsait tabiki birilerini tanıyacaksınız olur veya olmaz tanışma sürecinde belli oluyor ilerliyor durumlar zaten.Ne istiyorlar nikahı basıp sonramı tanışacaksınız yani.Bosverin dik durun, kendi hayatınızı kendiniz yönlendirin ve herkes kendi kapısının önünü süpürsün bı zahmet

İnsanların ne dediğini umursamayın.

Aileni al karşına konuş. Değişmiyorlarsa sen ayrı eve çık.

Nasıl farklı canım sen çok önemsiyorsun milletin ne dediğini.
Elalem olayı şöyle babam dediki gelin arabası diye tutturma.Evden gelin alma olmasin burada komşular görür ağır laf ederler dedi herkes onda haklıydı.Bu benim çok zoruma gitti.Ayrildim.Hala da geldi en son bir ay önce neden ayrıldığını anlayamadım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…