Defalarca tup bebek denemesi olup başarısız olan kader arkadaşları bekliyorum

aaa haber verseydin hemen gelirdim.. yap canım boşver kafanı dağıt:))
Aklıma geldi aslında ama kurs falan vardır diye haber vermedim. Hava çok güzeldi. Biraz kafa dağıtım .tam dışarda oturulacak hava vardı aslında.
Aaa bayanlar ayip oluyo benide cagirinsana gezmelere.
Biz kader ortagiyiz ne guzel dertlesirdik.
Birbirimize milyonuncu kez yaptirdigimiz tedavilerimizi anlatirdik:KK14:
Bizi bizden baskasi anlamaz ya.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Buarada bisey dicem.
Ben evlat edinme fikrini dusunmeye basladim.
Tedavi tedavi nereye kadar dunyaya bikere geliyoruz.
Hep uzulecekmiyiz birazda biz mutlu oluruz diye dusunuyorum.
Forumda evlat edinenlerin topigi var.onyargili olmadan lutfen girin okuyun.ben o topik sayesinde artik daha umutluyum.
Enazindan bigun anne olucam.
Ya oyle ya boyle:D

Cnm bizimde ilk denememizde embriyolarda sorun olmuştu. 17 yumurta toplanmıştı15 embriyo olmustu AMA 5. Gune 1 tane kalmisti oda cok iyi degildi transfer oldu umitsizdi yani o kadar embriyo gelisimlerini durdurmustu ve sebep yumurta mi sperm mi belli degil denmisti. Ilk deneme bahceci umut suleyman beyleydi
2. Deneme oncesi esimle sigarayi biraktik birsuru vitamin takviye aldik ve baska bir klige gittim az ilac az yumurta toplandi kaliteliydiler ve kimyasal gebelik oldu
3. Deneme tekrar umuta gittim tabi oncesi birsuru takviye aldi sigara asla yok ve Bu denemede 5 tane embriyom 5. Gune geldi ve hepsi 1. Kalite dendi.. 2 tane transfer oldu 3 tane donmusum oldu sonuc negatif sonra donmusla basladim oda kimyasal gebelik oldu gerci hala sonuca ulasamadim
Yani sana demek istedigim embriyo kalitesi degisebiliyor sigara varsa birakin arisitu vs bitkisel destekler alin yuruyus spor yapim umarim degisir.
Bende ilk denememi umutta dr suleymanla denemistim.iki asilamamida o yapmisti.
O dra soyleyecek laf bulamiyorum cunku adini her duydugumda tuylerim urperiyo.cok zor gunler gecirdim sayesinde.
Ama ordan pozitifi gorende cok bilemicem.arastirmalarim sonucunda o merkezin erkek infertilitesinde daha iyilermis.
Neyse.

Bende bitkisel biton sey yaptim herseyi denedim artik biraktim.
Umursamiyirum.
Cunku bakiyorum yolda 9aylik hamile kadinlar ellerinde sigara fosur fosur.hic dikjat etmiyolar ama hamileler.

Anladimki neyaparsak yapalim rabbim ol demezse olmuyo.

Embriyolarimiz neden kalitesiz oluyo cok merak ediyorum.
Sizinki 15den bire dusmus sasilacak kadar yani.cok uzucu.
Bizimde ilk defa bitane birinci kalite briyom olmustu son tedavimde ama tutmadi.
3.gune kadar gelmisti.normalde hicbi tedavimde 3.gune kadar gelemistik.

Ama artik 5.gune kadar beklemelerini isticem.enazindan transfer olupta bosuna umitlenmem.

