deger verilmemek

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
iyi akşamlar kızlar hayatım boyunca hiçbir erkek deger verilmeye layık görmedi ne yazikki adam gibi bir ilişkim olmadı yaşım 34 oldu hep erkeklerin takıldıgı sadece kız oldum artık onurum şuyum kalmadı herşeyden bıktım ailede sadece annem deger verir babamda öyle aldırmaz artık gerçekten kimse onurumu gururumu düşünmuyor geçen gün benimle ilişkiye giricek misin diye soran oldu adam sandıklarım böyle çıkıyor gerçekten bıktım

bacım ne üzülüyorum bilsen

Aynen cnm bende 30 yaşındayım. karşıma aynen senin dediklerini gibiler çıktı. hepsi adam değildi. ama allah başta gösteriyor hepsinin ne mal olduğunu. Buna da şükür. ya ilerde evlendigimizde vs. yüzlerini gosterselerdi ozaman daha beter olurduk. çok şükür allaha bizi koruyor ben buna inanıyorum

adam açık ve net ilişkiye girecek miyiz daha şerefsizi yok mu

Benimde karsima talihsizlik denilecek yasantilar geldi, ve simdi hic beklenmedik anda birine kaptirdik gönlümüzü. Oysa ben, ANNE BEN EVLENMEYECEGIM diyen insan, kimseye güven birakmayan ben, beklentisiz yasayarak hayatima birin girmesine izin vererek huzur bulmus biriyim.

Simdi ANACUGUM ver beni sevdigime dedigimde hani nerede senin o eski düsüncelerin hi? der :)

Hala kizi var, tanistigi Erkek olmustur bir kac tane, birisi ile ciddiye yöneldiginde üzüntüsüyle bas basa kaldi. Ve simdi olgun bir yasa gelmesine ragmen tekrar sevebildigi esi ile mutluluk asamasiyla evlendi.

Hic bir zaman kendine güvenceninide yitirme. Cevremdekiler huzurunu buldu benim neyim eksik, neden bende bu noktata bir olumluluk yok diye de hic kendini yeme.

Böyle seylerde tesadüflerle olur, bilerek o asamaya girmek isteyen cogu arkadaslarim sonunda üzülen canlar oldular.

geçen gün bir lokantada, yan masamda oturan bir hanımın bir cümlesini işittim. başını sonunu bilmiyorum ama şöyle dedi "artık erkekler için ilişkilerde giriş, gelişme, sonuç anlayışı kalmamış, tek dertleri cinsellik olmuş".

yani demek ki bu tip erkekler çok fazla var, demek ki artık çoğu ilişkiye emek, güven ve gelecek vermek istemiyor. sadece cinsellikten ibaret görüyorlar. bence beklentisine açık edene teşekkür bile etmek gerek. bir an önce basar gider yolunuzdan. zamanınızı almaz hiç olmazsa

Nasıl adamlar bunlar, siz kendinizi biraz agırdan satın, size gelecek adam sizi tasıyabilecek olgunlukta olsun
Baktınız sapıtıyor yol verin gitsin elbet biri cıkar karsınıza.

Canım beni yanlış anlama ama her seferinde de bu kadar rahat benimle ilişkiye girer misin falan gibisinden tavırlarla geliyorlarsa biraz da kendini sorgulaman lazım bence.

Belki farkında olmadan çok farklı bir imaj çiziyorsundur. Veya bu tarz bir ilişkiye çok açık olduğun imajını veriyorsundur istemeden.

Mesafeli olsan böyle bir şey olamaz asla.

çok sorguluyorum zaten gerçekten bıktım dogrudürüst adam yok onuruma gururuma aldıran adam yok

kendime çok sorguluyorum artık bıktık diyebilirim artık biri çıkmaz karşıma diye düşünyorum

Daha önceki konularınızda da size seks koktuğunuzu söyleyen, parayla ilişki teklif eden erkeklerden bahsetmiştiniz.

Bunu herkes, her yerde söyleyemez, ya insanlarda ya mekanda ya da sizde bir problem var.

Fikrimi sorarsanız üçünde de sorun var derim ben.

Takıldığınız ortamlara, takındığınız tavırlara, muhatap olduğunuz adamlara dikkat edin.

Madem gidişattan rahatsızsınız aynı yollarda yürüyüp farklı sonuçlar alınmayacağını unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…