Değerim 49'dan 33'e düştü, fikri olan var mı?

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
merhaba arkadaslar.degerim ne yazikki 49 dan 33 e düstü.ancak hemsire cumartesi günü bi test daha istedi.ilaçlara halen devam diyo.acaba bi faydasi olurmuki.gerçi ben kendimden umudu kestim ama.bu sekilde yasayan arkadaslar varmi...

ilaçlara tabi devam ett....
senin ki inmiş ama az inmişş...
benim ki 52 den 6 ya düşmüştüüüü.....
hayırlısı canımmm

evet arkadasim beta hcg

Canım benim çok fazla bir bilgim yok ama. Benim 740 dan 739 a düşmüştü 2 gün sonra net hatırlıyabildiğim kadarıyla. Biyokimyasal çıktı benim malesef sonu belli zaten.

Seni üzmek istemem tatlım çok bilgim yok. kusura bakma. Hakkınızda en hayırlısı olsun inş.

haklisin arkadasim.neyse yasayacigimiz onu yasicaz.çok tesekkür ederim bilgileriniz için.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Amin canım sana yazınca birden o günler aklıma geldi. Bu kadarını veren Rabbim daha güzelinide vericektir eminim. Sende böyle olursa sakın üzülme tatlım. Aa bu arada benim biyokimyasal die böle oldu. Senin normal hamilelikse eğer düzelme ihtimali varmış birinden duymuştum. Eğer normal hamilelikse Arı sütüni pekmezle karıştırıp ye besleyici vitaminli şeyler ye dua et bol bol inş. canım.

Rabbim her şeyi çok ince ayrıntısına kadar mükemmel yaratıyor. O ihmat emez imtihan eder inş. imtihanlarımızıda kazanırız. Eeee hayat bir imtihan alanı zaten.

opuyorumnanaktan

canim benim sözlerin içimi_ okadar rahatlattiki.dondurulmuslarla ikinci denememdi.ilk bebegimi gelismedigi için kaybettim.insallah canim insallah.dualarim hepimiz için.bigün bizimde yüzümüz gülcek ben inaniyorum:)

Tabiki canım benim. Rabbim sadece sınıyor bizleri bakalım kuluma herşeyi vericem am bi şeydede biraz imtihan edeyim bakalım bana hala aynı derecede bağlımı, isyan ediyormu die. Biz bir gün yavrularımızı öpüp kokluycaz, emzrcez, koca göbüşlerimizi sevicez hamieyken sadece sabır ve kafaya takmamak inş.

Hem biz bu dönemleri üzülsekde üzülmesekte geçircez. Başımıza gelcek. kendimizi parçalasakta bunları yaşıycaz. haa nolcak kendimizi yeyip bitirdiğimiz yanımıza kar kalcak. onun için üzülmemeye çalış sende canım her iş olacağına varıyor. ınan ben hiç üzülmedim. ınsanın başına neler geliyr bir bilsen o kötü drumlarımda birde annemle aynı semtte oturmamıza rağmen yanıma bile gelmedi. önemsemedi öz annem. Yavrumu bırktım annem bana bunu nasıl yapar die ağladım, üzüldüm günlerce. ' haftayı geçti arayıp sormadı.

Bence çokda kafaya takmamak lazım. Yine kendi kendimize yapıyoruz ne yaparsak iş olacağına varıyor. Çok uzattım tatlım hakkını helal eta.s.

canım cok uzuldum ama yukselme olmamış .................rabbım kolaylık vresın ınş bu son olur guzel gunler gelır canım

evet canim çok haklisin.rabbim bizi zor ve büyük bir sinavdan geçiriyor.isyan etmek biz inançli kullarina yakismaz.dualarimi esirgemicem hiç bizaman.çünkü rabbim açilan elleri asla bos çevirmezmis.dedigin gibi üzülsekte üzülmesekte neyse yasanacak onu yasicaz.allahim bize bolca sabir ve dirayet versinki güçlü olup ayakta kalmayi basarabilelim.stresten uzak kalmamiz dönemde ne yazikki tam tersine herseyi dahada çok takiyoruz kafamiza.oysaki bizi bizden baskasi düsünmez.sen esinle mutlu ol gerisi bos canim.uzatmakta ne kelime.hakkim helal olsun sende hakkini helal et arkadasim.

