- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
Süleyman bey var cnm bahçeci den ayrıldı. 3000 tl tuttu.bugun çok daha iyiyim.sen hiç dondurulmuş embriyo transferi oldumu cnm.mesela ben taze embriyo ile gebe kalmıyorum. Dondurulmuş embriyo ile gebelik oluşuyor. 3 gebeliğim oldu.senin hiç gebeliğin olmadım cnm.birde istanbulda mi oturuyorsun
hoşbulduk polikistik overliyim normal yoldan olmadı tüpe karar verdik herşey güzel gitti doktorumda bende çok umutluyduk sonra negatif olmadı dondurulmuşlarla devam edelim dedik tekrar başladık ilk kontrol dr dedi sende miyomlar oluşmuş ameliyat olmalısın ama istersen dondurulmuşları dene tutmazsa ameliyat olursun dedi devam ettk transfer günü geldi hastaneden transfer saati beklerken yüzde beş olan ihtimal geldi beni buldu 4 embriyomda çözülürken kalitesini yitirmiş şimdi elimde polikistik överim negatif tüp bebeğim miyomlarım ve yarım kalmış bir transferim var allah beterinden saklasın ama çok üzüldümHoşgeldin ☺kaç kez denedim cnm sorun neydi
hoşbulduk polikistik overliyim normal yoldan olmadı tüpe karar verdik herşey güzel gitti doktorumda bende çok umutluyduk sonra negatif olmadı dondurulmuşlarla devam edelim dedik tekrar başladık ilk kontrol dr dedi sende miyomlar oluşmuş ameliyat olmalısın ama istersen dondurulmuşları dene tutmazsa ameliyat olursun dedi devam ettk transfer günü geldi hastaneden transfer saati beklerken yüzde beş olan ihtimal geldi beni buldu 4 embriyomda çözülürken kalitesini yitirmiş şimdi elimde polikistik överim negatif tüp bebeğim miyomlarım ve yarım kalmış bir transferim var allah beterinden saklasın ama çok üzüldüm
sağol canım ya biz öyle diyoruz herşey Allahtan alanda veren de o ama bizim toplumumuz gerçekten çok yargılayıcı sanki çocuk olmuyor diye suçlu gibi görüyorlar insanı ben anlatmaktan bıktım sağolsun onlar sormaktan bıkmadı sen böyle tedavilerde doktor değiştirmeyi uygun buluyormusunCanım çok geçmiş olsun. .üzülme ve umudunu kaybetme.biraz dinlendir vücudunu bismillah tekrar başla
sağol canım ya biz öyle diyoruz herşey Allahtan alanda veren de o ama bizim toplumumuz gerçekten çok yargılayıcı sanki çocuk olmuyor diye suçlu gibi görüyorlar insanı ben anlatmaktan bıktım sağolsun onlar sormaktan bıkmadı sen böyle tedavilerde doktor değiştirmeyi uygun buluyormusun
Bir kez dondurulmuş denedim oda tutmadı.benim hiç gebelik olmadı.adanada yaşıyorum ben canım.tedavi için geliyorum istanbula
ya maalesef en kötüsüde hayalkırıklığı uzun bir süreçten sonra koca bir negatig insanı kötü yapıyor hayırlısı diyelim allah büyük önce şu ameliyatı atlatayım da lapakoskobi yaptır dedi doktor özelde fiyatlar biraz tuzlu devlette yapılıyormu bilmiyorum bakalım artıkMaalesef bizim toplumumuzda aile kavramı önemli bir yer tutuyor bu yüzden insanlar cahilce bir yaklaşımla ancak çocuk olursa aile olunacağı kalıpyargısı kabul görüyor işte..en iyisi kulak tıkamak böyle insanları duymamak:) Dr konusunda öyle her denemede başka dr başka merkeze geçmeyi doğru bulmuyorum. en az 2 kez denemeli yani olmadıysa neden olmadığını araştırma fırsatı vermek gerek diye düşünüyorum. bide insanın yeni bir dr a merkeze uyum süreci yoruyor. umduğunu bulamayınca hayalkırıklığı yaşıyorsun filan
Hangi tahliller yapıldı cnm sana HSg falan çektirdim ki
Hakkında hayirlisi cnm.cok zor gerçekten bişey bulunmaması. Laparoskopi den ümitliydim bişey çıkar diye ama oda olmadı. Psikolojik olarak çok yoruldum.kac yıl oldu cnm evleneli.istanbulda yardımın dokunursa seve seve yardimci olurum sana.birde tüp bebekten önce saf arı sütü kullan.birde iğneler başlayınca incir kuru yap.yumurta kalitesi ni artiriyor.senin kaç embriyon oldu cnm son tedavide kaçıncı gün transfer ettilerCanım genetik dahil olası tüm tetkikler yapıldı.hsg 2 defa çektirdim.rahimden biyopsi yapıldı. şimdi laparoskopi yapıcak dr bakalım.sonuç ne olacak
Hakkında hayirlisi cnm.cok zor gerçekten bişey bulunmaması. Laparoskopi den ümitliydim bişey çıkar diye ama oda olmadı. Psikolojik olarak çok yoruldum.kac yıl oldu cnm evleneli.istanbulda yardımın dokunursa seve seve yardimci olurum sana.birde tüp bebekten önce saf arı sütü kullan.birde iğneler başlayınca incir kuru yap.yumurta kalitesi ni artiriyor.senin kaç embriyon oldu cnm son tedavide kaçıncı gün transfer ettiler
Amin canım sağol..11 yıllık evliyim 6 tane oldu 4.gün transfer edildi 2 tane verdiler önceden başarısız denemelerim olunca.canım kullanıyorum ve çok inanıyorum kürlerin faydasına
Yok cnm .senin öyle bir sorunun var galibaKızlar aranızda rahimde kalınlaşamama sorunu yasayan varmı?
Sagol tesekkurlerYok cnm .senin öyle bir sorunun var galiba
Allah yardimcin olsun
Cnm ne çok benzer yanımızda var.11 yıl çok uzun gerçekten. Esin nasıl tatlım bu süreçte destek oluyor mu sana.bizimkinin psikolojisi benden kötü. Çok zordayiz gerçekten. Bu tedaviden dondurulmuş ların varmı cnm
Evet benim eşim tam destek.biz birbirimizi tamamlıyoruz aslında.bu yüzden de kolay kolay dağılmıyoruz negatiflerden sonra.dondurmadık canım çünkü doldurulacak kadar kaliteli değildiler
Memorial de doktorun kim cnm.ne yorum yapıyor senin durumun için
Embriyo lar iyimiydi bu seferNur ve Semra hanımlar..daha öncekiler için embriyo kalitesizliğine bağladılar. kaliteli embriyoya rağmen tutmazsa araştırıcaklar işte.ilk olarak laparoskopi önerdiler
Embriyo lar iyimiydi bu sefer
Kusura bakma cnm çok soru sordum ama çok benzer olduğumuz için merak ediyorum acikcasiÇok iyiydiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?