değersizliğin önde gideniyim, ama sorsanız yine onla konuşurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Semiha AY

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
55
32
18
sevgilimin aileme karşı söylemleri…ameliyat oldum gelmedi, moralim çok bozuk arkadaşlar.

Merhaba öncelikle moralim bozuk ben ameliyat oldum sevgilim 1.5 saatlik yoldan gelmedi bende gelme dedim aradı o kadar. Gelmesini isterdim gelmedi oysa ki 3 gün çalışmıyordu.

Ona işte gelmedin abim sözde seviyor niye gelmedi dedim yazdıklarına bakın dediğim şeyde annen annemi aramamış valla değersiz rezil oldum söylediklerinden sonra kendini haklı çıkaracaktır ama gelmesi lazım değil miydi sözde 2 senedir beraberiz aileler geldi de tanıştık da düğün günü aldık. 3 gün oldu aramadılar bile. Cidden kalbim çok kırıldı bir çiçek bile yollamadı ama ben salak gibi yine birşey olmamış gibi özür dilicem diyeceğim çünkü öyle alışmışım ya allah aşkına şu sözlere bakın ya. Bana öyle şeyler söyleyin ki onu. aramim yazmim.
Hasta insana yapılır mı bu?

Sana öyle bir şey söyleyeceğim
Ki ok gibi aklına saplanacak.
Yüz verirsen essege Alnina değer t..s..gi.
Bu saatten sonra uzerine birde evlen mutlaka.
2 çocuk da yap hemence.
Tamam mı ?
Haydi hemen ara müstakbel sevgilini..
Biraz daha ezdir aileni ve kendini..
Biraz daha küçült kendine olan saygini ve ailevi değerlerinizi.

Ameliyattan sonraki hafta mı gel demiştiniz öncesinde? Size niye böyle kinlenmiş bu adam çok büyük kötülükler mi yaptınız? Açıkçası bir şey yapmadan benden ve ailemden böyle nefret eden biriyle değil ilişkiye devam etmek aşırı korkar ve insan olarak dahi uzak dururdum. Sizin üslubunuzu ve yaptıklarınızı bilmediğimden bir şey diyemeceğim çok uzun

Gerçi adam gidici gibi duruyor.
Yani gönül rahatligiyla arayabilirsin.
Değişen bir şey olmaz kanimca

Allahh aşkına çok mu arıyorsunuz böylesini size zerre değer vermeyen birinden neden özür dileyeceksiniz ki. Ayrılın inanın çok daha iyisini size değer vereni bulursunuz. bide evlenecekmiş siniz yazık ya cidden yazık

arkadaşlar sadece neden gelmedin dedim, aileme kansız dedi, anneme gösterdim şuan çok kötüyüm. Belliki kinlenmiş bana ve aileme ben ayrılacağım.

Özür diliceksiniz öyle mi
Kansız vs diyen bi adamdan özür
Süper aynen devam
Valla bazısı da hakediyo ya mesela sen hakediyosun bu muameleyi

Merhaba öncelikle moralim bozuk ben ameliyat oldum sevgilim 1.5 saatlik yoldan gelmedi bende gelme dedim aradı o kadar.

Adama gercekten gelme dediniz mi? Hem gelme demek, hem gelmedi diye kizmak mantiksiz degil mi?
Onun yaninda hangi yalana ortak etmis oldunuz orasini anlamadim. Ve ek olarak: ben bu kisi ile kesinlikle evlenmem.

E bir zahmet ayrılın

arkadaşlar sadece neden gelmedin dedim, aileme kansız dedi, anneme gösterdim şuan çok kötüyüm. Belliki kinlenmiş bana ve aileme ben ayrılacağım.
Eee bı zahmet şimdiden böyle kinli değer bilmiyorsa evlenince ailenize hasret yaşarsınız sen ben i biliyordun der yine kendini haklı çıkarır ve susar özür dilersiniz hiç gerek Yok bu şekil yaşamaya daha çok başındayken ayrılın

Başlığınız nedir yahu. Insan kendini bu kadar degersizlestirmemeli. Bu ilişkiyi bitiremezsiniz ilerde yazacaklariniz, "birsey deyin evi terkedeyim, sizce eşim düzelir mi, nerde hata yapıyorum..." uzar gider. Kim ne derse desen insan kendi değerini kendi belirliyor. Simdiden yüzünü göstermiş size ha belki haklıdır da tek taraflı yazılanlar var ama hiçbir hak aileni seni asagilatmamali

noktalı yeri çok merak ettim ya konuya pek odaklanamadım o yüzden

beni dağda kutlar büyütmüş olsaydı eğer ve birisi kurtlara bu lafları etmiş olsaydı yine kızardım. Bakın bir erkek ailenize ne kadar saygılı davranıyorsa size de o kadar saygılı davranacaktır. Bu okuduğumuz mesajlar karşınızdaki kişinin aile kavramı nedir bilmediğinin kanıtı. Eşek kadar adama aile kavramını öğretemezsiniz. Bu yapılan manipülasyon. Zamanında çok yedim. Suçlu olduğu anda sizi suçluyor ki konu kapansın, bitsin. Eğer ki aptal değilseniz bunu kendinize yapmazsınız. Şimdi bu laflara hareketlere kızmazsanız eğer, evlendiğinizde bunun 5 katını bile yapsa, bir laf söylediğinizde ee ben zamanında da böyleydim beni böyle kabul ettin der size. O zaman burda konu açıp eşim aileme saygısızlık yaptı derseniz eğer, eee öyle popoya böyle organ deriz haberiniz olsun.

Ben bu kadınlar kulübünde bir linç yedim, tek seferde akıllandım, darısı başınıza olur umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…