Çağırır iz tabi neden olmasın. Ah canım evlat edinme bizde olmaz maalesef ne eşim nede çevresi bunu kabul etmez.bende çok istekli değilim. Ama biz yinede sonuna kadar deneyelim.sende gençsin daha biraz daha devam edelim tedavilere.elbet birgün bizde dogururuz. Ensu ve ben umutluyuz. Sende pes etme bakım badana erken.evlat edinmek güzel tabi ama kendi kanın canın başka olur.sen istanbul un neresindesin

Aaa bayanlar ayip oluyo benide cagirinsana gezmelere.
Biz kader ortagiyiz ne guzel dertlesirdik.
Birbirimize milyonuncu kez yaptirdigimiz tedavilerimizi anlatirdik:KK14:
Bizi bizden baskasi anlamaz ya.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Buarada bisey dicem.
Ben evlat edinme fikrini dusunmeye basladim.
Tedavi tedavi nereye kadar dunyaya bikere geliyoruz.
Hep uzulecekmiyiz birazda biz mutlu oluruz diye dusunuyorum.
Forumda evlat edinenlerin topigi var.onyargili olmadan lutfen girin okuyun.ben o topik sayesinde artik daha umutluyum.
Enazindan bigun anne olucam.
Ya oyle ya boyle:D
cnm tabiki buyur gel:)))
evlat edinmeye on yargili degilim aslinda ben artik hicbirseye onyargili degilim cnm..
esim evlatliga sicak bakmiyor bende ic dunyamda hazir degilim cunku yillardir bekledigim gebelik surecini ve dogumu yasamak istiyorum.. simdilik..
yumurta donasyonu denedinmi hic cnm..

O dra soyleyecek laf bulamiyorum cunku adini her duydugumda tuylerim urperiyo.cok zor gunler gecirdim sayesinde.
Ama ordan pozitifi gorende cok bilemicem.arastirmalarim sonucunda o merkezin erkek infertilitesinde daha iyilermis.
Neyse.

Umursamiyirum.
Cunku bakiyorum yolda 9aylik hamile kadinlar ellerinde sigara fosur fosur.hic dikjat etmiyolar ama hamileler.

Bizimde ilk defa bitane birinci kalite briyom olmustu son tedavimde ama tutmadi.

Ama artik 5.gune kadar beklemelerini isticem.enazindan transfer olupta bosuna umitlenmem.
cnm bende umut suleymanda dort defa tedavi oldum.. o defteri sonsuza kadar kapattim..
su anda nerede tedavi oluyorsun.. memorialda tedavi oldunmu hic

:))) yazarkende korkarak yaziyorumm aysegul buralardami diye...
aslinda sorun suleymanda degil bizde cnm adam ne yapsin.. kac doktora kac hastaneye gittik hangisi care bulduki.. tip bile sasirdi:))
Ayy çok hossun. Korkma kız istediğin gibi yaz :)))içini rahatlat

aslinda sorun suleymanda degil bizde cnm adam ne yapsin.. kac doktora kac hastaneye gittik hangisi care bulduki.. tip bile sasirdi:))
Bu topikte herkes süleyman in eleginden geçmiş. :))))Ugursuzluk var ama kimde bilemedim

Neyse.

Umursamiyirum.

Cnm benimde 3 denemem suleyman beyle oldu oyle kotuleyecegim cok bir durum yok AMA saniyelik ultrasonla bakip cekiyodu arastirma yok sorgu yok hep sil bastan basla mantigi var.. Sigara olayina gelince bende senin gibi dusundugum zamanlar oldu millet paket paket iciyo ve doguruyor AMA sigaranin herkeste etkisi ayni olacak diye birsey yok bir suru hastaliga sebep oluyor belki bizdede yumurtalarin kalitesini bozuyor bir seylere zarar verdigi kesin 14 yil sigara ictim esim daha fazla birakmak cok zordu delirdim AMA basardim 2 yili gecti kurtulduk arada hafif bir istek oluyor hatta ruyalarimda iciyorum asla baslamiycam. Pes etme 5. Gun konusundada bende Israrli olma sonuctA az embriyo varsa onu 5. Gune bekletmek cokta mantikli degil sonucta onun dogal ortami rahim hic bir labaratuar dogal ortamin yerini tutamaz .
Evlatlik olayini biara cok istedim bende arastirdim AMA tv programlarinda oz annelerini arayanlar beni vazgecirdi yumurta donasyonu olabilir ama bazen oda dusundurucu ya genetik problemler olursa diye
Sakin pes etme bence iyi bir merkezle tekrar basla rabbim yardimcimiz olsun

bencede bende suleyman beyde tedavı oldum olmadı ama bence sorun bende yumurta az .aşcı bıle yemek yerken malzemeye bakıyor.bende malzeme yok dr napsın :((((

bencede bende suleyman beyde tedavı oldum olmadı ama bence sorun bende yumurta az .aşcı bıle yemek yerken malzemeye bakıyor.bende malzeme yok dr napsın :KK43:(((
sendemiii:))) cnm bazi doktorlarin protokollari bazi hastalara yaramiyor ben buna cok inaniyirum.. demekki suleymanin protokolu bize gore degilmis.. su anda neredesin.. ben memorialdayim orada ilk denemede ilk kez 8 yildir hamile kaldimda 11 haftalik dusuk oldu..

