defol

Gezide eşin de aldatmaz inşallah bir yolunu bulup

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ya onu aldattığın ortaya cıkarsa sonucta fırmadan dedin?
Eşin konusu ise tepeden tırnaga artık ortada bir evlilik olmadıgının apaçık kanıtı.
O seni karısı olarak görmüyor.Eee sende böyle bir işe el attıysan bitmiştir herşey.Biteceği zaten belliydi de uzatmaları oynuyorsunuz işte bakma.

2 günlük gezi için bunca dır dır etmek neden onu anlamadım. Adam da çok gitmek istiyormuş, sana yalan söylemeyi göze almış. Tabii ki yaptığı yanlış ama senin yaptığın iki kat yanlış.

Eşine kızi git başka kollarda teselli ara. Bunu eşin yapsa ne düşünürdün?

Madem 'Defol' diyorsun, ver dilekçeni azat et kendini ve eşini bu evlilikten.

Zira evliliği taşıyacak yapıcı bir tutum yok sizde, bugün bitmezse yarın biter.

yani. öyle bir his oluyor bende

Valla burda neler gördük en son mitoman olduğunu ve tüm konularının yalan olduğunu itiraf eden bir üyeyi gördüğüm gün son noktaydı..

Ama bu arkadaş almanyada yaşıyor (benim eski erk arkdsmda yarı almandı) dolayısıyla doğru söylüyor bence orda insanlar ilişki,evlilik vs konusunda çok daha rahatlar..

Esmerimsinde türk ve avrupa kültürü arasında sıkışıp kalmış bir birey..fatih akının duvara karşısını izlediniz mi? İzlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim :)

yani. öyle bir his oluyor bende

Yok oky sadece bize öyle geliyor yoksa mutlaka yasanmıstır.
İlişkileri,evlilikleri öyle bir yalama olmuş ki senin benim için boşanma sebebi,bitirme sebebi olan durumlar sıradan bir kavga halini almış esmerimsinin hikayesinde.Olagan bısey.Yani pazar eşi eve dönsün 3-5 kavga,bardak tabak kırmadan sonra 1 hafta küslükten sonra devam edecektir kaldıkları yerden.

İlk defa ailene hak verdim.
Onca mücadele, zorluk çek aileni karşına al bu adam için mi, bu sevgi için mi?
Eşini ısrar kıyamet geziye göndermemen de ayrı bi'olay.
Biri iki günlük gezi için yalan söyler, biri hemen gider başkasına sarılır?!
Adama evli olduğunu keyfinden söylememezlik etmedin herhalde ilgisi hoşuna gidiyo belli ki...

Kınamıyorum ama çoluk çocuk evlenmiyo mu macera gibi çok kızıyorum.

Ben bu hikayede en cok ucuncu sahse uzuldum, garibim ne hayaller kurmustu.
Resmen ona umit vermissiniz ve sizin yuzunuzden hayalleri yikilcak,
bunun altindan kalkabilecekmisiniz?

Bundan önceki konularınızı da az çok hatırlıyorum.
İlişkiniz giderek saçma bir hal almaya başladı.
Karşılıklı restleşmeler ve hatalar sonunuz olacak gibi..

Ya sen su bu adama deliler gibi asik olan kadim degilmiydin ailenin karsiydi falan.yazik 3.şahsa yazik.

سبحان

yurtdışında yaşadığınız için mi bu kadar rahat ve değişik bir tutum içindesiniz
yoksa psikolojiniz mi bozuk
asla yargılamıyorum sadece ihtimalleri göz önünde bulundurmak istedim.

ve o adam neden geziye gideceğini sakladı sebebi nedir bu durumun?

ben de rahat bir insanımdır ama sizin olay bana baya bi rahat geldiyse bilemiyorum artık.

E sen bu adam icin aileni sildin esmerimsin?
Simdi onu siliyosun hem de bi geziye gitti diye..
Yakismamis.

Canim ya,hata yapmissin,keske ailene sirt cevirerek yapmasaydin bu evliligi.
Ama bak daha bekarkende yalan söyleyip lucia denen kizla tatile gitmisken silip atsaydin.
Bundan sonrasi icin hayirlisi ne sence?

Eşinin yaptığı; yanlış,ayıp,hata,saygısızlık ve daha birsürü şey. O da sana ihanet etmiş, sevgili olsanız bi derece dicem ama evli olupta gizli gizli yurt dışına gitmekte nedir ya bu nasıl bir hakarettir (tabi bence.)

Sizin yaptığınız; yanlış,ayıp,hata ve sizde ihanet etmiş oldunuz. Ama ödeşmişsiniz, biraz olsun rahatlamış olmalısınız.

Daha önceki konularını biliyorum. Lütfen kendine bir de dışarıdan bak. Bir kere işi nedenli bir gezi. Üstelik ödül.. Böyle bir şeyden men etmeye hakkın yok. Bunu çocuğuna bile yapamazsın. Yaparsan adam bir şekilde çıkış yolu bulur ve sen gittikçe değersizleşirsin.

Kültürel çatışma diyeceğim. Ama bu eşinle senin aranda değil. Önce kendi içinde.. Relaks bir toplumda yetişmiş biriyle evleniyorsun. Onu Anadolu kasabasında yaşayan işten eve, evden işe giden bir adam formuna sokmaya çalışıyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam adamın arkadaşları dert, bara gidip içmesi dert.. Tamam bunu da anlıyorum. Kadın erkek pek çok kişi aşık olup evleniyor. Karşısındakinin kendince hatasını yanlışını görse de ben bunu evlenince yola sokarım felsefesiyle hareket ediyor.

Ama ama.. sen adamın başında inzibat eri gibi bekle.. Aranızda halledemediğiniz meselede teselliyi başka birinde ara..Hiç olmadı, hiç....

Son düzenleme:
Eşinizin geziye gitmek istemesi kadar normal bişey yok, gitmeyecegim diyip gitmesi yanlış evet ama. Ergen gibi "sen bana böyle yaparsan ben de böyle yaparım" tavriyla düşünmeden hareket etmişsiniz. Hadi eşinize kızdınız, görüştüğünüz adamın duyguları? Belki de sizinle ilgili planlar yapmaya başladı? Çok yanlış bu durum.. eşiniz size guvenmeseydi bırakıp bir yere gitmezdi.. siz de bu güvenin hakkını layıkıyla suistimal etmişsiniz. Bence bu yanlısı devam ettirmeden sonlandırin. Kendinizi bi anda kötü bir dönemin içinde bulabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendi görüşün beni ilgilendirmez ama meraktan soruyorum.
Cidden iki yapılan şeyi eşit görüyo musun
Adam zaten bildiğim kadarıyla yurtdışında bi'yerde tam bilmiyorum. Gizli gizli gitmişse paşa paşa kavga eder burnundan getirirsin.
Oldu olacak her hatamızda sevgililerimiz, eşlerimiz bizi aldatsın
Konu sahibi resmen sinirini bastıramayınca bildiğin aldatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…