Merhabalar..bende aranıza yeni katıldım. 2 kere tüp bebek denemem oldu...ama başarısız..maddi yönden zorlamasa asla umudumu yitirmeyeceğim..
Merhabalar..bende aranıza yeni katıldım. 2 kere tüp bebek denemem oldu...ama başarısız..maddi yönden zorlamasa asla umudumu yitirmeyeceğim..
Merhaba kızlar bende üç ay arayla iki tane tüp bebek denedim malesef ikiside negatif.Bizde sorun eşimin sperm sayısının az olmasıydı. Bir süre sonra üçüncüyü denemeyi düşünüyorum.Umarım hepimiz en kısa sürede meleklerimize kavuşuruz.
mrb nilay sizde sıkıntı neydi acaba?neden tutmuomuş acıklma yapıldımı?bide nerde yaptırdın?
Daha cook erken umudunu yitirmek icin.insallah bu son olur.kavusursun bebisine
umudun hiç bitmesin inşallahhhhen kısa zamanda bebişini kucağına alırsın....benimde ilk denemem başarısız oldu mart ayında 2.transfer geçekleşecek ama sanki o zamana kadar kendiliğinden olcakmış hissi var inşalla olur
Canım merhaba..herkese günaydın...sorun eşimle alakalı...sperm azlığı...her iki denememde Ankarada oldu...yaza tekrar deneyeceğiz..
Allah kolaylik versin.benim hikayem cok uzun tam 8 tup bebek denemesi 1 asilama.2 dusuk 2 biyokimyasal gebelik((((
Sebep ne nersenuz maalesef nedensiz kisirlik
merhaba kızlar
defalarca tup bebek deneyip sonuca ulaşamayanlar bu formda bır araya gelip
dertleşelim.deneyimlerimizi paylaşalım.diger formdakiler çömez geldi bana
deneyimli kızlar(((
gelin konuşalım ..........
son bir not :cennet defalarca tup bebek sıkıntısı çekip muradına kavuşamamış
ama eninde sonunda kavuşacak olan annelerin ayakları altındadır.
merhaba,benim de denemelerim başarsızlıkla sonuçlandı.sana ve aynı derdi çeken tüm hanımlara diyeceğim tek şey bülent traş ta yaptırmayın.salla pati iş yapan kişilerle çalışmayın işi ciddiye alan hırslı bir doktor seçin .denemeden önce tek merkeze gitmeyin en az 2 merkezde 2 doktorla görüşün ona göre karar verin.Merhabalar..bende aranıza yeni katıldım. 2 kere tüp bebek denemem oldu...ama başarısız..maddi yönden zorlamasa asla umudumu yitirmeyeceğim..
Allah kolaylik versin.benim hikayem cok uzun tam 8 tup bebek denemesi 1 asilama.2 dusuk 2 biyokimyasal gebelik((((
Sebep ne nersenuz maalesef nedensiz kisirlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?