Değersiz hissettiren öğretmenler günü..

Dile getirmek istemem bunu
Dile getirmeniz gerekiyor bence. Kıymet verdiği kişilere gayet de hediye çikolata göndermiş. Aranız iyiyse en azından kutlamalıydı. Özelde olmanız öğretmen oldugunuz gerçeğini değistirmiyor sonuçta. Eğer arkadas kadar yakınsanız laf arasında söyleyebilirsiniz öğretmen arkadaşlarını kutladın benim öğretmenler günümü neden kutlamadın diye. Bunlar karşıdaki insana verilen değerle ilgili. Ben de rehberimdeki arkadaşlarımdan özel günlerimi önemseyenlerinkini kutladım bazılarını da kutlamadım mesela ...

Ya bu öğretmenler günü Türkiyede biraz fazla abartilmiyormu? Yani evet zor koşullarda çalişiyorlar fakat aynisi hemşireler, doktorlar, fabrikada araba, gida yapiminda çalişanlar içinde denilebilir.

Yani yaşadiğim yerde en fazla bir küçuk çikolata, cocuklarin çizdiği şey yada 10-15 euro ivir zivir hediyesi veriliyor. Burda kaç gün konu açildi, ne bilim ne pahali hediyeler ile.

Yani öğretmensen, öğrencilerin kutlamasi gerekmezmi? Aile, heleki görümce ne alaka?

Demek ben gibi dusunende varmis. Belki benimde yurtdisinda yasamamla alakalidir

Linc yiyebilirim ama Türkiyedeki ögretmenlerin bazisi bu oneme asiri gereksiz anlam yukluyor. Istiyorki ailesi kolusu komsusu arkadaslari bu gununu kutlasin. Bana göre sacma bir beklenti.

Benim görumcem iki yillik cocuk gelisimi okumus kreste calismis bir iki yil. Simdi 9-10 yildir calismiyor ama kendini ogretmen olarak aniyor ve inanilmaz ama eltisi cicek gonderiyor. Tek tek kendine gelen mesajlari atmis hikayesine beya irrite oldum.

Görümcem bu hayatta bana degersiz hissettirebilecek son insandır.Arkadasları sizden oncelikliymiş bilin ve ona göre davranin.Siz de arkadaslarinızı ondan öne koyun.Bu kadar basit

Mesleki bir gün olduğu için çalışıp çalışmamanızla ya da nerede çalıştığınızla ilgisi yok, gün sizindir bence.
Lakin arkadaşını kutladı diye sizi de kutlamak zorunda değil bence. Aklına gelmemiş olabilir ya da gerek görmemiş olabilir. onun gerek görüp görmemesi kendisini bağlar sizi daha az öğretmen yapmaz.
ilişkiniz iyiyse iyidir. en yakın arkadaşım her sene kutlar günümü, benim aklıma gelmiyor valla, ne arkadaşıma garezim var ne de öğretmenliğiyle bir derdim var ama aklıma gelmiyor. o benim arkadaşım öğretmen diye kodlamamışım herhalde zihnime

gününüz kutlu olsun, keyifle çalışın hep

Su yoruma da acayip katiliyorum, ogrencileriniz kutlamali boyle bi gunu, gorumce ne alaka

Atanamasan da öğretmensin ve de yengesisin ayıp etmiş

Siz, onun özel günlerini hiç atlamadığınız hâlde; onun, size karşı ihmâlkâr davranması nedeniyle kırılmışsınız bence hocam. Başkasınınkini kutlamayı unutmadığına göre, sizinkini bilerek kutlamamış. Bence hiç takmayın.Ne düşündü, ne amaçladı, üstünde durmaya değmez. Siz de artık onun gibi davranırsınız olur biter. Geçmiş gününüzü kutlarım.❤

Görümceden arkadaş olmaaaz. Öğretmenler günün kutlu olsun canım meslektaşım.

Hiç takmayın 2 yıllık mezun olup ücretli yapanlar bile kendilerini öğretmen zannederken biz zaten öğretmeniz. Ne özelde çalışmak ne de hiç çalışmamak mesleğimizi değiştirmiyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun

bu çocuk gelişimi okuyanların kendini öğretmen sanması aşırı komik zaten arkalarından dalga geçiliyor haberleri olsun

benim konuma da bu tarz bir şey yazıldı eğitim fakültesi mezunuyum ve öğretmenim ücretliler bile kendini öğretmen zannederken bize öğretmen değilsiniz anlamına gelecek şeyler demeleri komik

Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Arkadaşınınkini kutladıysa sizinkini de kutlaması gerekirdi. Sizin özel günlerinize değer vermeyen insanların siz de özel günlerine değer vermeyin lütfen.

Dun tanıdığım tanimadigim herkese ogretmenler gunu kutlamasi yaptim. Hediyelerini gonderdim. Ama gorumcem ile esini unuttum. Aklima bile gelmedi ogretmen olduklari. Cunku onlar esimin ablası ve esi benim icin.

Kiz yoksa sen gorumcemisin Kimlik belli olmasin diye degistirdin mi sıfatları suphelendim bak simdi

Umarım sadece siz onun özel günlerini atlamadiginiz için o atlayınca uzulmussunuzdur

Aksi takdirde beklentiniz çok saçma
Ne eşim ne anne babam ne kardeşlerim ogretmenler günümü kutlamadi
Atanmış atama bekleyen bu görevi icra etmek isteyen biri de olmayışımdan mıdır nedir bilmem ama niye kutlasinlar ayol yani

Eşimin annesini aradım kutladım arkadaslarimi bile kutlamadim da onlar arayıp kutlayinca mecbur sizinde bilmem ne dedim yani, uff gereksiz bir anlam yüklemeler

ben hemşireler gününde, öğretmenler günü kadar bir coşku görmüyorum 50 tane hastamın olduğu dönemde de hiç aralarında ne alalım diye para toplayıp bana hediye aldıklarını görmedim hdhfhdhd genelde de aileden sadece eşim kutluyor. şaka bir yana öğrencileriniz ve eşiniz kutladıysa bence geri kalana çok takılmayın ve beklenti içinde olmayın. sadece bir gün işte. evet kutlarsa bu kibarlıktır ama kutlamadıysa da kötü niyetli olduğu anlamına gelmez

Aklımdan geçenleri birebir yazmışsınız . Dünden beri sitem konuları var forumda. Benim bildiğim de öğretmenler gününü öğrenciler kutlar. Görümce neden kutlasın :)

İşte kutlamadı mesele o

Herşey incelikten, insanlar kalınlıktan kırılır diye güzel bir laf var... İncelikler hak edene gösterilmeli bence.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…