Defalarca tup bebek denemesi olup başarısız olan kader arkadaşları bekliyorum

Canm bende ara vermek istemiyorum ama maddi manevi yiprandik.mecbur beklemek zorundayim.
Bisey olurmu 6ay falan beklesem transfer icin
Bişey olmaz cnm .5 sene saklanabiliyor embriyolar.sikinti olmaz .kaç yaşında sin sizde sorun neydi rezervi iyimi

Çok yüksek dozda ilaç kullandım. 450 ünite gonal f yaptım. Sistim iyice.ve okadar ilaca rağmen 10 yumurta oldu ve kalitesiz. Süleyman beye gittim sonra .150 ünite gonal f le 14 yumurta toplandı ve ve cok kaliteliydi.doktorun yaklaşımda hiç hoş değil di.cok inatçı ve agresif biri.hic kimseye tavsiye etmem.15 doktora gittim en iyisi süleyman bey kesinlik le tavsiye ederim
Hayir canm hic oyle deme.ben 2asilama 1tupbebek yaptirdim suleyman tosunla.Allahim sorsun.hakkimi helal etmiyorum.buraya yazsam yasadiklarimi roman olur.
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.bana dusuk dozlarla basladi halbuki asilamami o yapmisti biliyodu nasil olucani.bitane yumurta topladi transfer bile olmadi haliyle.
Ben sordugumda bitane yumurtayla tupbebek olurmu diye.hic unutmuyorum suratima cins cins bakip "sen kac yumurtadan meydana geldin "dedi
Senikinin aksine benimde istanbul tupbebekte 12yumurta 1.kalite embriyo elde edildi.dr suleyman bitane bile cikarazken.heedeseydiki bana "senin yumurtan bukadar nedersin asilamaya cevirelimmi yada devam edelimmi" demeliydi.
Sonucta bedava degil bu isler.

Hayir canm hic oyle deme.ben 2asilama 1tupbebek yaptirdim suleyman tosunla.Allahim sorsun.hakkimi helal etmiyorum.buraya yazsam yasadiklarimi roman olur.
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.bana dusuk dozlarla basladi halbuki asilamami o yapmisti biliyodu nasil olucani.bitane yumurta topladi transfer bile olmadi haliyle.
Ben sordugumda bitane yumurtayla tupbebek olurmu diye.hic unutmuyorum suratima cins cins bakip "sen kac yumurtadan meydana geldin "dedi
Senikinin aksine benimde istanbul tupbebekte 12yumurta 1.kalite embriyo elde edildi.dr suleyman bitane bile cikarazken.heedeseydiki bana "senin yumurtan bukadar nedersin asilamaya cevirelimmi yada devam edelimmi" demeliydi.
Cnm benim sende çok cekmissin. Ama benimde tam tersi oldu işte. Art beyden hiç memnun kalmadım. Tekrar nereye başlayacaktır cnm yeni tedaviye.sana saf arı sütü öneririm. Birde iğne ye başlayınca incir kuru yap.yumurta toplama işlemine kadar iç. 15 gün yumurta kalitesini artiriyor

Senin dondurulmuş lar istanbul Tüpte mi cnm

Cnm benim sende çok cekmissin. Ama benimde tam tersi oldu işte. Art beyden hiç memnun kalmadım. Tekrar nereye başlayacaktır cnm yeni tedaviye.sana saf arı sütü öneririm. Birde iğne ye başlayınca incir kuru yap.yumurta toplama işlemine kadar iç. 15 gün yumurta kalitesini artiriyor
Evet haklisin.cok çekiyoruz rabbim hepimuzin yardimcisi olsun.
İncir kurunu bu tedavimde uyguladim gercejten ise yaradi.
İlk defa kaliteli embriyolarim oldu

slm kızlar bizde ilk denememizi geçen sene yaptırmıştık spermlerde sorun vardı tutmadı maalesef bu ayda ikinciyi yaptırdık bu seferde yumurtalarda sorun var dedi doktorumuz 8 tane yumurta toplandı birdenbire bölünmesi duruyorumuş 3 gün sonra transfer oldu 3 tane kalmıştı ama dün test günümdü tutmadı maalesef aslında tam olarak nedeninide bilmiyoruz kanamam bitince gidicez doktora ama dediğiniz gibi hem maddi hem manevi çok zorlanıyoruz birde benim bu sefer çok ağır geçti opu dan sonra sürekli baş dönmem vardı çoğu kez sabah kalkamayıp işe gidemiyordum bile ve doktorum bu konuda ilgisizdi 3.için ne yapıcağımızı inanın bilmiyorum :(((( birde 2 gün progestan iğne vurdurdum 13 gündür de yürüyemiyorum dayanılmaz ağrılarım var tutmadığınamı üzüleyim dayanılmaz ağrılarımamı anlayamadım bu zorlu yolda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun......

