defol

eşinizin yaptığı hoş olmamış ama sizin yaptığınızda ileride size pişmanlık yaşatabilir gerçi pişman olmadığınızı söylesenizde keşke yapmamış olsaydım diyebilirsiniz .bunu karşı tarafın yaptığını düşünerek empati kurmalısınız bu insanı çok yaralayan bir şey onun yaptığına karşılık bunu yapmamanız daha doğru olurdu

çok güzel bir yorum,konu sahibini ve eşini iyi analiz etmişsin

Tamam eşinin yaptigi kırıcı bisey ama ilk fırsatta kendini başka birinin kollarına atabiliyorsan sen mario yu hic sevmiyorsun demektir......
Empati kurmaya calistim inan ki kendimi senin yerine koydum. Esim bana oyle bisry yapsa evet kizardim cok kirilirdim ayrilalim bile derdim ama aslaaaaa teselliyi başka erkeklerde aramazdim...... buyuk konusmayayim aramak istemezdim cunku esimden baska sey düşünmezdim. . Allah im esirgesin..
Bence mario senin icin yanlis insan degil sen onun icin yanlis insansin.....

Eşinizin davranışı cok kötü. Bende asla telafisi olmazdı bu durumun . Eve almaz güvenmez hatta belki ayrılırdım. Salak yerine konmak çok kötüdür muhakkak.
Ama sizin yaptığınız.. Yargılamak kınamak değilde. Sizinkinin yanında onun hatası devede kulak.

Siz eşinizi kıskandığınız için gitmemesini istiyırsunuz ama o olmadığı ilk anda kartını veren birini arayıp yakınlaşıyorsunuz..bir kere eşinize neden bu kadar erken çıkıyorsunuz demedin mi aynı yerdesiniz sonuçta haber vermeden gidebilir mi kaldı ki ödül herkes gitmiş. Sen eşine güvenmek istiyorsan aynı şekilde sadakat göstereceksin daha enbaştan bu kişiye evli oldolduğunu söylemeğine göre aklında varmış zatem eşinizim gidişini bahane etmeyin özellikle değil ama bilmiyor işte demek ne demek söylemek istemedim demek siz bir yere gitseniz eşiniz size kızgın olduğu için bir kadınla görüşse naparsınız daha yurtdışına göndermiyorsunuz bu adam sizi arıcak yüz buldu çünkü napacaksınız iki tarafı da aldattınız erkekleri yerden yere vurmayı biliriz aldatınca ama kadın yapınca hoş göremeyiz bahane kabul etmez ayrılırsın sonra naparsan yaparsın.

esıne kızmakta cok haklısın ama senın yaptıgın seyın affedılır yanı yok daha berbat bırsey...

Ben bu hikayede en cok ucuncu sahse uzuldum, garibim ne hayaller kurmustu.
Resmen ona umit vermissiniz ve sizin yuzunuzden hayalleri yikilcak,
bunun altindan kalkabilecekmisiniz?

O görüştüğü adama yazık evet ne evli olduğunu biliyor ne birşey. Özellikle yapmadım ama bilmiyor ne demek söylemediyse özellikle yapmış oluyor zaten kaldı ki görüşünce de yalan devam etmiş ailemle tartıştım demiş. Kocaya da yazıl onun orada aldattığıını varsayamayız kaç kişi gitmişler evli erkeklerde vardır. Ne olursa olsun güven duymuyorsan önce bi ayrılır sonra biriyle görüşür yakınlaşırsın eşine güvenmediği için göndermek istemiyor ama asıl güvenilmez kadınmış ilk gitmesinde aldatmış. Şimdi giden mi suçlu kalan mı .

eşit olmasına imkan yok ikisi farklı durumlar, ama karşılıklı yapıldığı için birbirne yakın, etki-tepki durumları. O mesajımda hafiften bir kinaye var, özellikle 'ödeşmişsiniz, rahatlamışsınızdır' kısmında çünkü aldatılan biri olarak, aldatmayı nolursa olsun doğru bulamam zaten.

Ama bunun yanında karşı tarafın yaptığını kesinlikle doğru bulmuyorum yurt dışında veya içinde farketmez kavgayla çözülecek bi durum değil ve bence bu sıradan bir hata değil, siz eşinize sormadan bi' anda yurt dışına çıkıp, akşamüstü 'ben yurtdışındayım' diye mesaj atsanız, geri döndüğünüzde sadece kavga mı edersiniz, daha fazlası mı olur?

Eski konularına baktım..daha sevgiliyken seni aldatan adamla evlenmişsin..ahh esmerimsin ne bekliyodun ki?

Hep söylüyorum hep sölicem herkes ne olduğunu belli ediyor buna rağmen kabul edip evleniyor sonrada kaderinize ah vah ediyosunuz..kendiniz edip kendiniz buluyosunuz..daha sevgiliyken aldatan adam evlenince mi sadık dürüst ahlaklı bir adam olcak..

Bu evliliğin cılkı çıkmış durumda..sizin sonunuz er ya da geç boşanma..bariz..uzatmaları oynuyosunuz..

