Değersiz hissettiren öğretmenler günü..

Yaaa kusura bakma ama ben öğretmene öğrencilerin hediye almasını normal buluyorum. Ama akrabalar yok eşi dostu hediye çiçek alması biraz saçma gelio. Hele bu beklenti daha saçma. Çünkü öğretmen öğrencilerine emek verdiği için öğrenciler kıymet verir hediye alır. Ama günümüzde bu durum saçma bı hale büründü malesef. Bende ev hanımıyım. Keşke yılda bi kez olsun etrafındakiler çiçek alsa bana. Çünkü hiç tatilim yok. Sürekli mesai halindeyim.

İyi ki böyle şeyleri takmazmışsınız bir de taksanız ne olurdu acaba :) Bence gereksiz bir kompleks yapmışsınız, özelde çalıştığınız için. Görümcenizin özel/devlet ayrımı yaptığını sanmıyorum. Dünden beri öğretmenler günü konuları açılıp duruyor ama neden bu kadar takılıyor insanlar buna anlamıyorum. Ben sadece kendi lise öğretmenimin öğretenler gününü kutladım, arkadaşım öğretmen dur bir mesaj atayım demek aklımdan geçmedi. Özel günleri o günün muhatabı kimse o kutlamalı diye düşünüyorum. Öğretmenler gününü sadece öğrencilerinizin kutlaması yeterli gelmeli bence

Aklımdan geçenleri birebir yazmışsınız . Dünden beri sitem konuları var forumda. Benim bildiğim de öğretmenler gününü öğrenciler kutlar. Görümce neden kutlasın :)
Öğretmen arkadaşlarına çiçek yollayan görümdenim kutlamaları terbiyesizlik ki...

Diğerlerine cicek yollayan görünce tabiki sizi de kutlamalıydı. Saygısızlık etmiş.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun

İşte aradığım yorum

Tam benim kafa, akrabalik iliskisi varsa meslek hatirlamama hastaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…