- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
Kusura bakma cnm çok soru sordum ama çok benzer olduğumuz için merak ediyorum acikcasi
Sorabilirsin canım sorun değil. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma cnm çok soru sordum ama çok benzer olduğumuz için merak ediyorum acikcasi
Doktor bana 10.bebegi dogurman lazimdi diyorama ben 1.i ciyi bile beceremedim.birde yaş küçük degil artık. Korkuyorum çok. Tedavilerde kaç yumurtam oldu cnm senin.benimkiler sürekli değişiyor. 18 ile 10 arası yumurta oluyor. Ama 1 tanesı bile bebis olmadı maalesefSorabilirsin canım sorun değil. .
Doktor bana 10.bebegi dogurman lazimdi diyorama ben 1.i ciyi bile beceremedim.birde yaş küçük degil artık. Korkuyorum çok. Tedavilerde kaç yumurtam oldu cnm senin.benimkiler sürekli değişiyor. 18 ile 10 arası yumurta oluyor. Ama 1 tanesı bile bebis olmadı maalesef
Allah yardımcın olsun bende orda yaptırdım çok pişmanımMerhaba kızlar bende 3 defa tüp bebek yaptım sonuç negatif (sebebini soyleyemiyo (medikana Beylikdüzü! Rezil hastahane! ! ! Şimdi memoria baş vurdum bakicaz artık! Bizim probl tüp faktörü
Haklisin cnm ama benim embriyo lar kaliteli olsa olmuyor.embriyo kalitesiyle zaten kesin bir sonuç vermiyor.kaltesiz olupta çok tutunanda var.senin sorun neydi cnm .Birde nerde denediniz tupleriMrb arkadaslar.bende sizin gibi bicok deneme ama hepsi negatif.
Bizde 2asilama 4 tupbebek yaptirdik ama tutmadi hicbiri.
Embriyolarim kalitesiz oluyodu bolunmuyolardi.ama bu son yaptirdigimizda 1.kalite embriyo transfer ettiler cook umutluyduk ama yine olmadi.
Yazilanlarida bastan sona okudumda tutmamasinin ortak sorunu sanki embriyo kalitesinden gibi geldi bana.tamam belki 1.kalite embriyo bile olsa transferden sonra rahim icinde bolunme duruyodur.kaliteli olmadigindan dolayi siz nedersiniz
merhaba kızlar
defalarca tup bebek deneyip sonuca ulaşamayanlar bu formda bır araya gelip
dertleşelim.deneyimlerimizi paylaşalım.diger formdakiler çömez geldi bana
deneyimli kızlar(((
gelin konuşalım ..........
son bir not :cennet defalarca tup bebek sıkıntısı çekip muradına kavuşamamış
ama eninde sonunda kavuşacak olan annelerin ayakları altındadır.![]()
Umut tupbebek merkezinde.bahcecide bide son 2 denememi istanbul tupbebek merkezinde yaptirdim.Haklisin cnm ama benim embriyo lar kaliteli olsa olmuyor.embriyo kalitesiyle zaten kesin bir sonuç vermiyor.kaltesiz olupta çok tutunanda var.senin sorun neydi cnm .Birde nerde denediniz tupleri
Birde bazı kadınlarda rahim iğne ye Tepki veriyor. O yüzden dondurulmuş embr.sansi daha çok artıyor. Senin hiç dondurulmuş embr.transferi yapıldığı. Benim son denememde istanbul Tüpte ydi. Hiç memnun kalmadım. Çok pişman oldum gittigimeUmut tupbebek merkezinde.bahcecide bide son 2 denememi istanbul tupbebek merkezinde yaptirdim.
Sorun embriyolarda.yumurtalarda.
Sizde sorun ne peki.
Sen nerelerde yaptirdin
neden memnun kalmadınBirde bazı kadınlarda rahim iğne ye Tepki veriyor. O yüzden dondurulmuş embr.sansi daha çok artıyor. Senin hiç dondurulmuş embr.transferi yapıldığı. Benim son denememde istanbul Tüpte ydi. Hiç memnun kalmadım. Çok pişman oldum gittigime
aret bey değilmiydi ordaki doktorun nasıl böyle bir şey yapmış anlamadım transferin oldumuÇok yüksek dozda ilaç kullandım. 450 ünite gonal f yaptım. Sistim iyice.ve okadar ilaca rağmen 10 yumurta oldu ve kalitesiz. Süleyman beye gittim sonra .150 ünite gonal f le 14 yumurta toplandı ve ve cok kaliteliydi.doktorun yaklaşımda hiç hoş değil di.cok inatçı ve agresif biri.hic kimseye tavsiye etmem.15 doktora gittim en iyisi süleyman bey kesinlik le tavsiye ederim
Oldu cnm tutunma di. Sen neler yapıyorsun. Nerelerde tedavi gordun[/QUOben TE]
Benm drum emre karatekelioglu.ben cok memnunum.cok iyi takip ediyo hastasini cok ilgili.senin ordaki drun kimdikiBirde bazı kadınlarda rahim iğne ye Tepki veriyor. O yüzden dondurulmuş embr.sansi daha çok artıyor. Senin hiç dondurulmuş embr.transferi yapıldığı. Benim son denememde istanbul Tüpte ydi. Hiç memnun kalmadım. Çok pişman oldum gittigime
Bir ay ara vermen yeterli cnm fazla beklemeye gerek yok.dondurulmuslarla olur inşallah. Fazla ara vermemek lazimBenm drum emre karatekelioglu.ben cok memnunum.cok iyi takip ediyo hastasini cok ilgili.senin ordaki drun kimdiki
Dondurulmusum var 2tane 2.kalite.bilmiyorum canm onlarlada sansimizi denicez.
Daha bu tedavimin ucretini odemedik.dondurulmus icin beklemem lazim.
Acaba enfazla kac ay beklemek lazim dondurulmus icin.cunku rahimde kendini toparlamisken arada vermemek lazim diye dusunuyorum.
Canm bende ara vermek istemiyorum ama maddi manevi yiprandik.mecbur beklemek zorundayim.Bir ay ara vermen yeterli cnm fazla beklemeye gerek yok.dondurulmuslarla olur inşallah. Fazla ara vermemek lazim