slm kızlar bizde ilk denememizi geçen sene yaptırmıştık spermlerde sorun vardı tutmadı maalesef bu ayda ikinciyi yaptırdık bu seferde yumurtalarda sorun var dedi doktorumuz 8 tane yumurta toplandı birdenbire bölünmesi duruyorumuş 3 gün sonra transfer oldu 3 tane kalmıştı ama dün test günümdü tutmadı maalesef aslında tam olarak nedeninide bilmiyoruz kanamam bitince gidicez doktora ama dediğiniz gibi hem maddi hem manevi çok zorlanıyoruz birde benim bu sefer çok ağır geçti opu dan sonra sürekli baş dönmem vardı çoğu kez sabah kalkamayıp işe gidemiyordum bile ve doktorum bu konuda ilgisizdi 3.için ne yapıcağımızı inanın bilmiyorum :KK43:((( birde 2 gün progestan iğne vurdurdum 13 gündür de yürüyemiyorum dayanılmaz ağrılarım var tutmadığınamı üzüleyim dayanılmaz ağrılarımamı anlayamadım bu zorlu yolda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun......
Çok geçmiş olsun.gercrkten çok zor işler. Nerde yaptirdin tüp bebeği cnm.daha yolun başındasin.insallah daha fazla uğraşmadan kavusursun bebeğine. Bu arada yaş kaç

31 yaşındayım canım sami bey doktorumuz aslında çok doktor adı veriyorlar ama deneme tahtasıda değilizki onada güveniyorum açıkçası sakin biri başkasına gitmeyede cesaret edemiyorum bakalım gidince ne diyecek ....

Merhaba kızlar bende bugün tüpbebek için doktorumla görüşmem oldu bir takım ilaçlar verdi gonal f 450 cetrotıde 0,25 bu ilaçları satmak veya bağışlamak isteyen olursa benimle iletişime geçerse sevinirim istanbul da yaşamaktayım allah hepimiz yardımcısı olsun :))

slm kızlar bizde ilk denememizi geçen sene yaptırmıştık spermlerde sorun vardı tutmadı maalesef bu ayda ikinciyi yaptırdık bu seferde yumurtalarda sorun var dedi doktorumuz 8 tane yumurta toplandı birdenbire bölünmesi duruyorumuş 3 gün sonra transfer oldu 3 tane kalmıştı ama dün test günümdü tutmadı maalesef aslında tam olarak nedeninide bilmiyoruz kanamam bitince gidicez doktora ama dediğiniz gibi hem maddi hem manevi çok zorlanıyoruz birde benim bu sefer çok ağır geçti opu dan sonra sürekli baş dönmem vardı çoğu kez sabah kalkamayıp işe gidemiyordum bile ve doktorum bu konuda ilgisizdi 3.için ne yapıcağımızı inanın bilmiyorum :KK43:((( birde 2 gün progestan iğne vurdurdum 13 gündür de yürüyemiyorum dayanılmaz ağrılarım var tutmadığınamı üzüleyim dayanılmaz ağrılarımamı anlayamadım bu zorlu yolda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun......
Yasadiklarinizi bende yasadim.bizimde embriyolarimiz bolunmuyo.kalitesiz oldugundanmis.
Yazali bi ay olmus gittinizmi dra.niye bolunmuyomus bisey dedimi.
Drlar bu sorulari yanitlayamiyolar cunku neden oldugunu tam olarak bilemiyolar.
Yumurtami kalutesiz spermdemi sorun var yada transferden sonra icerde neldr olup bitiyo bilemiyolar benxe.

Esinin morfolojisi kac buarada

Yasadiklarinizi bende yasadim.bizimde embriyolarimiz bolunmuyo.kalitesiz oldugundanmis.
Yazali bi ay olmus gittinizmi dra.niye bolunmuyomus bisey dedimi.
Drlar bu sorulari yanitlayamiyolar cunku neden oldugunu tam olarak bilemiyolar.
Yumurtami kalutesiz spermdemi sorun var yada transferden sonra icerde neldr olup bitiyo bilemiyolar benxe.

Esinin morfolojisi kac buarada

Cnm bizimde ilk denememizde embriyolarda sorun olmuştu. 17 yumurta toplanmıştı15 embriyo olmustu AMA 5. Gune 1 tane kalmisti oda cok iyi degildi transfer oldu umitsizdi yani o kadar embriyo gelisimlerini durdurmustu ve sebep yumurta mi sperm mi belli degil denmisti. Ilk deneme bahceci umut suleyman beyleydi
2. Deneme oncesi esimle sigarayi biraktik birsuru vitamin takviye aldik ve baska bir klige gittim az ilac az yumurta toplandi kaliteliydiler ve kimyasal gebelik oldu
3. Deneme tekrar umuta gittim tabi oncesi birsuru takviye aldi sigara asla yok ve Bu denemede 5 tane embriyom 5. Gune geldi ve hepsi 1. Kalite dendi.. 2 tane transfer oldu 3 tane donmusum oldu sonuc negatif sonra donmusla basladim oda kimyasal gebelik oldu gerci hala sonuca ulasamadim
Yani sana demek istedigim embriyo kalitesi degisebiliyor sigara varsa birakin arisitu vs bitkisel destekler alin yuruyus spor yapim umarim degisir.

aysegül canım sanırım bende bu başlığa ilk uyanlar arasındayım:KK43:

sessiz olması daha iyi canım en azından az kişi defalarca tüp bebek deniyor anlamına gelir:))
bu arada bizde kendi kulvarımızda özel kişiler oluyoruz:)
Çok iyimsersin :))Cevahirden geliyorum.kendimi alışverişe verdim. Kocam öldürecek beni.ohhhh sefa olsun

Back
X