Düşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmişdüzelir düzelir, çocuk doğsun düzelir, 15 günde dövmeye başlayan adamdan hamile kalarak güzel bir gelecek yaratmışsınız çocuğa da kendinize de, tebrikler aynen devam
Boşancam diyince ağlayıp yalvarıyor bilmiyorum napicamHayır
baştan bunu yaparsa sonrakı sevıyesı saclarından suruklemek olur
3 aylık evlisin. Evliliğinin 15. günü dayak yedin. Birde üstüne bebek yaptın. Ayakta alkışlıyorum seniMerhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim 15 günlük evliyken bana vurmaya başladı . Alyansımı sattı bana hakaret edip psikolojik şiddet uyguluyor ondan boşanmamam için tehtid ediyor.hamileyken de kolumu sıktı ağlattı daha çok şey var ama uzatmayayım .2, 3 gündür iyi davranıyor.sizce düzelir mı?
Psikolojik tedavi gorurse belki duzelebilir. Daha sadistligini kabul bile edememis.Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim 15 günlük evliyken bana vurmaya başladı . Alyansımı sattı bana hakaret edip psikolojik şiddet uyguluyor ondan boşanmamam için tehtid ediyor.hamileyken de kolumu sıktı ağlattı daha çok şey var ama uzatmayayım .2, 3 gündür iyi davranıyor.sizce düzelir mı?
Bebek düştü mü? Onun darbeleri veya sizde yarattığı stresten dolayı mı düştü?Düşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmiş
Doktora gitmiyor maalesefPsikolojik tedavi gorurse belki duzelebilir. Daha sadistligini kabul bile edememis.
Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyorBebek düştü mü? Onun darbeleri veya sizden yarattığı stresten dolayı mı düştü?
Her şerde bir hayır var buna inanın. Eşiniz adam olana kadar sakın hamile kalmayın. Sakın. Şiddet devam ederse de boşanın.
Elleri kırılsın
İkisini de söylüyor dengesizBoşanacağım deyince tehdit ediyor ile boşanacağım deyince yalvarıp ağlıyor arasında dağlar kadar fark var...
İlki ise hayatınız tehlikede, ailenize haber verin...
İkincisi ise adamda pişmanlık var, şiddet yine de affedilmez ama yardım alırsa, bir süre daha deneyip şans vereceğinizi söyleyin,bu süreçte de korunun lütfen...
Cocuk kaybettiniz o adam yuzunden. 6 bin daha mi onemli? Hayatiniz korkuyla geciyor.Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyor
Düşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmiş
Ve siz hala bu adam "Boşanma lafı edince yalvarıyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum" diyorsunuz öyle mi..Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyor
Doğru ama annemlere hep mahçup düştüm onun yüzünden.düşünmeden edemiyorum.Cocuk kaybettiniz o adam yuzunden. 6 bin daha mi onemli? Hayatiniz korkuyla geciyor.
Evet çok doğru boşanma gücünü kendim de bulurum inşallahVe siz hala bu adam "Boşanma lafı edince yalvarıyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum" diyorsunuz öyle mi..
Daha ne kadar şiddet görmeyi, tehdit edilmeyi düşünüyorsunuz acaba..
Psikolojik tedavi görsün diyeceğim ama bu zihniyette bir adam kabul etmez.
İlk yazdığım mesajı tekrarlıyorum: Anca kafasına saksı düşerse düzelebilir.
Eşini en iyi sen tanırsın. Düzelebileceğine ihtimal veriyor musun gerçekten, yoksa boşanma cesaretin olmadığından bizden destek almak için mi açtın konuyu.. Ona göre yorumlar şekillenir.Evet çok doğru boşanma gücünü kendim de bulurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?