Senin ablanı bize anlattığın davranışları nispetinde tanıyoruz.
Ne zorum var kafamdan uydurayım. Dışarıdan topluyoruz, eve alamıyoruz, kapılarda geziyori saçma saçma gülüyor demişsin. Aç da oku tekrar.
Yorum yapmadan evvel bilmemiz gereken başka önemli detaylar varsa eniştenle ilgili, konuyu açarken belirtseydin onları.
Hiçbirimiz müneccim değiliz..
Yazdıklarından çıkarttığım sonuç en fazla 19-20 yaşlarındasın..
Kendinden kaç yaş büyük ablan hakkında bu baskıcı ve haddini aşan yorumların hoş değil. Bence kendi hayatına odaklan biraz. Ablan senden yardım istiyor mu, hiç sordun mu kendisine??
2 çocukla yalnız kalmış ve tasvir ettiğin baskıcı ortamda nefes almaya çalışan ablanı anlamak için sen daha küçük ve tecrübesizsin diye düşünüyorum ve sana bile hesap vermek zorunda bırakıldığı için ablana üzülüyorum.
İçki içen, ot çeken bir adamla da evlenebilir bir insan. Bedelini de öder, ki ödüyor gördüğün gibi. Bu durumda onayını alması gereken kişi en fazla ana-babasıdır, kızkardeşi değil. Siz evlenirken ondan onay alacak mısınız acaba..
Yorum istedin, yorum yapıyoruz.
Lütfen saygı çerçevesinde kal.
Hadi ablan buna mecbur kalmış.. Ama biz mecbur değiliz senin saldırına katlanmaya..!
Ne demişim size ?
Hakeret mi etmişim , kötü söz mü söylemişim
önce işinize geldiği gibi yorumlar yapıyorsunuz , sonra sert bir yorum yapmamış olmama rağmen saldırdığımı iddaa ediyorsunuz
tuhaf doğrusu...
bakın yine aynı şeyi yapıyorsunuz . işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.ki ben yanlış ifadeler kullandım editledim diyorum.
kimse kimseden onay almıyor, zamanında ben değil aile büyükleri onaylamadı. biliyorlardı çünkü böyle olacağını
ablamı istemeye gelmeden önce araştırmışlardı .ablam 2 seneden fazlada nişanlı kaldı.
kimsenin kimsenin üzerinde baskısı yok , çevreninde baskısı yok.
ablam istediği gibi hayatını sürdürüyor
ben ona evde tek bir laf bile etmiyorum
boşanması konusunda aileden her zaman tam destek gördü.
anlıyorum onu stresli bir hayatı var biraz nefes almak istiyor
biz yüksek katlı apartmanlarda, kimsenin kimseyi tanımadığı , selam bile vermediği bir yerde oturmuyoruz ki...
herkes birbirini tanır ,bilir
ilişkiler laçkalaşmış , çevrede dedikodu had safada insanların medeni halleri , yaşı, ailesi hiç birşey önemli değil.
biraz sorumluluklarını bilsin , insanlara mesefesini koysun istiyoruz .bunu boşandığı için yada elalem dedikodu yapmasın diye değil , insan ilişkilerinde bu kadar iyi niyetli olmanın zararlı olduğunu görsün diye
hayata atılırken insani ilişkilerde bu tutum ve davranışını sürdürmesin diye
sonuçta gencecik kadın , hayat devam ediyor
ayakları yere sağlam bassın , hayatı tanısın ,belki isterse yeniden evlenebilir
o değerli zamanını bunlarla geçireceğine , kendini geliştirsin istiyoruz.
özünde hepsi onun iyiliği için ...
bazı insanların evlenmemesi gerekir evlilik için uygun değildir hiç onu piskoloğa götürdünüz mi? Zeka seviyesi uygun mu?
Zaten kullandığım bazı ifadeleri düzeltirmek istiyorum . yanlış ifadeler kullandım doğrudur.
Ama biz kimseyi kapılar topluyoruz, peşine düşüyoruz gibi cümleler sarf etmedim. siz işinize geldiği gibi anlamışsınız
Daha nişanlıyken belliydi adamın ne mal olduğu
İçki içen , kendini jiletleyen , ailesinin umursamadığı , kaba saba bir adam
Evlendiği ilk gece ablama zorla sahip olmaya kalkan
Ne çocuklarına , ne karsına zerre ilgi göstermediği gibi zararı dokunan
içki içen , ot çeken adamı onaylasamıydık bide !!!
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hayatımızı biliyormuşcasına !!!
Senin ablanı bize anlattığın davranışları nispetinde tanıyoruz.
Ne zorum var kafamdan uydurayım. Dışarıdan topluyoruz, eve alamıyoruz, kapılarda geziyori saçma saçma gülüyor demişsin. Aç da oku tekrar.
Yorum yapmadan evvel bilmemiz gereken başka önemli detaylar varsa eniştenle ilgili, konuyu açarken belirtseydin onları.
Hiçbirimiz müneccim değiliz..
Yazdıklarından çıkarttığım sonuç en fazla 19-20 yaşlarındasın..
Kendinden kaç yaş büyük ablan hakkında bu baskıcı ve haddini aşan yorumların hoş değil. Bence kendi hayatına odaklan biraz. Ablan senden yardım istiyor mu, hiç sordun mu kendisine??
2 çocukla yalnız kalmış ve tasvir ettiğin baskıcı ortamda nefes almaya çalışan ablanı anlamak için sen daha küçük ve tecrübesizsin diye düşünüyorum ve sana bile hesap vermek zorunda bırakıldığı için ablana üzülüyorum.
İçki içen, ot çeken bir adamla da evlenebilir bir insan. Bedelini de öder, ki ödüyor gördüğün gibi. Bu durumda onayını alması gereken kişi en fazla ana-babasıdır, kızkardeşi değil. Siz evlenirken ondan onay alacak mısınız acaba..
Yorum istedin, yorum yapıyoruz.
Lütfen saygı çerçevesinde kal.
Hadi ablan buna mecbur kalmış.. Ama biz mecbur değiliz senin saldırına katlanmaya..!
Sonuna kadar katılıyorum her cümlenize...Kaynanalar,eltiler,kocalardan sonra bir de kibirli,ne evlilik ne boşanma konusunda hiç bir şey yaşamamış kulakdan dolma bilgilerle ablasını aşağılayan sözde kızkardeşler çıkdı ..Vay halimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?