Defalarca tup bebek denemesi olup başarısız olan kader arkadaşları bekliyorum

Cevabınız için teşekkür ederim. Şuan ilaç kullanma gibi bir şansımız yok. Dondurulmuş spermlerimiz var. Tekrardan onlarla deneceğiz. Ya yoktu ileri hareketli spermlerimiz yada embriyolog çok uğraşmadı herhalde. Banada mutlaka etkiler gibi geliyor embriyoları. Hayırlısı olsun

yeterli sayida tekrar çikabileceğini düşünseler herhalde hepsini çözdürüp ileri hareketli olanı en iyi olanı seçerlerdi.çözdürdükleri kısımda en iyi olanı seçmişlerdir.hayırlısı.inşallah bir dahaki sefere olacak bence.

Kizlar dondurulmuslarla denedim kasim sonunda test gunu negatifi gorup ilaclari biraktim 3 gun sonra adet oldum.ama bu ay adet olamadım.10 gun gecti...sizce bi umut var mi?estrofem ve progestan kullandım ilac olarak...

Kizlar dondurulmuslarla denedim kasim sonunda test gunu negatifi gorup ilaclari biraktim 3 gun sonra adet oldum.ama bu ay adet olamadım.10 gun gecti...sizce bi umut var mi?estrofem ve progestan kullandım ilac olarak...

İnşallah hamilesindir canım 10 gün baya uzun bir süre..böyle tedaviden sonra kendiliğinden kalanlar var..peki hiç test yaptırmadın mı bu 10 günlük sürede? Kan testinde çıkardı yani. .estrofem ve progestanı bu ay mı kullandın

Cnm ben donasyon yaptirdim esim azosperm...dogal yolla hamile kalmam imkansiz

Ben de iptal olanı saymazsak 2 tüp bebek denemesi yaptırdım. Maalesef bir kimyasal gebelik,diğerinde de bebeğin gelişimi durdu...Pozitif sonucu alıyorum,ancak bir süre sonra devamı gelmiyor Sanırım yeni bir tedavi süreci beni bekliyor...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..

Maalesef negatif son adetimden tam 50 gun sonra adet olabildim vucut dengem sasti..

canımm çok geçmiş olsun kusura bakma seni üzmek istemezdim..
umarım bu son negatifin olur.
memnun kaldınmı cnm gittiğin merkezden..

arkadaşlar doktor ulun uluğ hakkında bilgisi olan varmı tedavi gören varmı aranızda iyi yada kötü izlenimleriniz nelerdir?nasıl bi doktor sizce?yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Burada bende varim kizlar 6 yillik evliyiz,3 kez tupbebek denedik 1. Negatif 2. Dis gebelik 3. Kimyasal gebelik,bombosum hayata karsi,inancimi yitirmek uzereyim, yinede sukur ki esim gibi bir adam var hayatimda iyikide var yoksa dayanilacak gibi degil

Son düzenleme:
bende 7 yıllık evliyim eşime azo spermi tanısı konuldu 3 tüp bebek deneyimi vee maalesef hepsi negatif elazığda yaşıyorum ankara anatolyada yaptırdık denemelerimizi. şimdi merkez değiştirmeyi düşünüyorum ist bahçeci fulya daha aklıma yatıyo gibi ama çok kararsızım ne yapayım bilemedim

Benim ilk tup denememdi hersey yolunda gidiyordu doktorum bana umit vermisti kaliteli 5.gun embriyosu diye blast tup bebek oncesi histereskopi ve hsg filmi de cekilmistim rahim ile ilgilo bir problemde yoktu gozden kaçtıysa bilmiyorum hersey guzel giderken bugun hayallerimin umutlarimin yikildigini o tek cizgide ogrendim neden olmuyor hersey yolunda giderken aklim almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…