Ben senin marioyu sevdiğine inanıyorumda ne yazik ki onun seni sevdiğine hatta saygı duyduğuna hiç inanmıyorum..

Üç günlük seyahate habersiz çıktı diyemi önünüzü göremiyorsunuz. Öleyim ben yaa altı ay dile kolay oturup kocamı bekliyorum oğlumla şimdi kafamda kurup kurup acaba orada hangi kadınla ne iş görüyordur diye bende birine elimi atıp omuzundamı ağlasam ..

Eşlik ifadesi gitmiş sizden kısasa kısas diyorrsunuz kısaca hiç yakıştırmadım..

Sizin eşiniz sizden habersiz sizin istemediğiniz bir yere habersiz mi gitti?

Ayrıca herkes eşini tanır arkadaş daha sevgiliyken aldatılmış ,eşi başka bir kızla tatile gitmişti..daha öncede gece barda kadınlarla tanışıp sabaha kadar artık ne yaptılarsa sabah eve gelmişti..yani eşini tanıdığı için gitmesini istemiyordu ki bence haklıydıda..

Hepimiz kıza yükleniyoruzda o hem çok zayıf hem ciddi psikolojik sorunları var hemde cidden çooook acı çekiyor uzun zamandır..bu adamla evlenerek büyük hata yaptı ve şimdide daha büyük hatalara itiyo kendini.,

Ya almanya terapinin cenneti ve bedava görceksin sigortanın ödediği tek ülke ..terapi görmeyenlere tuhaf gözle bakıyolar orda niye inatla psikolojik destek almaya başlamıyosun? Gerçekten kendini bir bataklığa sürüklüyosun

Cnm Tmm adam habersiz gitmişte bununla yaptığı eşitmi?

Bende eşime gitme dedim. Ama bana durumunu bildirdi gitmeliyim dedi. Hak olan oturup beklemekmidir arayışa çıkmakmıdır.

Sıkıntı psikolojisiyse siz gerekli anlayışı göstermiş yol göstermişsiniz. En iyi şekilde sonuçlandırmaları temennimdir.

Yok canım kimse yaptığı eşit ya da doğru demiyor ama kadın eşini tanıyor aldatıldığınıda hissediyor bence onun acısıyla böyle birşey yaptı..çok sağlıksız hareket ediyor yardıma ihtiyacı var..ailesine bağımlı hala ve birden onlardan kopmak ciddi boşluğa düşürdü onu

Eşi daha önce defalarca aldattı bence onu zaten sevgiliykende aldattı..ama ona rağmen gidip evlendi..

Bence eşinin orda ne halt yediği ortada çünkü hiçbir erkek sırf tarihi ya da turistik yerleri gezme aşkına aylarca karısını kandırıp ayrılmayı göze alarak kaçarcasına gitmez..bence çilemde bunun farkında olduğu için çok kötü dağıttı bu sefer..

Ailesinide kınıyorum gerçekten herkes anne baba olmamalı...birazda ailesinin yüzünden bu hale düştü

eşiniz gitmeyecem dedi size bu konuyu daha önce konuştunuz bi sabah evden çıktı bi baktınız yok aradınız tel kapalı mesaj atıyo tatile gittim diye size asla saygısı yok sizin ne düşündüğünüz ne hissetiğiniz üzülüp sinirlendiğiniz dönünce bi sürü tavır yapacağınızın asla önemi yok esmerim bu adamın huyu ya bi değişik yada sevmiyor ama saygısı yok ondan eminim senin eşinin gitmesinin ardından senin yaptıklarında eşinden geri kalmıyor bence 1-1 olmuşsunuz seninde ona saygın yok sevgin yok ilişkinizin süresi dolmuş artık sadakat bittiğine göre ayrılmalısınız ha benim başıma gelmiş gibi düşünerekde yorum yapayım çatlarım bana haber vermeden bir yere gidecek eşim onu bırak gitmeyeceğim diyip yurtdışına çıkacak telefonu kapalı olacak birde mesaj atacak kapı kulpuna anahtar deliğine elektrik bağlarım ve sabırla beklerim dönmesini kaldığı oteli arar otelinizde katil sapık var diye uyarıda bulunurum telefonunu açana kadar arar açtığında otomatiğe takar dönene kadar zevk için arar onu doğduğuna pişman ederim

Eşinizin yaptığı doğru demiyorum evet yanlış.
Ama eşiniz bir yere gittiği gibi siz nasıl kendinizi başkasının kollarına atabiliyorsunuz?
Bu eşinizin yaptığından daha yanlış değil mi sizce de?
Üstelik sadece sinirden diyorsunuz :26:

Eşinin yaptığı hata
Senin yaptığın şeddeli hata
Evlilikte sadakat insanın önce kendine saygısı içindir
Hatalı bir evlilikse bitirirsin
Ama aldatmak ... sözcük bulamıyorum
Kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok
Yolları ayır sonra ne yapacaksan yap
Şu anda kocanı değil, kendini yaralıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…