Çağırır iz tabi neden olmasın. Ah canım evlat edinme bizde olmaz maalesef ne eşim nede çevresi bunu kabul etmez.bende çok istekli değilim. Ama biz yinede sonuna kadar deneyelim.sende gençsin daha biraz daha devam edelim tedavilere.elbet birgün bizde dogururuz. Ensu ve ben umutluyuz. Sende pes etme bakım badana erken.evlat edinmek güzel tabi ama kendi kanın canın başka olur.sen istanbul un neresindesin
Bende senin gibi dusunuyodum.evlat edinmek hakkinda. Hatta dusunemiyodum bile okadar uzak kaliyodu bana.
Simdi enazindan bi umudum var.
Cok mutsuzdum.hic olmicak deyip deyip uzuluyodum.
Ama simdi bu umuda tutundum.
Tabi bende denemeye devam edicem ama hayatim boyuncada degil.
İki sefer daha denicem sonra birakicam.
Birazda verdikleri ignelerdende korkuyorum.ilerde bi zarari olabilir.hormon sonucta.
Neyse bakalim zaman ne gosterir.
Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.

İstanbul kagithanedeyim

cnm tabiki buyur gel:)))
evlat edinmeye on yargili degilim aslinda ben artik hicbirseye onyargili degilim cnm..
esim evlatliga sicak bakmiyor bende ic dunyamda hazir degilim cunku yillardir bekledigim gebelik surecini ve dogumu yasamak istiyorum.. simdilik..
yumurta donasyonu denedinmi hic cnm..
Yumurta donasyonunu esime onerdim ama istemiyo.bildigim kadariyla dinimizdede yasak.
Bende artik herseye hazirim hazirlikliyim.cunku neye olmaz dediysem basima geldi buyuk konumam artik.

Tabiki gebelik surecini emzirmeyi kim istemezki bende isterim ama artik yoruldum pes ettim.

Dun esimle konusuyoz havada sudan.farkettimki konusmalarimda yol bitmis artik hayat bukadar gibi tarzda.
Esimde neyaptin daha kac yasindasinda dedi.
Ama ben ruhen yaşlandim.hayat bu olmamali.tedavilerle kendimi ruhumu tuketmemeliyim diye dusunuyorum.
Evlatliga esimde benm kadar istekli degil ama ikna edicem.
Boyle olmaz.nereye kadar

Bune arkadaslar hepimiz suleymanin elinden gecmisiz.
Offf keske hic gitmeseydim.

Efenaz demissinya malzeme yok.
Benm suleymandan sonraki tedavimde 10tane yumurtam oldu artarak devam etti.
Ama suleyman bey 1tane yumurta cikardi.
Nasil oluyo acaba.
Tmm digerleride tutmadi ama enazindan birinci kalite embriyom oldu.umudum oldu.
Keske gitmeseydik.belkide si.fi burda olmazdik

Yumurta donasyonunu esime onerdim ama istemiyo.bildigim kadariyla dinimizdede yasak.
Bende artik herseye hazirim hazirlikliyim.cunku neye olmaz dediysem basima geldi buyuk konumam artik.

Tabiki gebelik surecini emzirmeyi kim istemezki bende isterim ama artik yoruldum pes ettim.

