tamamiyle içini açmicaksın, öyle hemen her istediğini yapmicaksın arada uzak da kalcaksın ama hep şefkatini sevgini göstericeksin.uzun bir müddet aramicaksın mesella ama bu müddetçe kısa sevgi mesajları atcaksın..o aradığında telini hemen açmicaksın buluştuğunuzda onu övceksin ama kendine güvendiğini de gösterceksn..ilgi alanlarına göre sürprizler yapcksın arada öyle her şeyine karışmicaksın.
hemen yazayımm benım sıpaa bugun aradı bulusalım dıye bende öluyrm meraktan bu hafta buluscaz mı dıye aradı canm 3te hazır ol dedı ok dedım sonrada artıslık yaptım canm yarın görsussek de olur dedım 3e kadar işi varmıs yok canm yarın dedmle işim var bugun göruselm dedı bende ama canm sorun degıl yanı bugun olmasada olur dedm yok yok bı göreyım dedı ok dedım neysee hazrrm evden cıkıcam telfn geldı bu mahcup bı sekıldee canm cok özur falan dıl dökmeler acıl iş cıkartms gene aılesı pekı dedım ve ınanın hıc ama hıc renk vermedım gulerek kapadık telı ama sız bnm ıcıme sorunnnnnn o ne hazırlık yapmalarr ahhh ahhh bırde guzel olmustum kı neyse :) bu benı bı saat sonra arıyor hemen canm napyn sırf nazbz yoklama normalde gunde bı kere arar ıyım canm kuzenlerımlee eglenyrm dedm hımm bak senn sınırlı degılmısın dıyorr yooo ne oldu kkı dedım baktım bozuldu sen böyle degıldın nasıl bukadar rahat oldun eskıden olsa en azından uzulurdun bulusamadık dıyee ben sana naptım acaba sen böyle oldun deyıp deyıp durdu hahahaha yasasııınnn kötülükkk ayhhhhhh
Canım 1. madde tüm maddelerin özü aslında,kaybetme korkusuSeven erkeğin kaybedicem diye ödü kopar.
Biride benden gelsin ; o ne derse desin naparsa yapsın,sen kendinden taviz vermiceksin. Giyinişinle,yürüyüşünle,konuşmanla,tavrınla o kadar harika olucaksın ki seni kıskanıcak,kudurucak. İleride ayrılsanız bile bir gözü sende kalıcak
Ooo harika bir madde canım ya.
Tesekkürler
onlara köpek gibi davranıp süründüreceksi başka çare yok o dilden anlar onlar biraz insan gibi davrandın mı kendilerini birşey sanıyorlar 3 yıllık ilişkim bu prensiple iyi gidiyo...kızlar bi de kıskanmak çok önemli kıskandırın yani abartmayın ama hani her zaman başkaları tarafından da beğenildiğinizi bilsin
teşekkür ederim canımm
kıskandırmak için bana şu teklif etti bu asılıyo demeyin sakın kızlar..sonrada sen onları püskürtemiyosun demekki deyip suçu bana attıı..tecrübeyle sabit..
gene suçlu ben oldum
Kızlar merhaba
Benim sevgilim 8 aydır beraberiz sürekli ben üstüne düşüyordum ayrılmak isteyen hep o oluyor...neyse bana böyle bir ilgisz davranıyor bu aralar eskiden hergün buluşmak siterdi.Şimdi herşeyin bir zamnı var diyor (sanki biz bilmiyoruzneyse geçenlerde ben bunu aramadım bir gün hiç beni niye aramıyorsun,tenezzül bile etmedin aramaya filan gibi şeyler söyledi.birde bunun arkadaşı bana çay içelim dedi.bende gidip hemen anlattim buna böyle dedi diye sonra başladı bu aradımı diye hergün sormaya bana şimdi ise yine aynı döndü başa birgün birgün kötüyüz ilgiyi üstüme çekmek istiyorum yardım edin lütfen kızlar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?