- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Olqbiliraksilik çıkmazsa temmuz ağustos ayında olur transferim benim de
ay bakalım inşallah bu sefer güzel dondurmaya Yeter embriyom olur.şöyle bir 4 tane olsa ne güzel olur ya.O kadar takviye kullanıyorum inşallah fayda etmiştirOlqbiliraksilik çıkmazsa temmuz ağustos ayında olur transferim benim de
Ayni duyguları yaşıyorum canim..insallah bu kez hersey guzel olur bizler icinay bakalım inşallah bu sefer güzel dondurmaya Yeter embriyom olur.şöyle bir 4 tane olsa ne güzel olur ya.O kadar takviye kullanıyorum inşallah fayda etmiştir
Canım Şafak hanıma mesaj attım.Hocanın programı henüz belli değil, siz adet olunca arayın yönlendirelim sizi dediler.Nasıl olacak bilmiyorum.Adet öncesi Ankara'ya gitmeyi planlıyordum sanırım adetin ilk gününe kadar evde kalacağım, adet olunca arayıp duruma göre ertesi güne bilet alıp öyle gideceğim Ankara'ya bir şekildeAyni duyguları yaşıyorum canim..insallah bu kez hersey guzel olur bizler icin
Ona gore ayarlarlar canim ya..iptal olmaz.korkma..sonuçta ozamana opusu transferi denk gelecekler olacak yani..iptal olacak şeyler değil kiCanım Şafak hanıma mesaj attım.Hocanın programı henüz belli değil, siz adet olunca arayın yönlendirelim sizi dediler.Nasıl olacak bilmiyorum.Adet öncesi Ankara'ya gitmeyi planlıyordum sanırım adetin ilk gününe kadar evde kalacağım, adet olunca arayıp duruma göre ertesi güne bilet alıp öyle gideceğim Ankara'ya bir şekilde
Aynen canım öyle görünüyor dediğin gibi.Ay bu doktorlar hiç tatil yapmıyor mu yaOna gore ayarlarlar canim ya..iptal olmaz.korkma..sonuçta ozamana opusu transferi denk gelecekler olacak yani..iptal olacak şeyler değil ki
aysun nasılsın canımOna gore ayarlarlar canim ya..iptal olmaz.korkma..sonuçta ozamana opusu transferi denk gelecekler olacak yani..iptal olacak şeyler değil ki
Iyiyim canim sen nasılsın...Düşünmemeye çalışıyorum kendimi diyet ve spora verdim.aysun nasılsın canım
sınav haftası bitti dersler başladı canım pek fırsatım olmadı girmeyeIyiyim canim sen nasılsın...Düşünmemeye çalışıyorum kendimi diyet ve spora verdim.
Dusununce cok moralim bozuluyor..Ayni şeyleri yaşamaktan yoruldum ama içimdeki sesi de susturamiyorum acaba olacak mi olmayacak mi düşününce içinden çıkamıyorum...Para biriktirmeye çalışacağım vazgeçemiyorum...hayirlisi olsun
Sen nasılsın.. gorunmedin bir kaç gündür.
Sagol canim iste kendime iyi gelecek seyler yapmaya çalışıyorum..Yoksa zor toparlıyor insan..daha iyiyim amasınav haftası bitti dersler başladı canım pek fırsatım olmadı girmeye
süpersin canım aynen devam sen her şeyin üstesinden gelirsin hep aklımdasın
Ama hastane kapandi mi ki canimBenim tedavi hazirana kaldı malasef kapanmadan dolayı
Zaten hem bayram hem yasak , eşim hiç istemiyor, Hastaneler devam ediyor aslında izin alınıp şehir dışına gidilebilir ama eşim Haziran'da rahat rahat başlayalım deyip duruyorAma hastane kapandi mi ki canim
Adet kanaması olabilir canimkızlar çarşambadan beri kahverengi az az kanamam vardı iki gündür arttı kırmızı renkte sizce regl kanaması mı
Ya aslında gidilebilir de içiniz oyle rahat edecekse tabi oyle yapın canim...Haziran da ben de başlarım bir aksilik olmazsa..paramızı toparlayabilirsekZaten hem bayram hem yasak , eşim hiç istemiyor, Hastaneler devam ediyor aslında izin alınıp şehir dışına gidilebilir ama eşim Haziran'da rahat rahat başlayalım deyip duruyor
Valla eşimi ikna edersem gideceğim canım beklemek çok yoruyor beni zaten 2 ay ara vereceğim.İnsallah parayı halledersin canım bizde 3 aydır biriktiriyoruzYa aslında gidilebilir de içiniz oyle rahat edecekse tabi oyle yapın canim...Haziran da ben de başlarım bir aksilik olmazsa..paramızı toparlayabilirsek
Bnmde yaşım 43 ve hiç evladım yok tüp Bebek 2 tane olumsuz kendiliğinden gebe kaldım oda boş kese oldu ve düştü 3.deneyecem ama korkuyorum sonuç gene hüsran olur diye Rabb'im olmayanların kucağını doldursunEvet tek problem var o da yaş 43 yaşındayım, ben de 5 deneme yaptım sonuçlar kimyasal, negatif ve 9 haftalıkken kalp durması.. dedim ya hep daha kötüsü var çok üzülmemeye çalış daha beterinden korundum diye düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?