Defalarca tup bebek denemesi olup başarısız olan kader arkadaşları bekliyorum

sevdecann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
341
73
73
merhaba kızlar

defalarca tup bebek deneyip sonuca ulaşamayanlar bu formda bır araya gelip
dertleşelim.deneyimlerimizi paylaşalım.diger formdakiler çömez geldi bana
deneyimli kızlar (((
gelin konuşalım ..........

son bir not :cennet defalarca tup bebek sıkıntısı çekip muradına kavuşamamış
ama eninde sonunda kavuşacak olan annelerin ayakları altındadır.

Merhabalar..bende aranıza yeni katıldım. 2 kere tüp bebek denemem oldu...ama başarısız..maddi yönden zorlamasa asla umudumu yitirmeyeceğim..

umudun hiç bitmesin inşallahhhh en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın....benimde ilk denemem başarısız oldu mart ayında 2.transfer geçekleşecek ama sanki o zamana kadar kendiliğinden olcakmış hissi var inşalla olur

Merhaba kızlar bende üç ay arayla iki tane tüp bebek denedim malesef ikiside negatif.Bizde sorun eşimin sperm sayısının az olmasıydı. Bir süre sonra üçüncüyü denemeyi düşünüyorum.Umarım hepimiz en kısa sürede meleklerimize kavuşuruz.

Allah kolaylik versin.benim hikayem cok uzun tam 8 tup bebek denemesi 1 asilama.2 dusuk 2 biyokimyasal gebelik((((
Sebep ne nersenuz maalesef nedensiz kisirlik

Canım sağol ..hiçbirimizin umudu bitmesin...umutsuz ve inançsız olmayacak..umarım senin bu sefer başarılı olur..

Merhabalar arkadaşlar bende bir kez tüp bebek tedavisi geçirdim fakat negatif çıktı. şubat sonu mart ayı başlarında özel ankara tüp bebek merkezinde doktor kubilay vicdan 'a tedaviye başayacağım. Fakat bugün akşam haberlerinde era testi diye bir testen bahsettiler. Bu test defalarca tüp bebek yapılmasına rağmen tutunamayan emriyolar ile ilgiymiş. Bu test ile rahmin embrioyu kabul edip etmemesi araştırılıp, rahmin embriyoyu kabul edeceği gün bile belirleniyormuş. Bu testi araştırmanızı tavsiye ederim.

Allah kolaylik versin.benim hikayem cok uzun tam 8 tup bebek denemesi 1 asilama.2 dusuk 2 biyokimyasal gebelik((((

rahimde adezyon hücreleri olurmuş genelde kadınlarda.bu hücreler embriyoyu kendine çeker tutunmasını sağlarmış.bazılarındada olmazmış .belki bizim sorunumuzda böyle bişeydir.işte bu era testi aslında bunun için lazım.

Reklamlar !

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar..bende aranıza yeni katıldım. 2 kere tüp bebek denemem oldu...ama başarısız..maddi yönden zorlamasa asla umudumu yitirmeyeceğim..
merhaba,benim de denemelerim başarsızlıkla sonuçlandı.sana ve aynı derdi çeken tüm hanımlara diyeceğim tek şey bülent traş ta yaptırmayın.salla pati iş yapan kişilerle çalışmayın işi ciddiye alan hırslı bir doktor seçin .denemeden önce tek merkeze gitmeyin en az 2 merkezde 2 doktorla görüşün ona göre karar verin.

Merhaba arkadaslar
ben de 8 kez tup bebek tedavisi görüp transfer asamasina bile gelemeyen daha sonrada dogal yollardan Allahın izniyle hamile kalmış biriyim..simdi bir bebegim var....Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin...herseyin bir zamanı var...umudunuzu asla kaybetmeyin...dua ile....

Merhaba kızlar bende 3 defa tüp bebek yaptım sonuç negatif (sebebini soyleyemiyo (medikana Beylikdüzü! Rezil hastahane! ! ! Şimdi memoria baş vurdum bakicaz artık! Bizim probl tüp faktörü

canım benim de 3 negatif aşılama 5 negatif tüp denemem var. Sonuncusu daha dün akşam neticelendi. bizim sorunumuz da sebebi bilinemeyen infertilite(

Nerde yaptırdı cnm denemeleri. Eşinin Morfolojisi kaç. Bende bugün laparoskopi oldum.ondada bişey çıkmadı maalesef.allah sabır versin sanada banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…