Lütfen beni yanlış anlamayın ama ablanızın zeka yönünden eksikliği var mı?
Merhabaa,sanırım senin yaşın ablandan epeyce küçük insanların ağzı torba değil ki büzesin bu çözülebilecek bir konu değil zaten :)
kendin söylüyorsun ablamın bir kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor diye dert etme bence kendine bu kadar psikolojin bozulur.
merhaba
insan hayatında 8 evre vardır. bunları tek tek sayıp sizi sıkmayacağım işte bazen insanlar bu evrelerden birine takılır ve çıkamaz bocalar durur. ablanız ergenlik evresinde takılıp kalmış diye düşünüyorum yapabileceğiniz tek şey bir psikologa götürmek. bir travma atlatıyor bile olabilir allah yardımcınız olsun hayırlı günler
o ne biçim laf öyleHayır !!!
Belki ablana oyalanacak bir uğraş bulsanız sorun kendiliğinden çözülür.
Çalışmıyor sanırım.Çalışmasını destekleyebilirsin mesela...
32 yaşında gencecik bir kadın,bütün gün evde boş oturmamalı.
Herhalde sizinle yaşıyor ve evişlerini annen yapıyor.Ablanın evde de pek işi olmuyordur.
İşe giremiyorsa hobi olur,dikiş nakış olur,okul zamanı çocukların okulunda sınıf annesi gibi bir görev alabilir.
bazı insanlar yaradılışları gereği farklı yapılarda olabilir..ne aile ne çevre ...hiç bir faktör bunu değiştiremiyor...evli ve çocuklu bir kadın olduğuna göre sorumluluk alabilek yaşta olmasına rağmen anladığım kadarıyla kafasının dikine gitmeyi seven biri..ve siz ne yaparsanız yapın onu ortamdan uzaklaştırmadığınız müddetçe durum değişmez..iki yol var..ya çevrenizdeki insanların yerini değiştireceksiniz yada ablanızın konumunu değiştireceksiniz..insanlar ,her koşulda,başkalarını eleştirdikleri olayların bir gün kendi başlarına geleceğini bile bile acımasızca ne yazık ki eleştiri yapabiliyorlar..yalnız şöyle bir durum var kii..ablanın boşanma arifesinde olması,onu nasıl etkiledi? konuyla ilgilenen kişilerden yardım almayı denediniz mi? kendini farklı işere verirse etrafından kurtulabilir..
o ne biçim laf öyleHayır !!!
Mahallenin veletleri dedikodu yapıyor diye kadıncağız eve mi hapsolmalı yani..
2 çocuğu vardır, gezdirecek tabi, aşağıda iner, yukarı da çıkar..
Boşanıyor diye saklanacak mı..
Niye "o ne biçim laf" diyorsun..
Kendin öyle tanıtmışsın ablanı, saftır, yerli yersiz güler, kapı kapı gezer, sokaktan topluyoruz bilmem ne..
Kızmaya hakkın yok bence.
Evliliğini bile sana onaylatması gerekiyormuş baksana..
Onayınızı almadan evlenmiş..
Benim derdim yaşadığım çevredeki dedikodular...
Benim büyük ablam boşanmak üzere ... Ve ortalıklarda çok dolanıyor .Aslında mesele hem boşanması aşamasında olması , hemde insan ilişkilerinde iyi olmaması...
Biz öyle baskıcı bir aile değiliz ama ablamın 32 yaşında 2 çocuk annesi olmasına ve evlilikte onca yaşadıklarına rağmen olgunlaşamıyor bir türlü
Hani derler ya insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye .Aynen öyle ablam
Çok temiz kalpli , insanlarla mesefesini ayarlayamıyor , herşeyini anlatıyor , bazı kişiler bilerek yanaşıp konuşuyorlar dedikodulara karıştırmak için , malesef bunu anlamıyor. Saflığından yararlanıyorlar. Bazı kişilerde bundan yararlanıp dedikodular çıkartıyor.
Annem ona sürekli gitme diyor , yinede iniyor aşağı çocukları indiriyorum bahanesiyle , haftanın yedi günü aşağı iniyor. Zapt edemiyoruz.
Diyeceksiniz ki 32 yaşında kadın çocuk mu ? Malesef çocuk gibi davranıyor.
Dedikodular çok can sıkıcı boyutta , üstelik bu dedikodular bir şekilde bazı komşu çocuklarının , annelerinde , etraflarında birşeyler duymasıyla patlak veriyor.
Daha yeni patlak verdi bir olay ... Neler neler duyduk. Birde ablam tepki vereceğine , artık aşağıdan ayağını çekeceğine daha beter oluyor. kendine iş ediniyor bu dedikoduları , elalim kapısına gidiyor konuşmak için , etrafıyla futursuzca yaşananları paylaşıyor. Dost var düşman var. Ayırt edemiyor böyle şeyleri ...
Birde ablam vurdum duymaz oturup konuşsak bile bir kulağından giriyor ötekinden çıkıyor .Ne yapacağızımızı şaşırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?