bacım ne üzülüyorum bilsenbu senin özbenliğinle alakalı değil. bu, karşılaştığın erkeklerin şerefsizlikleriyle alakalı bir durum.
bunu kendine özel bir hakaret gibi algılama. sadece kendinden uzaklaştır ve iletişimi kes böyleleriyle
adam açık ve net ilişkiye girecek miyiz daha şerefsizi yok muAynen cnm bende 30 yaşındayım. karşıma aynen senin dediklerini gibiler çıktı. hepsi adam değildi. ama allah başta gösteriyor hepsinin ne mal olduğunu. Buna da şükür. ya ilerde evlendigimizde vs. yüzlerini gosterselerdi ozaman daha beter olurduk. çok şükür allaha bizi koruyor ben buna inanıyorum
adam çıkmıyor uf yaSen bi çevreni değiştir bence böyle erkekler benim çevremde olsa bende böyle hissederim.
Bence adam çıkmıyor demeyelim biz yanlış insanları seçiyoruz ,böyle umutsuz olmayın gün gelir en düzgünü çıkar elbet hayat bu.adam çıkmıyor uf ya
liseden beri en şerefsizi çıkar karşıma artık anlamıyorumBence adam çıkmıyor demeyelim biz yanlış insanları seçiyoruz ,böyle umutsuz olmayın gün gelir en düzgünü çıkar elbet hayat bu.
Çevre değişimi ve biraz ruhunuzu dinlendirmenizi öneririm.liseden beri en şerefsizi çıkar karşıma artık anlamıyorum
o yüzden bende çok az veriyorumSen kendine yeterince değer veriyor musun peki?
Nasıl adamlar bunlar, siz kendinizi biraz agırdan satın, size gelecek adam sizi tasıyabilecek olgunlukta olsuniyi akşamlar kızlar hayatım boyunca hiçbir erkek deger verilmeye layık görmedi ne yazikki adam gibi bir ilişkim olmadı yaşım 34 oldu hep erkeklerin takıldıgı sadece kız oldum artık onurum şuyum kalmadı herşeyden bıktım ailede sadece annem deger verir babamda öyle aldırmaz artık gerçekten kimse onurumu gururumu düşünmuyor geçen gün benimle ilişkiye giricek misin diye soran oldu adam sandıklarım böyle çıkıyor gerçekten bıktım
çok sorguluyorum zaten gerçekten bıktım dogrudürüst adam yok onuruma gururuma aldıran adam yokCanım beni yanlış anlama ama her seferinde de bu kadar rahat benimle ilişkiye girer misin falan gibisinden tavırlarla geliyorlarsa biraz da kendini sorgulaman lazım bence.
Belki farkında olmadan çok farklı bir imaj çiziyorsundur. Veya bu tarz bir ilişkiye çok açık olduğun imajını veriyorsundur istemeden.
iyi akşamlar kızlar hayatım boyunca hiçbir erkek deger verilmeye layık görmedi ne yazikki adam gibi bir ilişkim olmadı yaşım 34 oldu hep erkeklerin takıldıgı sadece kız oldum artık onurum şuyum kalmadı herşeyden bıktım ailede sadece annem deger verir babamda öyle aldırmaz artık gerçekten kimse onurumu gururumu düşünmuyor geçen gün benimle ilişkiye giricek misin diye soran oldu adam sandıklarım böyle çıkıyor gerçekten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?