defol

Eşim yurt dışı seyahati kazanmış olsa gitmesi için teşvik ederdim. Sonuçta bu bir başarı ve tadını çıkarsınlar isterdim. Ben kazansaydım eşimin buna engel olmak istemesi beni rahatsız ederdi.

Burada yanlış olan mızmız bir kız çocuğu gibi davranmanız. Eşiniz sizin sözünüzü dinlemedi diye başka bir adamın kollarına atmışsınız kendinizi.

Ben sizin yerinizde olsam eşimi eve alıp almayacağımdan çok kocamın yüzüne bakıp bakamayacağımı düşünürdüm.

Saygılar.

o sigortacıya guvenme ama eşinin yaptıgı tam bır ... Neyse ağzımı bozmayayım karısını bırakıp gıderse olacagı bu! Hıc bırsey olmasa başına bırsey gelse ne olacak_? Vicdansız işte!!

Yorumları okuyamadım, ama siz sanırım eşiniz için ailesinizden vazgçmiştiniz,
Sonuna kadar yanlış bir ilişki,
Yanlış başlamış ve böyle bitecek gibi.Eşiniz göndermek istememeniz normal olabilir, fakat onun böyle habersizce gidip, sizin başka erkeklerle görüşmeniz, eşinizin BÜTÜN HATASINI silmiş benim gözümde..
Evlilik böyle olmamalıdır...Evlilik kutsal birşey değil mi?
Peki sizin evliliğinizde kutsallık nerede?
Keşke bu hatayı yapmasaydınız.. Ha eşiniz kesinlikle hatalı... bunu da söylemeden geçemicem..

Eğer kocası bir kadına bu denli büyük bir yalan söylüyorsa "terkedersin, ayrılırsın, boşanırsın, ağzına tükürürsün" koşa koşa planlanmış bir şekilde "aldatmazsın!"

Ohhh kocan haketmiş diyenlere de şunu hatırlatmak isterim "ALDATMAK > YALAN SÖYLEMEK" noktacom

Sizin diğer açtığınız konuları da okumuştum, sizin evliliğiniz artık sona yaklaşıyor.
Eşiniz sürekli yalana başvuruyor ama sizin bu yaptığınızda hiç doğru değil.
Ailenize karşı mahçup olmama, biz demiştik dememeleri için bu evliliğe devam ediyorsunuz ama nereye kadar sürecek bu??

Bence ikinizde bir evliligin gereklerini yerine getiremiyorsunuz. Benim esim bana haber vermeden sehir disina cikmaz. Ben de ona asla gitme demem yani bu karisma meselesi degil saygi sorumluluk meselesi.. O sehir disindayken benim ona ihtiyacim olur mu bi planimiz var miydi bu gibi sebeplerden insan digerinden uzaklasirken haber verir. Senin yaptigin zaten bastan sona yanlis. Karsidaki bir hata yaptiginda sinirsen boyle seyler yaparsak evlilik dedigimiz hassas kurum cok sayida hasar alir ve sonunda yurutulemez hale gelir. Yani sen bu isi bir an once neticelendir sonra da esini karsina alip evliligin gerekleri konusunda uzun uzun konus ve fikir birligine var. gerekiyorsa bu gerekleri size bir danisman anlatsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşinizin yaptığı da normal değil ..
ama sizin yaptığınız da hataa ..
ayrılın kurtulun derim ..

Piskolojik destek senin gelecegin icin gercekten önemli.
Saglikli düsünemiyorsun.
Ne ki bu Mario?
Onca yalana ragmen,niye kabullendin evlilik öncesi hatalarini?
O da diyordur ki aman ne olacak af eder,etmezsede bosanirim.
Aldatan kendisine ediyor

Cilingir cagir kilidi degistir esin gelince neye ugradigini sasirsin.kolay kolay da affetme.
O adamla da bi daha gorusme.hakliyken haksiz duruma dusersin.

Bence eşiniz uslanmaz bir yalancı neyini af edeceksin onun bu adamdam çocuk doğurmayacaksın , sizde kendinizi toparlayın hemen evli erkeklere başvurmayın , uzun müddet hayatınıza erkek sokmadan olmuyor mu bu ayrılıklar ilişkiler , insan kendi,kendinede olabilmeli bu kadar mı zor ?

