- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
ya hayatımda ilk kez böyle tipler görüyorum. bide istemediğim ot yanımda biter durumundayım şuan. dipdibeyiz sürekli..Kafaya takmayacaksın. Sen sinir olduğunu belli edersen daha çok yaparlar.
Ay erkeğin dedikoducusu da pek bir sevimsiz olur. Kiralık aşk dizisindeki Koray canlandı gözümde
Benzeri benim de başıma geldi çok önceden. Uzun boyumla dalga geçerlerdi. Dalga geçilecek ne varsa artık.. Duymazdan geldim. 1 ay geçtiler 2 ay geçtiler sonra sıkıldılar.ya hayatımda ilk kez böyle tipler görüyorum. bide istemediğim ot yanımda biter durumundayım şuan. dipdibeyiz sürekli..
nasıl bir terbiyesizlik bu ya. cnm sende onların fiziksel özellikleriyle dalga geçseydin ben olsam öyle yapardım.Benzeri benim de başıma geldi çok önceden. Uzun boyumla dalga geçerlerdi. Dalga geçilecek ne varsa artık.. Duymazdan geldim. 1 ay geçtiler 2 ay geçtiler sonra sıkıldılar.
Görmezden gel belli etme derim. Senden başka muhabbetini yapacakları başka konu yok zaar.
yok cnm biri evli biri sözlü diğeri de bekar. bekarla sözlü olan daha çok uğraşıyor benimle..3ü de sana aşık ya da üçü de gay
uzak durmaya çalışıyorum ama işlerimiz birbirine bağlantılı olduğu için konuşmak durumundayım onlarla. sert oluncada çok kafaya takmış gibi olmaz mıyım?Kadınların adı çıkmış nedense dedikodu konusunda ama aslında erkeklerin dedikodusu çok daha pis oluyor.
Erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlarda çalışıyorum genelde oradan biliyorum.
Yani yapabileceğiniz pek bişey yok, aldırmıyor görüneceksiniz ayrıca biraz da sert olmak gerekiyor, fazla yumuşak yüzlü olunca abartıyorlar çünkü bu dalga geçme durumunu.
Valla dalga geçilecek çok özellikleri vardı da karakterime yakıştıramam ben öyle hareketleri. Uzar giderdi hem boş muhabbetleri. Umursamamak daha güzel cevap oldu.nasıl bir terbiyesizlik bu ya. cnm sende onların fiziksel özellikleriyle dalga geçseydin ben olsam öyle yapardım.
evet aynen öyle boş insanlar...
dün varya normal duruyorum elimde telefonumla meşgulum ayakta. kafamı bi kaldırdım gene bu ikisi bana bakıp birşey konuşuyorlar hafif sırıtmalı yine. bıktırdılar ya resmen.Seninde burnun bir karış havalarda olsun...dedikoducu erkek hiç cool değil
Erkekler bir kadına bakıp pis pis şeyler de konuşabiliyor. Evli sözlü bekar fark etmez. Yüreği evli olcak insanın.dün varya normal duruyorum elimde telefonumla meşgulum ayakta. kafamı bi kaldırdım gene bu ikisi bana bakıp birşey konuşuyorlar hafif sırıtmalı yine. bıktırdılar ya resmen.
Sert derken mesela ilk zamanlar espriyle yaklaşıp, aklı sıra dalga geçenler oluyordu benle, ben de saf niyetli, güler yüzlü davranıp laf yetiştirmeye çalışıyordum, art niyet aramıyordum, sonra baktım iyi niyetim suistimal ediliyor, samimiyetine inanmadığımı tersliyorum artık direkt. Cesaret edemiyorlar öyle olunca bir daha bulaşmaya, iş dışında konuşmuyorlar.uzak durmaya çalışıyorum ama işlerimiz birbirine bağlantılı olduğu için konuşmak durumundayım onlarla. sert oluncada çok kafaya takmış gibi olmaz mıyım?
haklısın cnm ama bende durumlar daha farklı. bunlar bana normalde laf atmıyorlar. yüzyüze konuşurken gayet iyiler. sözlü olan baya ciddi konuşuyo hatta. ama uzaktan fısır fısır konuşuyorlar . bende şaşırıyorum nasıl bi kafadalarsa artık.Sert derken mesela ilk zamanlar espriyle yaklaşıp, aklı sıra dalga geçenler oluyordu benle, ben de saf niyetli, güler yüzlü davranıp laf yetiştirmeye çalışıyordum, art niyet aramıyordum, sonra baktım iyi niyetim suistimal ediliyor, samimiyetine inanmadığımı tersliyorum artık direkt. Cesaret edemiyorlar öyle olunca bir daha bulaşmaya, iş dışında konuşmuyorlar.
(Ben şantiye ortamındayım gerçi belki bu yüzden ekstra önlem alıyor olabilirim:))
Öbür türlü uzaktan dedikodunuzu yaptıklarını siz anlıyorsunuz ama yanlarına gidip birşey deseniz, niye üstüne alındın ki deyip üste çıkarlar böyle anlarda tabi anlamazlıktan gelip, aldırmamak gerekiyor.
Sürü psikolojisi işte,tek başına problem yok ama bir araya gelince bı haller oluyor adamlara.eski iş yerimde vardı bu tiplerden.haklısın cnm ama bende durumlar daha farklı. bunlar bana normalde laf atmıyorlar. yüzyüze konuşurken gayet iyiler. sözlü olan baya ciddi konuşuyo hatta. ama uzaktan fısır fısır konuşuyorlar . bende şaşırıyorum nasıl bi kafadalarsa artık.
çekirdek vermek lazım ellerine bunların dedikodunun yanında iyi gider diye..Sürü psikolojisi işte,tek başına problem yok ama bir araya gelince bı haller oluyor adamlara.eski iş yerimde vardı bu tiplerden.
Denicem uğraşmaktan vazgeçerler umarım.Görmezden gel muhataba alma sana baktıkları zaman noldu deme bir süre sonra sıkılıp bırakırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?