Dun esimle konusuyoz havada sudan.farkettimki konusmalarimda yol bitmis artik hayat bukadar gibi tarzda.
Esimde neyaptin daha kac yasindasinda dedi.
Ama ben ruhen yaşlandim.hayat bu olmamali.tedavilerle kendimi ruhumu tuketmemeliyim diye dusunuyorum.
Evlatliga esimde benm kadar istekli degil ama ikna edicem.
Boyle olmaz.nereye kadar

canım kaç yaşındasın ve kaç kez tedavi oldun..
inşallah evlatlığa gerek kalmazda kendi doğurduğun bebeğini kucağına alırsın.. tabi bu hepimiz için geçerli.
tuhaf olan ben bekarken hep evlatlığa çok çok sıcak bakardım, üniversite dönemimde kimsesiz çocuklar yurdunca gönüllü annelik bile yaptım belli bir süre ama artık 37 yaşındayım ve bu tedaviler çok yordu..
evlatlığın sonsuza kadar benimle kalacağını bilsem yine daha sıcak bakarımda.. şimdi birde o çocuk 20 yaşlarına gelince ailesinin peşine düşer ben ozaman geleceğim 60 yaşına o yaşta bu tarzda sorunlar beni korkutuyor..
kafam yorgun, düşüncelerim yorgun, bünyem yorgun.. sorunlarla iç içe kalmak var o ağır gelebilir..

canım kaç yaşındasın ve kaç kez tedavi oldun..
inşallah evlatlığa gerek kalmazda kendi doğurduğun bebeğini kucağına alırsın.. tabi bu hepimiz için geçerli.
tuhaf olan ben bekarken hep evlatlığa çok çok sıcak bakardım, üniversite dönemimde kimsesiz çocuklar yurdunca gönüllü annelik bile yaptım belli bir süre ama artık 37 yaşındayım ve bu tedaviler çok yordu..
evlatlığın sonsuza kadar benimle kalacağını bilsem yine daha sıcak bakarımda.. şimdi birde o çocuk 20 yaşlarına gelince ailesinin peşine düşer ben ozaman geleceğim 60 yaşına o yaşta bu tarzda sorunlar beni korkutuyor..
kafam yorgun, düşüncelerim yorgun, bünyem yorgun.. sorunlarla iç içe kalmak var o ağır gelebilir..
27yasindayim.2asilama 4tup yaptirdik.
5.icin hazirlaniyoruz.
7yillik evliyim.
Ama simdiden pes ettim.
İnsallah rabbim hepimize bian once verir yavrularimizi.
Nediyimki uzuluyorum

27yasindayim.2asilama 4tup yaptirdik.
5.icin hazirlaniyoruz.
7yillik evliyim.
Ama simdiden pes ettim.
İnsallah rabbim hepimize bian once verir yavrularimizi.
Nediyimki uzuluyorum
cnm nekadar gencsin dogru bi tedaviyle mutlaka bebegine kavusursun.. nerede kimde tedavi olacaksin

cnm nekadar gencsin dogru bi tedaviyle mutlaka bebegine kavusursun.. nerede kimde tedavi olacaksin
İstanbul tupbebek merkezinde emre karatekelioglu ile devam edicem.
2denememi onda yaptirdim cok memnunum.
Yumurta bile cikmayan benden embriyo olusturdu.
Tabi once rabbimin izniyle oldu.
Tutmadi ama yinede elinden gelen herseyi yapiyo guveniyorum ona.
Sen nerde yaptircan kacinci tedaviniz

İstanbul tupbebek merkezinde emre karatekelioglu ile devam edicem.
2denememi onda yaptirdim cok memnunum.
Yumurta bile cikmayan benden embriyo olusturdu.
Tabi once rabbimin izniyle oldu.
Tutmadi ama yinede elinden gelen herseyi yapiyo guveniyorum ona.
Sen nerde yaptircan kacinci tedaviniz
oradaki her iki denemendede 2. gun embriyosumu transfer ettiler cnm..
iki defa denemissin olmamis neden tekrar tercih ettin..
bende istanbul tupde iki kez denedim 2. gun embriyosu transfer ediyorlar devamli..
2. gunde transfer edilen embriyoya nasil birinci kalite diyorlar onu anlamadim zaten 3. gunde tam olarak gidisat anlasiliyor.. biraktim orayi cnm.. amh ve fsh sayin kacki yumurta cikmiyor cnm bu yasta..
ben artik hicbir doktor icin elinden geleni yapiyor guveniyorum diyemem cnm..

Back
X