deger verilmemek

Sevilmeye aç gibi durursan sevilmezsin zaten hayatın kanunu.kaçmayı beceremiyorsun.tanıştığın insanla baştan kurallarını koy. Bide tanıştığın insanlar aynı iş yerinde mi.ya da aynı muhitte mi.

aynı iş yeri filan

Nasil bir cevredesin nasil insanlarla tanisiyorsunda adam sana benle iliskiye girecekmisin diye sorabiliyor ?

Nasil bir cevredesin nasil insanlarla tanisiyorsunda adam sana benle iliskiye girecekmisin diye sorabiliyor ?
abuk sabuk bir hayat işte cidden artık yoruldum bir yandan okb ile yalnız boguşuyorum çok kötüyüm dualarınızı esirgemeyin lütfen

Arkadaşim çok ama çok güzel yorumlamissin...
Bence dikkate al arkadaşın yorumunu
Oykumm786
Vee ben de şunu ekleyeyim önce sen kendine değer vereceksin kii etraftakiler de değer versinn.
Hiç bir şey için geç değil yarından itibaren başka bir insan olabilirsin yeter kii iste.

ilişkilerinde en başta kartlarını açık oynucaksın.evlenmeden ilişkiye girmem,fazla yakınlaşmam.tarzdında baska ne beklntılerız var sa adama soyluceksınız oda sıze soylucek eger beklentılerızz uyusmuyorsa .devam etmıceksınız.bunları en basta konusmak gerekıyor

Eee ne demişler, at sahibine göre kisner...yok efendim aşırı açık saçık giyiniyorum , yok efendim aşırı alkol ve sigara kullaniyorum, yok efendim sürtündük hamile miyim? Yok efendim şöyle yok efendim böyle...bana niye kimse benle yat demiyo..dön de bi kendini sorgula bebeğim azıcık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…