çok sagol el-muallim arkadasim.güzel dileklerin için çok tesekkür ederim.rabbime olan sonsuz inancimla yilmadan yola devam edecegim.

Canım arkadaşım benimde ikinci denemem ve dondurulmuşlarla.6. günden beri idrar testi yapıyorum negatif .üzülüyorum ağlıyorum ama sonra düşünüyorum ki ben sağlıklıyım eşim sağlıklı ellerimiz var kollarımız var gözlerimiz var.Şükretmeye başlıyorum.Mutlaka yeri göğü muhteşem biçimde yaratan Allah , bize bu tedavi şansını tanıyan Allah eğer isterse doğru zamanda ve hayırlı biçimde evlatlarımızı bize nasip edecektir.Biz ne yaparsak yapalım boş.Çünkü tüm evren muhteşem bir dengeyle kurulmuş.Biz elimizden gelini yaptık.Yani bu üniversite sınavı gibide değil hani sınava iyi çalışan çok çalışan kazansın.Biz Allah ' ın bize sunduğu tedavi şansını değerlendirdik.Gerisi için sadece hayırlısını beklicez.

bugün kaçıncı günün peki..??
idrara fazla takma kafanı bende senin gibi idrar testi yapp çok ağladımmm..
sonunda kanda pozitifide görmüştümm ama nasip işte değer düştü.....

angel canım dondurulmuş olduğu için gelişmemişdir o zaman bebeğinnn.....ben dondurulmuş olduğu bilmiyodummm......
gerçi benim ki dondurulmuş değildi fakat yinede değer az artı ve ardından düştü....
hayırlısı ne diyelimmm..dediğiniz gibi herşey takdir ilahiiii....

Angel_78 cnm ne olur kendini üzmee .. :teselli:
Arkadaslarin da dedigi gibi hersey bir imtihann ...
Rabbim sana hamile kalmayi bir kez nasip ettiysee ...
Insallah yine nasip edecek ..

Herseyde bir hayir vardirr ..
Ben 2 düsük , 1 kimyasal yasamis biri olarak ; hala istekle , umutla melegimin bana gelmesini bekliyorumm ..
Bir gün insallah hepimiz meleklerimize kavusacagizz ..
Bize güclü olmak yarasirr ..

Hicbir zaman Allahtan umut kesilmeezz ..

Belki bize güzel haberlerle gelirsin ...

Dualarim seninlee ... :Saruboceq:

Benim bugün trasfer gününü saymazsak (28 i) 8. günüm.İnşallah bende idrarada negatif kanda pozitif görenlerden olurum:Saruboceq: Evet herşeyin hayırlısı.Benimde dondurulmuş 4 tane.Sen yeniden tedaviye başlamayı düşünüyormusun? ya aksi gibi hiç belirti falanda yokilk günlerde olan karın şişliğim bile indi azaldıbenneyaptımkineyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinyerimseniben

bana sorarsan hiçç üzülmee
bende sen öle diyincee 12.günün felan sandımmm...
bende 13.günde dahi idrarda pozitifi görmedimm....
ayrıca karar da aldım diğer denememde idrar testi yapmıycamm ne ağlamıştım yaaa
canım kendini hiçç üzmee inşş pozitif sonuç alırsınnn
rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızdaaa
bende nasip olursaa kurban bayramından sonra 2.denememi yapıcammm.....
ağlayıp da bebeklerini üzmee belkide sana tutunmuşturr....boşboşuna üzülmüş oluyosun...
ben 7.8.10. ve 13.günlerde yapmıştımm..altkomşumda her ağladığında bi bebeği düşürdüğümü sölemiştii...tabi bu işin şakası daa....
yine de sen ağlama kan gününü beklee inşş iyi sonuç alırsınn
....

ayrıcada belirtiye takılmaaaa
bendede bi mide bulantısı vardı o kadar....
ama kanaması olup hamileli çıkan varr....kendini şimdiden yıpratma arkadaşımmm...
ahh ahhhh demesi kolay diyeceksin tabi ama bende yaşadım aynı şeyleriii keşke o dönemde bende rahat olabilseydimm....
yeniden tüp deniyecem yaaa en çook beni düşündüren bu bekleme süreciii.....
neyse daha fazla uzatmıyımmm senin çoğu bitmiş azı kalmışşş 4 gün sonra sonucunu öğrenecen inşşşş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…