defolup gitmek

Başlık için demek istediğim:
Her sabah kalktığımda yapmak istediğim her gün aklıma gelen ama cesaret edemediğim şeydir defolup gitmek...
Gittiğim yere kendimi götürünce kaçmış sayılmayacağım biliyorum benimki de böyle bir şey işte :)

Reactions: KV_

tabii canım tabii biliyorum tek olmadığını, o sayfalarıda gördüm yani sınav puanlarını verilen mülakat puanlarını, mülakatlarda sorulan soruları.. herkesin ailesinde sülalesinde olduğu gibi bizim ailede de var, ordan da yakınen biliyorum yani. insanların emekleri hep boşa gitti malesef

Sıkıntılı süreçler. Anlıyorum sizi. Herşey yoluna girer endişelenmeyin.

biraz cesaret

maalesef...

Gidin bu ülkeden, ciddiyim gidin, gencecik insanlarsınız, okumuşsunuz o kadar, erkek arkadasinizla birlikte refah düzeyi yuksek ülkelere başvurun. Daha cacık olmaz buralardan.

Ne diyeyim bilemedim.
Maliye bakani naci agbal cikar,kamu tasarrufuna cikacagiz bu yuzden alim yapmayacagiz,mevcut personellede ayni isi yapabiliriz der,
Calisma sos guvenlik bakani cikar personel aliminda cimri olacagiz der,sanki cok bonkör davraniyormus gibi...
Bende A dan hazirlandim ama olmadi.bi kez daha hazirlanacagim.hatta ufaktan basladim lakin psikoloji berbat.
Olnayacak alima calismak...
Eşime soz verdim kendime soz verdim ama yoruluyorum artik bende.
2.uni mi okusam diye ciddi ciddi dusunmeye basladim fakat her meslek itinayla oyle itibarsizlastirildi ki hangi mesleği secsem elimde kalacak.
Rabbim yolumuzu acik etsin insallah

geçen sınava girdiniz mi sizde ?? bizde oturduk kurumların ilanını bekliyorduk guya ona göre nişanlancaktık şuan hava dışarda ne kadr güzel ben elini tutamıyorum neden her şeyi erteledik çünkü !!! grafik tasarım yazayım dedim paraya ihtiyaç var okula gidemiyorum bir yandan elime üç beş harçlık oluyor faturalarımı ödüyorm aileme yuk olmadan en azından...!

Gidin bu ülkeden, ciddiyim gidin, gencecik insanlarsınız, okumuşsunuz o kadar, erkek arkadasinizla birlikte refah düzeyi yuksek ülkelere başvurun. Daha cacık olmaz buralardan.
oturdum ciddi ciddi düşündüm bunca enerjimi emeğimi başka şeylere versem belki sonuç alırım..

Bu şekilde çok konu açılıyor.
Benim bile aklıma sokuyorsunuz.
Bi de, "defolup gitmek" deyince çok cool görünüyor

Sayin Heraa-,
Icim acidi mesajinizi okuyunca. Ne diyeyim haklisiniz!
Arastirin ve gitmek icin her firsati degerlendirin, keske elimden bir yardim gelse! Dilerim gonlunuzce olur...

Ben de bu sene kpssye girdim gene olmadı mülakat şu bu cok yıprandım. Özel okullarda özellikle bizim branşa it muamelesi yapıyorlar. Azıcık paralarla saygı görmüyorsun, seni öğretmen olarak gören yok. Paraya ihtiyacım var tabi istiyorum ki yeni bişeyler alayım kendime bakayım edeyim ücretliye de başvurdum olmadı. Gerçi ücretliye başvurmak da kendi ayagina sıkmak gibi ama. Kilo aldım bu arada ders calisicam edicem diye hem de az buz degil. Ama hayat devam ediyor. Bazı şeylerin cefasını çekmeden sefasını süremiyorsun guzel kardeşim bu da benim sınavım diyorum. Sabretmek zor ama sabretmek zorundayım. Ayrıca konuşuyorum insanlarla benim gibi binlercesi var herkes ayni seyleri hissediyor bunlar bi tek bana da olmuyor bu kadar karamsar olma ben oldum valla bi işe yaramadı içini ferah tutmaya çalış tekrar basla çalısmaya ümidini yitirme yarın ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz

Sayin Heraa-,
Icim acidi mesajinizi okuyunca. Ne diyeyim haklisiniz!
Arastirin ve gitmek icin her firsati degerlendirin, keske elimden bir yardim gelse! Dilerim gonlunuzce olur...
Aminn hepimiz icin dilerim guzel gunler olur..

Calisti iste sevgilim gece gunduz calisti 90 aldi bak bir aciklama alimlar durdu.bu kadr ucuz mu ya ?? ben belki o kadr emek vermedim ama en yakin arkadssim 85le kaldi 80 alan onune gecti..birak diyor bana calissan ne olacak sonuc alip beklemek var diyor bir de..bir gram umidim kalmamisken nasil oturayim basinada calisayim

Bir miktar para birikiminiz varsa/ yaparsaniz, cekilislere katilin, yeni acildi bu 2018 cekilisi USA icin yanilmiyorsam ve tabii diger ulkeleri de arastirin.
12 yasimda kafama koymustum... Hakkinizda hayirlisi olsun...

Bir miktar para birikiminiz varsa/ yaparsaniz, cekilislere katilin, yeni acildi bu 2018 cekilisi USA icin yanilmiyorsam ve tabii diger ulkeleri de arastirin.
12 yasimda kafama koymustum... Hakkinizda hayirlisi olsun...
Evet bir kac uygulama var bakiyorum..sonuc ne oldu nasil dayandiniz? Kaldiniz mi gitttinz mi

Cok oldu gideli, duzenimi kurdum.
Darisi basiniza

Ben de dedim kendime ya hani ne olacak calisacaksinda mulakatta kalmak var atanamamak var ama hayat ihtimallere göre yaşanmıyor ben de en azından elimden geleni yapıcam çalışıcam sen de elinden geleni yap yaptın mi yaptım dersin icin rahat ama atanamadın mı biraz da kısmet bu işler senin kısmetin 2017de yozgata atanmaksa kimse engel olamaz. Ama yoksada olmuyor yani. Allah herkesin emeginin hakkini verir. Sevgilinin karsisina oyle bir fırsat çıkarır ki şaşırır kalırsınız. İnan ümitsiz ve karamsar olmak seni daha çok yıpratır iyice dibe batar depresyona girersin yasamayan bilemez çevreni boşver bok yesinler afedersin herkesin gözü başkasında kendilerine hiiic bakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…