Eşinizi neden göndermek istemediniz işiyle ilgili sonuçta siz gidemediniz mi yanında da işi bu kadar yokuşa sürdünüz.Eşinize baskı uygulamanız yanlış,eşinizin size yalan söyleyip gitmesi size ve evliliğine saygısızlık,sizin kızmanız normal ama planlanmış gibi biri önem veriyor bana gidip onunla aldatayım hatasına düşmeniz mide bulandırıcı evlilik sadakat ve saygı,sevgi üzerine kurulur bence ikinizde evlilik olayına daha fazla zarar vermeyin başka insanlarla mutlu olabilirsiniz

eve almasan diyecektim ki tamam haketti o adam alma eve sürünsün amma velakin gelelim senin yaptığına ..eşinin ilk hatasında(hatasını asla savunmuyorum ) başka adamın kollarına kendini atmak da nedir? dünden razıymışsın sende bacım maşallah sana

Iki yanlis bir dogru yapmaz kardes.

Otur tovbe et, bir daha da boyle islere kesinlikle girme. Esine her kizdiginda yabanci erkeklerin kollarina mi gideceksin, bu nasil bir mantik?

Esin bence hakli, senin kiskancligin yuzunden neden geziye gitmesin ki? hem adama hayati dar ediyorsun, yersiz kiskancliklarla bunaltip zirvaliyorsun, ehh sonunda adam kendi evinden apar topar hirsiz gibi kacmis, sonunda olacagi buydu. Mario nun tepkisi yaptiklarinin sonucu, onu bu davranislara bence sen ittin kardes. Evete yaptigi dogru degil ama anlasilabilir.

Sekerim, kendi evliligini neden kendin rezil ediyorsun? Ne demek eve almamak? Biraz da otur kendi yaptiklarini dusun bence, Mario eve gelince onu bu davranislara ittigin icin bir ozur dile ve onu bir daha bunaltmayacagina soz ver. Diger adami ve o geceyi unut, ara soyle bir daha bu is olmaz de.

Marioya acidim.sizden nasil korkuyorsa artik hirsiz gibi gitmis evinden..peki siz Allahtan korkuyor musunuz?peslerinde kostugunuz o aileniz sizin evlyken turk diye elin adamiyla sarilip fink atmaniza hos mu bakar?sizi boyle mi yetistirdiler.hemen tovbe edin.o turk adamida gunaha soktunuz evli oldugunuzu bilseydi gorusmezdi belki..esiniz gelince ozur dileyin onu cok bunalttiginz icin.esinizi kiskandirmak istiyorsanizda onun ustune dusmeyerek kendiniz mutlu takilarak basarili olursunuz.lutfen hattainizi vs degistirip o adamdan kurtulun.evli olmanizi sorun etmeyip yuvanizi yikmak isteyebilir.insanlar kotu.bu kadar acz icinde olup kendinizi kimsenin kollarina birakmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi gel de ailene hak verme
Geçmişten bu yana açtığın konulara bakınca ne diyeceğimi bilemiyorum :26:

canım sen daha önce yine eşinin sana olan yalanıyla ilgili bir konu açmıştın sanırım
yani anladığım kadarıyla aranızda ciddi bir güven problemi var..sen eşini çok seviyorsun..bir kadının eşine sevgisi tamamen bitmeden ayrılması kadını erkekten daha çok altüst eder..şu durumda da ciddi bir yenilenmeye ihtiyacınız var gibi eşinle birlikte..çünkü onun sana yaptıkları sende intikam hırsına yol açmış..bence al karşına net bir biçimde konuş..kavgayla hakaretle vs değil açık seçik söyle ona güveninin bittiğini ve böyle giderse devam edemeyeceğini..yorumları okumadım ama aklıma direk böyle bişey geldi..

Mario ile evlenmek için aileni karşına aldığın zamanları hatırlıyorum, şimdi adam sırf seni dinlemedi diye başkasıyla yakınlaş, bu muydu büyük aşkın?

Evliliğindeki en büyük sorunu söyleyeyim; aileni karşına aldın ya bunun acısını sürekli Mario dan çıkarıyorsun. Onu suçluyorsun. Bu tercihi kendin yaptın, aranızdaki kültür farkını bile bile evlendin, o sana uymayınca ailenle yaşadıkların yüzünden daha çok kinleniyorsun ona karşı. Benim gördüğüm tablo bu.

Son düzenleme:
Butun yorumlari okumadim ama ben nedense esmerimsine hak verdim..
Benimde ofkem yikicidir. Bu Mario son zamanlarda asiri derecede simardi. Ylan soyleyerek gitmesi, kafasina gore, bekar biri gibi davranmasi.. O ne yapiyor acaba suan orda dusundunuz mu? Ne belli onunda esmerimsini aldatmadigi?

Bu kadari da fazla. Turk e bosanmanin esiginde oldugunu soylemelisin bence. Mario da artik okkali bir tekmeyi hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…